Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Blog bejegyzések a(z) tartósítás kategóriában

Összes kategória: antioxidáns (32) | árlista (4) | aszalt szilva (14) | életmód (56) | elindulás (4) | emésztés (38) | Facebook (4) | fejlesztés (24) | fogyás (27) | főzés (8) | ganoderma (2) | ginepp (3) | glikémiás index (12) | gluténmentes (18) | goji (9) | gomba (2) | grillezés (1) | gyulladáscsökkentés (3) | helyi termék (3) | ingyen (6) | ingyenes szállítás (12) | Kecskemét (2) | kén-dioxid (7) | kesudió (4) | kollagén (1) | lenmag (6) | magolaj (7) | nyár (8) | olajos mag (15) | Omega3 (4) | ORAC (1) | paleo (6) | pálinkafőzés (1) | Rain Soul (0) | recept (6) | reggeli (12) | SO2 (3) | szív- és érrendszer (21) | táplálkozás (48) | tartósítás (7) | tartósítószer mentes (16) | Tudatos vásárlás (36) | újdonság (8) | vegán (24) | vitamin (14)

 

Kakaótörténelem, feldolgozás. Holland, vagy nyers?

2020-01-24 12:34:57
Kakaótörténelem, feldolgozás. Holland, vagy nyers?

A kakaó áldás az életünkben. A csokoládés, és számos más finom sütemény története is érdekes, és most megismerkedhetsz a feldolgozásával is:

Édes élet, keserű következményekkel.

2019-11-06 15:23:51
Édes élet, keserű következményekkel.

A 2000-es évekig makacsul tartotta magát az állítás, miszerint nem a cukor nem felelős a cukorbetegség, vagy a daganatos betegségek kialakulásáért. A egyre döbbenetesebb adatok azonban mindenképpen azt mutatták, hogy ez a megállapítás nem tartható tovább.

Az aszalt szilva hatása a szervezetre.

2018-07-27 12:52:11
Az aszalt szilva hatása a szervezetre.

Szilvás gombóc, szilvalekvár, szilvás derelye, aszalt szilvával töltött pulykatekercs, szilvás lepény... csak néhány, a legnépszerűbb szilvás ételekből. Az alma mellett legnépszerűbb gyümölcsünkről, és pozitív hatásairól szól ez a bejegyzés.

Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

2017-10-30 13:46:44
Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

Az aszalás,mint természetes tartósítási eljárás nagyon kevés háziasszonynak jut eszébe, csak ősszel télen kerül elő azoknál akik szeretik.

Pár hasznos mondat az aszalványokról:

2016-05-19 07:37:32
Pár hasznos mondat az aszalványokról:

Bár oldalunkon több kategóriába sorolva, több, mint 400 termék kapható, a fő csapásirány számunkra - immár több, mint 3 éve - az aszalt gyümölcsök, és olajos magvak értékesítése. Ezekről, a tartósításról, aszalásról, már régebben is írtam, itt, a blogon, most kicsit megválaszolnék néhány, gyakran feltett kérdést, ami talán segít a döntésben Önnek is.

Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

2016-04-18 07:28:10
Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

Vásárlóink döntő többsége szereti, és szívesen rendeli tőlünk kedvenc aszalt, vagy kandírozott gyümölcseit. Időről időre azonban felmerül a tartósítás kérdése, miért van rajta kén-dioxid védőgáz, vagy miért cukoros, azaz kandírozott egy-egy termék?

Tartósítás, kén-dioxid

2013-06-19 12:02:46
Tartósítás, kén-dioxid

Sokan kérdezitek a termékekről, hogy hogyan vannak stabilizálva. Magvaink nélkülöznek minden tartósítószert, így a tökmag, szezámmag, napraforgómag, lenmag, pisztácia, török mogyoró organikus termékek.

Egyúttal ezeknél fokozottan kell figyelni arra, hogy felbontás után legyenek lehetőség szerint légmentesen visszazárva, mert a levegő nedvességét gyorsan átveszik, elveszítve roppanósságukat.


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.