Ez egy sokoldalúan felhasználható, aránylag semleges ízű és illatú, alacsony molekulatömegű (˂2000 Dalton), remekül felszívódó és jó biohasznosulású hidrolizált kollagén peptid. Ez a halból készült kollagén a bőr, valamint az emberi porcszerkezet alapvető vázanyaga, szervezetünkben sok egyéb funkciója mellett a bőr feszességéért, a porcszövet rugalmasságának megőrzéséért felel.
Milyen előnyei vannak a halkollagénnak? • hal eredetű kollagén • hozzájárulhat a szép bőr és egészséges ízületek megtartásához • 5g kollagén/adag, összesen 30 adag. • alacsony molekulatömegű • hatékony felszívódás • sokoldalúan felhasználható • natúr, természetes. • hozzáadott cukor nélkül készült • tökéletesen oldódik bármilyen folyadékban. • Természetes fehérjében gazdag • természetes módon glutén- és laktózmentes
Összetevők: hidrolizált kollagén (halbőr eredetű).
Tápérték 100 g termékben
Energia: 1593 kJ (381 kcal)
Zsír: 0 g
amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 0 g
amelyből cukrok: 0 g
Rost: 0 g
Fehérje: 95 g
Só: 0,1 g"
Származási hely: Franciaország
Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25° C), száraz, idegen szagoktól elzárt helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Felbontást követően a simítózár segítségével zárja vissza a termék csomagolását!
Javasolt fogyasztás: naponta 1-2 alkalommal 1 púpozott teáskanál (5 g) kollagén port oldjon fel ízlés szerint teában, gyümölcslében, tejitalban, joghurtban stb. vagy keverje egy tál müzlibe. Időseknek, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek hússzútávú fogyasztása különösen ajánlott.
VIDEO