Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Blog bejegyzések a(z) főzés kategóriában

Összes kategória: antioxidáns (25) | árlista (4) | aszalt szilva (14) | életmód (46) | elindulás (4) | emésztés (29) | Facebook (4) | fejlesztés (24) | fogyás (18) | főzés (5) | ganoderma (2) | ginepp (3) | glikémiás index (10) | gluténmentes (15) | goji (9) | gomba (2) | grillezés (1) | gyulladáscsökkentés (3) | helyi termék (2) | ingyen (5) | ingyenes szállítás (11) | Kecskemét (2) | kén-dioxid (7) | kesudió (1) | kollagén (1) | lenmag (5) | magolaj (6) | nyár (8) | olajos mag (11) | Omega3 (2) | ORAC (1) | paleo (6) | pálinkafőzés (1) | Rain Soul (0) | recept (6) | reggeli (8) | SO2 (3) | szív- és érrendszer (17) | táplálkozás (34) | tartósítás (5) | tartósítószer mentes (15) | Tudatos vásárlás (32) | újdonság (8) | vegán (19) | vitamin (11)

 

Őszi zöldségek, és gyümölcsök

2018-10-17 08:45:29
Őszi zöldségek, és gyümölcsök

Nam csak a nyári időszakban kényeztet el bennünket a természet ajándékokkal. Ősszel is szezonja van az egészséges, roppanós zöldségekenek, és gyümölcsöknek. Ezekből válogattunk néhányat, receptötletekkel kiegészítve:

A főtt rizs szénhidráttartalma

2018-08-14 14:15:40
A főtt rizs szénhidráttartalma

Főtt rizs. Egészséges? Egészségetelen? Gluténmentes, az biztos. De minnyit ehetünk belőle, és miért a barna rizs ezekből a legjobb?

Meddig kell főzni a rizst?

2018-05-01 13:39:33
Meddig kell főzni a rizst?

Rizst főzni mindenki tud. Legalábbis, azt hiszi. Biztosan Ön is evett már vendégségben, étteremben olyat, hogy..... azzal etette volna meg, aki megfőzte. :-)

Az étel és a főzés szeretete

2014-11-09 11:14:14
Az étel és a főzés szeretete

Rögtön a közepébe vágok: vajon miért olyan rossz a közétkeztetés, és általában, a munkaehlyi étkeztetés általános színvonala?A menzáról mindenkinek két dolog jut eszébe: hogy olcsó, és általában .. hmmm, közepes minőségű - jó esetben. :-)

 

Unorthodox vasárnapi ebéd

2013-09-15 13:22:46
Unorthodox vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd - ehhez a képhez klasszikusan Magyarországon a tyúkhúsleves és a sültkrumplival tálalt rántotthús kapcsolódik (savanyúság incuded), mindenből jó sok! A magzsola.hu indítása előtt is másképp táplálkoztunk (és gondolkodtunk), - de a Tanú c.filmet idézve - a (nemzetközi) helyzet fokozódik, a forgalmazott termékekeket magunkon is kipróbálgatjuk. A mai napon hús nélküli zöldségleves főztünk, (aminek alapanyagait a helyi piacról, reggel vettem meg) zöldborsóval, gerslivel - leánykori nevén árpagyönggyel/hántolt árpával. Ez is hamarosan kapható lesz nálunk, bulgurral, csicseriborsóval kiegészítve.


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG