Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Blog bejegyzések a(z) tartósítás kategóriában

Összes kategória: antioxidáns (25) | árlista (4) | aszalt szilva (14) | életmód (46) | elindulás (4) | emésztés (29) | Facebook (4) | fejlesztés (24) | fogyás (18) | főzés (5) | ganoderma (2) | ginepp (3) | glikémiás index (10) | gluténmentes (15) | goji (9) | gomba (2) | grillezés (1) | gyulladáscsökkentés (3) | helyi termék (2) | ingyen (5) | ingyenes szállítás (11) | Kecskemét (2) | kén-dioxid (7) | kesudió (1) | kollagén (1) | lenmag (5) | magolaj (6) | nyár (8) | olajos mag (11) | Omega3 (2) | ORAC (1) | paleo (6) | pálinkafőzés (1) | Rain Soul (0) | recept (6) | reggeli (8) | SO2 (3) | szív- és érrendszer (17) | táplálkozás (34) | tartósítás (5) | tartósítószer mentes (15) | Tudatos vásárlás (32) | újdonság (8) | vegán (19) | vitamin (11)

 

Az aszalt szilva hatása a szervezetre.

2018-07-27 12:52:11
Az aszalt szilva hatása a szervezetre.

Szilvás gombóc, szilvalekvár, szilvás derelye, aszalt szilvával töltött pulykatekercs, szilvás lepény... csak néhány, a legnépszerűbb szilvás ételekből. Az alma mellett legnépszerűbb gyümölcsünkről, és pozitív hatásairól szól ez a bejegyzés.

Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

2017-10-30 13:46:44
Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

Az aszalás,mint természetes tartósítási eljárás nagyon kevés háziasszonynak jut eszébe, csak ősszel télen kerül elő azoknál akik szeretik.

Pár hasznos mondat az aszalványokról, és az olajos magvakról

2016-05-19 07:37:32
Pár hasznos mondat az aszalványokról, és az olajos magvakról

Bár oldalunkon több kategóriába sorolva, több, mint 400 termék kapható, a fő csapásirány számunkra - immár több, mint 3 éve - az aszalt gyümölcsök, és olajos magvak értékesítése. Ezekről, a tartósításról, aszalásról, már régebben is írtam, itt, a blogon, most kicsit megválaszolnék néhány, gyakran feltett kérdést, ami talán segít a döntésben Önnek is.

Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

2016-04-18 07:28:10
Aszalt gyümölcsök és a tartósítás

Vásárlóink döntő többsége szereti, és szívesen rendeli tőlünk kedvenc aszalt, vagy kandírozott gyümölcseit. Időről időre azonban felmerül a tartósítás kérdése, miért van rajta kén-dioxid védőgáz, vagy miért cukoros, azaz kandírozott egy-egy termék?

Tartósítás, kén-dioxid

2013-06-19 12:02:46
Tartósítás, kén-dioxid

Sokan kérdezitek a termékekről, hogy hogyan vannak stabilizálva. Magvaink nélkülöznek minden tartósítószert, így a tökmag, szezámmag, napraforgómag, lenmag, pisztácia, török mogyoró organikus termékek.

Egyúttal ezeknél fokozottan kell figyelni arra, hogy felbontás után legyenek lehetőség szerint légmentesen visszazárva, mert a levegő nedvességét gyorsan átveszik, elveszítve roppanósságukat.


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG