Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Rain Soul

Az elején a lényeggel kezdem: Az élet csodálatos szépsége annak egyszerűségében rejlik.

Minden nagyszerű dolog valami nagyon logikus, faék egyszerűségű, mindenki számára érhető információból származik.

Nincs olyan, aki ne tudná, hogy minden élet egy magból indul ki. A mag, bármilyen kicsi is, tartalmazza az összes szükséges genetikai információt, és a növekedés, a serkenés indulásához szükséges ÖSSZES TÁPANYAGOT, ÁSVÁNYI ANYAGOT, VITAMINT, ESSZENCIÁLIS ZSÍRSAVAKAT, és mindazt ezeken kívül, ami csak az egészséges fejlődéshez kell.

Lehet, hogy bizonyos növények magjában találjuk az élet esszenciáját, az egészséges, tiszta és jó életminőséget életünk második felében is?

A kérdést sokan feltették, már sokkal régebben is, de a tudományos kutatások csak nemrégen találták meg erre a választ - és a válasz is igen egyszerű, egy szó: igen!

A kérdés második fele: és melyek ezek a magvak? Őseink több ezer éve, először főleg kényszerűségből fogyasztottak különböző magvakat, ezek jótékony hatásait korán felismerték. Indiától, Mezopotámián keresztül, Egyiptomig számos feljegyzés tanúskodik ezekről, nem is mennék bele a részletekbe, ha igazán érdeklik ezek a történelmi dokumentumok, ide kattintva részletesen olvashat róluk.

Néhány éve, gyermekek daganatos megbetegedéseinek utókezeléséhez, rehabilitációjához kapcsolódó laboratóriumi kísérletek során Arnold S. Leonard vezetésével bukkantak arra az eredményre, hogy háromféle mag együttes, különböző arányú, hideg sajtolású olaja, és maguk a magrészek keveréke rendkívül jó eredményeket értek el az említett kezelések során.

Felteszek két, egyszerű kérdést: Ki ne szeretne betegségek nélkül, hosszan, jól élni? És mit tesz érte?

Én például sokáig semmit nem tettem, csak az utóbbi időszakban, 40-es éveim második felében kezdtem változtatni elsősorban gondolkodásomon, hozzáállásomon, és táplálkozásomon. Hiszem azt, hogy ezek mind összefüggenek egymással, divatos szóval, szinergiában vannak.

Az említett háromféle mag hatásai is összeadódik, egymást erősítik, segítik, és rövid idejű fogyasztásuk szinte mindenkinél pozitív eredményeket mutat.

Fekete köménymag, chardonnay szőlőmag, fekete málna, és D-ribóz -ezek az alapkövei ennek a remek terméknek, ami Rain Soul néven vált közismerté az utóbbi években.

Akik már ismerik magát a Rain Soul terméket, a következőket akár át is ugorhatják, bár, én javaslom, olvassanak tovább. Ha minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel,

SZÁLLÍTÁSI ÉS CSOMAGOLÁSI DÍJ NÉLKÜL, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, MÁS TERMÉKEINKHEZ KAPCSOLÓDÓ ÁRENGEDMÉNNYEL SZERETNÉK MEGVÁSÁROLNI,

KATTINTSANAK MOST IDE.

Hallott már Ön az oxidatív stresszről, vagy a szabad gyök megkötő képességről, más néven rövidítve ORAC-ról?

A 2000-es évektől, vagy még régebbre visszatekintve, táplálékainkban drámaian lecsökkent a hasznos tápanyag, vitamin, és az értékes, esszenciális zsírsavak mennyisége. A nagyüzemi termelés, és állattartás szörnyűségeiről mindannyian tudunk, mégis, amíg közvetlenül ezt nem érezzük a bőrünkön, vagy nem indul el egy káros folyamat a szervezetünkben, közönyösen szemléljük, és fogyasztjuk, esszük a nagyáruházakban megvásárolt, sokszor silány minőségű élelmiszereket.

Szinten saját tapasztalat, hogy egészen addig nem nagyon változtattam én sem a fentieken, amíg csak nem kellett, nem lettem rákényszerítve.
Ezzel - szerintem - mindenki így van. Nagyon nagy, belső tudatosság, és elhatározás kell ahhoz, hogy valaki még a betegségek megjelenése előtt úgy döntsön, hogy átalakítja táplálkozását - és főleg az eddigi felfogása szerinti életét.

Pedig a kulcs a változás, a változtatásra való képesség - ami mindenkiben megvan - csak kutya nehéz elkezdeni. Én magam is szép nagy elefántcsonttornyokat tudok kifogásokból építeni, hogy mit miért, vagy mit miért nem teszek meg. Sokszor még magam is elhiszem, ha belül érzem is, hogy nem ez a helyes út.

Csak elkezdeni nehéz, ha elindul az ember, akkor már megy ez, és az egyik- változás szépen hozza a másikat is.

A Rain Soul angol nyelvű feliratai között kiemelten szerepel ez a három szó: Energize, revitalize, detoxify - energetizálja, újjáéleszti, és méregteleníti az emberi szervezetet, mindezt a magvak kizárólag természetes hatóanyagai évén. A Forrásól indul, amit semmilyen más, kereskedelmi forgalomban kapható termék nem biztosít. Erőteljes antioxidáns ital, jó ízekkel, és a hideg sajtolás technológiájának segítségével értékes, növényi esszenciális zsírsavakat és natív vitaminokat kínál részünkre. A Rain soul fogyasztásához nem kell hozzá víz, nem egy keserű, rossz ízű tablettát kell kényszerből bevenni. Kicsi, könnyű, bárhol elfér, akár egy zsebben is, higiénikus, egy adagos.

Az emberi szervezet és sejtjei a természetes tápanyagokat sokkal könnyebben ismerik és veszik fel, lépnek reakcióba vele, mint a szintetikus alkotórészekkel, így a hasznosulás és a beépülés a szervezetbe és ezzel együtt a hatása a bevitt tápértéknek sokkal jobb, ráadásul mellékhatások nélkül.

Ez a Rain Soul esetében a lehető legtökéletesebb, tisztán, természetes összetevőkből áll.

Minden európai, élelmiszeripari előírást teljesít, készítésekor az USA-ban (Utah állam) található gyárban a legmagasabb minőségű, garantáltan génmanipuláció mentes (GMO free) alapanyagokat használnak fel. A magyar Országos Élelmezéstudomány Intézet is bevizsgálta a terméket és 15543/2014 notifikációs számmal engedélyezte a hazai forgalmazását.

Egy adag Rain Soul biológiailag aktív hatóanyagai megfelelnek kb 4,2 kg bio zöldségfélének, vagy gyümölcsnek.

Ez azért elég durva arány, gondoljon bele csak egy pillanatig!

Sokan szednek valamiféle táplálékkiegészítőt is, hiszen rájönnek, vagy mások rávezetik őket a gyatra minőségű táplálékok hiányosságaira. Igen, és is szedtem évekig szintetikus vitaminokat, és ettem (és eszem most is ) is jó sok gyümölcsöt, zöldséget, bízva azok természetes anyagaiba.

Persze, a változással jár az is, hogy némi "lelki táplálékkiegészítő" is kell, nekem ezt a chi-kung és az al-anon hozta el, illetve jó pár könyvet is olvastam, Dr. Balogh Bélától Edgard Tolle-ig - ezek sokat csiszoltak rajtam, és szerintem toleránsabb, alázatosabb lettem, bár az elfogadással, és mások nem kritizálással, skatulyázásával kapcsolatban még sok tanulnivalóm van. :-)

A Rain Soul nem tartalmaz semmilyen mesterséges tartósítószert, cukrot, glutént, nincsenek mellékhatásai, és még az íze is jó, hol lehet a hiba? Van benne egy kis MLM. A jó hír, hogy ez egyáltalán nem kötelező, ha valaki csak vásárolni szeretne belőle, nem kötelező azonnal elkezdeni dolgozni vele. Persze, lehet belőle pénzt is keresni. Érdekli ez a lehetőség?

Nekem van erre egy ötletem, kérem, olvassa el, IDE kattintva

Én lassan 12 éve dolgozom egy saját, élelmiszer kereskedelemmel foglalkozó cégemmel. Ha valaki nem tudja, mit is csinálok napközben, azt szoktam mondani, hogy "hülyeségelhárítással", mert a tevékenységemet nem a kereskedelmi rendszer működtetése teszi ki, hanem az "azt hittem", "elfelejtettem, oldjátok már meg valahogy", és a "legyen minden olcsó, de csak átutalással fizetünk (persze, határidő után jóval)" helyzetek azonnal megoldása és lereagálása adja. Meg kell mondjam, ez rengeteg energiával jár, és persze, stresszel is, ami belülről rombol, átlag napi 9-10 órában. Miért ne foglalkoznék ezzel napi 2-3 órát? A magzsola.hu két éve indult, és több örömet, sikerélményt, pozitív emberi kapcsolatot adott, mint a nagykereskedelem az előző 10 évben. Lehet, hogy a Rain Soul lesz az én utam? :-)

Rain Soul összetétel:

fekete köménymag, fekete málnamag, chardonnay szőlőmag, D-ribóz, Omega 3-6-9 (növényi forrásból), resveratrol, és más antioxidánsok, fitonutriensek (növényi tápanyagok), 3 féle A vitamin, B1, B2, B3, B5, B6, B9 vitamin, C-vitamin, 8 féle E-vitamin, K-vitamin, szelén, Kálium, kalcium, foszfor, magnézium, nátrium, foszfor, vas, réz, cink, és növényi rostok

Tulajdonképpen mi a Rain Soul?

A Rain Soul egy egy antioxidáns, és természetes vitaminbomba az emberi test számára. Természetes összetevőinek köszönhetően szinte mindenki néhány tasak elfogyasztása után érzi jótékony hatásait. Olajos magvak hidegen préselt olajai, és maga a mag összetevői szerepelnek az összetételében, de hogy milyen arányban, az természetesen titkos.

Érdekel a termék ára

Szabadgyökök és antioxidáns

Az emberi szervezet egyensúlyát nagyon sok biokémiai folyamat összehangolt működése eredményezi. Maga az ember az, aki a legtöbbet árt magának, a rohanó, stresszes ételmóddal, az elégtelen mennyiségű és főként minőségű (nem táplálkozással, a szükséges folyadékmennyiség nem utánpótlásával.)

RAIN SOUL BOX

A környezetünkben folyamatosan keletkeznek szabadgyökök. A szervezetünket érő fokozott külső szabad-gyök terhelés oka lehet a dohányzás, a drog, gyógyszer és alkoholfogyasztás, az elektroszmog, az UV sugárzás, a légszennyezés, a mérgező vegyszerekkel való érintkezés, de bizonyos mértékig még a fürdőszobai kellékeink is.

A szabad gyökös reakciók egy része a szervezet önfenntartó mechanizmusaiban is szerepet játszanak. Sejtjeink egy része azért termel szabad gyököket, hogy azok elpusztítsák a szervezetbe bejutott kórokozókat.


Mások pedig olyan vegyületeket termelnek, melyek szabályozzák a véralvadást és vérnyomást. A szervezet védelmi rendszere optimális esetben a saját maga által termelt szabadgyököket képes semlegesíteni is.

Ha a kelleténél több szabad gyök kerül a szervezetünkbe, vagy nem adjuk meg testünknek a semlegesítő folyamatokhoz szükséges tápanyagokat, akkor az egyensúly felborul, és a szabad gyökök pusztítása már nem csak a kórokozókat fenyegeti, hanem szervezetünk ép sejtjeit is.

Az öregedési folyamatok, a bőr idő előtti öregedése és az időskori szenilitás szintén ide sorolható, még akkor is, ha ezek nem mondhatók betegségeknek. A szervezet azonban sokáig képes megakadályozni, hogy szabad gyökök káros folyamatokat indítsanak be.

A természet azonban gondoskodott megoldásról is. Az antioxidáns vegyületek képesek a szabadgyököket hatástalanítani.

Az antioxidánsok azok az anyagok, amelyek egyfajta védőpajzsként működnek az ártalmas, szabad gyökökkel szemben. Számos változatuk fellelhető a különböző élelmiszerekben: A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, Cink, Magnézium, Szelén, Karotinoidok, Flavonoidok és az egyéb polifenol vegyületek.

Az antioxidánsok eltérő hatásmechanizmussal képesek közömbösíteni a szabadgyököket. Egyes antioxidánsok azáltal képesek semlegesíteni a szabadgyököket (+), hogy negatív töltés átadásával (-) megszüntetik azok gyök állapotát, és így kevésbé reaktív vegyületeket hoznak létre.

Míg mások felkínálják magukat az oxidációra, vagy segítenek a többi már megrongálódott antioxidáns kijavításában, így a sejtek sértetlenek maradhatnak.

Az antioxidánsokra alapvetően jellemző, hogy szinergikusan, fejtik ki hatásukat. Védik a szervezetet a káros anyagok okozta oxidációs sejtkárosodástól, a karcinogének okozta hatásoktól, erősítik az immunrendszert, és csökkentik a szívműködési zavarok veszélyét.

A Rain Soul egy igen hatékony fegyver ebben a folyamatos “csatában”, hiszen magas antioxidáns tartalma támogatja a legyengült, vagy idősebb szervezet védekező mechanizmusát.

forrás: vitalland.hu

Érdekel a termék ára

Oxigéngyök Abszorbciós Kapacitás

Az ORAC érték megmutatja az élelmiszerek antioxidáns hatását

Az ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = Oxigéngyök Abszorbciós /elnyelő/ Kapacitás) egy nemzetközileg elfogadott szabványrendszer az élelmiszerek és táplálék-kiegészítők antioxidáns kapacitásának mérésére.

Több száz különböző antioxidáns létezik, melyek magukban foglalják a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, enzimeket és a növényi antioxidánsokat.

Az ORAC érték megmutatja egy bizonyos élelmiszer, kiegészítő vagy összetevő szabad gyök pusztító és semlegesítő képességét.

A Rain Soul 2 uncia, azaz közel 60 mL-es ORAC értéke 8990!!

Ez minden tekintetben egy igen magas érték, mint azt a fenti táblázat is mutatja.

 

Érdekel a termék ára

A tápanyagban gazdag magolajat hideg sajtolással és őrléssel nyeri ki a növények magvaiból, így károsodás nélkül kerülnek a termékekbe, biztosítva azok hatékonyságát.


Ez a módszer biztosítja, hogy az esszenciális, legértékesebb magösszetevők és antioxidánsok megmaradnak az olajokban és lisztekben. Sok más gyártó használja a hatóanyagok kivonásához a magas hőmérsékletet és az erős vegyszereket, ami a legkevésbé sem hatékony - viszont jóval olcsóbb. Persze, hosszú távon ez a rosszabb megoldás.


A Rain International terméke a RAIN SOUL, HIDEG SAJTOLÁSI ELJÁRÁSSAL KÉSZÜL, hogy a termék lényegét jelentő, garantáltan génmanipuláció mentes magvak lényegileg sérülésmentesen, azok hatékonyságának megtartásával kerüljenek szervezetünkbe.

A Rain International szigorú gyártástechnológiai intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy az alkalmazott eljárás vegyszermentes legyen, amely így biztosítja a lehető legjobb minőséget!

A Rain Soul gyártása az Egyesült Államokban, Utah államban történik. A termék biztonságát szavatolja a Kosher és Iszlám minősítések, illetve Magyarországon a hivatalos forgalomba hozatali engedélyek.

Érdekel a termék ára

A Rain Soul 1 adagja 2 uncia, ennek tápanyagértékei a következő:

Energia (kalória): 35 kcal
Nátrium: 29 mg
szénhidrát: 7 g
ebből cukor: 5 g
Fehérje: 1 g

Összetétel:

fekete köménymag őrlemény, fekete szedermag őrlemény, chardonnay szőlőmag őrlemény, D-ribóz, resveratrol (természetes antioxidáns), tisztított víz, nádcukor sűrítmény, természetes ízesítők, nyírfacukor (növényi rostból), citromsav, sűrítő anyag (xantán gumi), savanyűságot szabályozó anyag (purac fit plus 80, azaz  egy természetes tejsav), esszenciális zsísavak (Omega 3-6-9), gránátalma lé, maracuja lé.

Ajánlott napi mennyiség

Egészséges, felnőtt személy: napi 1 tasak


Betegségek, panaszok esetén: napi 2-3-4-5 tasak, álapottól függően. 

Amennyiben a kezdetektől csak napi 1 tasak RAIN SOUL-t fogyasztunk, akkor is tapasztalhatjuk  jótékony hatását, azonban hosszabb időt fog igénybe venni, mintha napi 2-3-4 adagot innánk meg. 

Túladagolni nem lehet, káros mellékhatásai nincsenek, a természetes összetevők beépülnek a sejtekbe, az optimális szint feletti mennyiség kiürül a szervezetből.

Figyelem! Az első napokban észrevehető a vizelet elszíneződése, ez a méregtelenítési folyamat természetes része, néhány nap múlva már nem lesz tapasztalható.


Amennyiben bármilyen egészségügyi kérdése van, keresse Dr. Ketskés Norbertet, a Prímus Labor Táplálkozástudományi Központ vezetőjét. 

Előtte kérem, hívjon engem, és segítek az időpont egyeztetésben: Kalocsai Sándor: 06209278610

Érdekel a termék ára

Kérem, nézze meg gondosan a "funkcionális állapot mutatói" változásait, különös tekintettel a "biológiai életkor" vonatkozásában!
1,5, illetve két óra különbséggel láthatja a vizsgálati eredményeket, a Rain Soul fogyasztása előtt, illetve utána.

41 éves férfi értékei, a Rain Soul fogyasztása előtt: 1. kép, 41 éves férfi értékei, a Rain Soul fogyasztása után 1,5 órával: 2. kép.

39 éves nő értékei, a Rain Soul fogyasztása előtt: 3. kép, 39 éves nő értékei, a Rain Soul fogyasztása után 2 órával: 4. kép.

Érdekel a termék ára

 

Érdekel a termék ára


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.