Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Töltött avokádó paradicsommal, darált hússal és mandulával 1
Vissza a receptekhez

Töltött avokádó paradicsommal, darált hússal és mandulával

Hozzávalók:

Ez a gyors és kellemes vacsora nem igényel nagy konyhai rutint - hajrá uraim.

Hozzávalók:
400g  sovány darált vagy kockázott hús
1-2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál dijoni mustár
1 teáskanál extra szűz olívaolaj
1 szárzeller
2 zöld hagyma, apróra vágva
6 db érett avokádó, hámozva, félbevágva
10 db koktélparadicsom
5 dkg mandula, mazsola
némi himalaya só, őrölt feketebors, citromlé
friss petrezselyem, apróra vágva
1-2 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
Vágjuk ketté az avokádókat és szedjük ki a felét. Tegyük egy tálba és keverjük össze a fokhagymával, paradicsommal, zellerrel és paprikával, mazsolával és fűszerekkel.  Piritsuk meg a húst a hagymán amíg kifehéredeik, és töltsük meg az avokádókat.

Süssük 200 fokon 10 percig, locsoljuk meg olivaolajjal és halmozzuk rá a mandulát és a reszelt sajtot. Ezután már csak 5 percig süssök és forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

 

A recepthez kapcsolódó termékek

Mondja el Ön is véleményét a receptről


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG