Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Hamarosan megújulunk - új design, új menüpontok, csomagajánlatok.

2014-02-02 11:44:52 Cimkék: újdonság | fejlesztés
Kilenc hónapja elérhető weboldalunk. Ez nem túl hosszú idő, mégis, nekünk, akik a magzsola.hu létrejötténél munkálkodtunk - remélem, beszélhetek többes számban -  munkás időszak volt. Újabb és újabb ötletek merültek fel, ki kellett ezt-azt egészíteni. 
 

Ha az elején mindezt tudtuk volna,

...sokkal könnyebb munkája lett volna például Lacinak a programozással, vagy Csabinak a grafikával, de sok minden menet közben alakult, derült ki.  Az eddigi eredményekre és a látogatókra, vásárlókra egyaránt büszkék vagyunk, sikerült egy olyan kis közösséget összehozni az érdeklődőkből, akik tudatosan vásárolnak, és étkeznek, tudják, mi mennyibe kerül, akár üzletekben, akár más webáruházakban, és sokan,  többször is visszatérnek oldalunkra vásárolni, mert elégedettek szolgáltatásainkkal. Ezt szeretnénk fejleszteni, egy teljesen megújult, letisztult felülettel, újragondolva az eddigi ötleteket és tapasztalatokat. 

Fejlesztések, könnyítések:

Csak pár gondolat, felsorolásszerűen, hogy mire számíthatsz: 

A belépés Facebook, vagy Google névvel/jelszóval is, könnyebben lehetséges lesz.

Lesznek termékkategóriák, a könnyebb navigációért, egy kisokos összefoglaló, hogy mi mire is jó, mire van jó hatással - ezekből előre összeállított csomagok is választhatóak lesznek. 

Napi akciók, akár 30-40% kedvezménnyel, törzsvásárlói program. Az oldalon eltöltött idő függvényében nyújtott kedvezmény, 100% termékgarancia, pénzvisszafizetéssel, PickPackPont-os átvételi, és biztonságos, online fizetési lehetőség.... és még sok más újdonság!
 
Számítunk rád is, várunk benneteket!

EZEKET OLVASTA MÁR?

Aszalás, vagy kandírozás?

2015-07-09 21:31:47
Aszalás, vagy kandírozás?

A legősibb tartósító eljárás. A szárítás és aszalás lényege, hogy a meleg levegő vizet von ki a szövetekből, de a legtöbb tápanyag benne marad a gyümölcsökben. Az átlagosan 13% nedvességtartalmú szárított gyümölcs ezen a módon több hónapig is eltartható. Az ipari előállítású, puhább aszalt gyümölcs nedvességtartalma magasabb, 20-30%, ezért ezeket vegyi úton is tartósítani kell; a sárgabarackhoz pl. ként (SU) használnak.

Unorthodox vasárnapi ebéd

2013-09-15 13:22:46
Unorthodox vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd - ehhez a képhez klasszikusan Magyarországon a tyúkhúsleves és a sültkrumplival tálalt rántotthús kapcsolódik (savanyúság incuded), mindenből jó sok! A magzsola.hu indítása előtt is másképp táplálkoztunk (és gondolkodtunk), - de a Tanú c.filmet idézve - a (nemzetközi) helyzet fokozódik, a forgalmazott termékekeket magunkon is kipróbálgatjuk. A mai napon hús nélküli zöldségleves főztünk, (aminek alapanyagait a helyi piacról, reggel vettem meg) zöldborsóval, gerslivel - leánykori nevén árpagyönggyel/hántolt árpával. Ez is hamarosan kapható lesz nálunk, bulgurral, csicseriborsóval kiegészítve.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG