Blog bejegyzések a(z) főzés kategóriában
Hogyan hatnak ránk a fűszerek?
2020-03-19 19:22:02Trendi a MENTES.
2019-06-26 13:13:41Alacsony glikémiás indexű köretek -táblázattal.
2019-04-26 15:40:29Őszi zöldségek, és gyümölcsök
2018-10-17 08:45:29A főtt rizs szénhidráttartalma
2018-08-14 14:15:40Meddig kell főzni a rizst?
2018-05-01 13:39:33Az étel és a főzés szeretete
2014-11-09 11:14:14Unorthodox vasárnapi ebéd
2013-09-15 13:22:46
Vasárnapi ebéd - ehhez a képhez klasszikusan Magyarországon a tyúkhúsleves és a sültkrumplival tálalt rántotthús kapcsolódik (savanyúság incuded), mindenből jó sok! A magzsola.hu indítása előtt is másképp táplálkoztunk (és gondolkodtunk), - de a Tanú c.filmet idézve - a (nemzetközi) helyzet fokozódik, a forgalmazott termékekeket magunkon is kipróbálgatjuk. A mai napon hús nélküli zöldségleves főztünk, (aminek alapanyagait a helyi piacról, reggel vettem meg) zöldborsóval, gerslivel - leánykori nevén árpagyönggyel/hántolt árpával. Ez is hamarosan kapható lesz nálunk, bulgurral, csicseriborsóval kiegészítve.