Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Csavaros tetejű üveg tároló 400 mL
499 Ft-tól

Csavaros tetejű üveg tároló 400 mL

Csavaros tetejű üveg tároló 400 mL

Az általunk forgalmazott termékek tárolására is alkalmas, hiszen légmentesen lezárható, könnyen... Tovább

Értékelés:

A termék 13 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

400 mL
499 Ft

Az általunk forgalmazott termékek tárolására is alkalmas, hiszen légmentesen lezárható, könnyen tisztítható tetővel rendelkezik.

A nemesacél, csiszolt tető kifejezetten jól néz ki, és minőségi hatást kölcsönöz. A csavaros tető légmentes tárolást biztosít, fűszereket, aszalt, vagy kandírozott gyümölcsöket, magvakat is tárolhatunk ebben.

Az edény pedig maga kicsit vastagabb üvegből, nem műanyagból készült, könnyen tisztítható.

Az üveg alja kicsit recézett, ezért nem csúszik.

Extrém esetben akár virágot, fűszernövényt is ültethetünk bele. :-)

 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Csavaros tetejű üveg tároló higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Csavaros tetejű üveg tároló 499 Ft. magzsola
Kína

Vásárlóink írták a(z) Csavaros tetejű üveg tároló 400 mL termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
1-5 / 13
Vásárló
Egyszerű és nagyszerű, ez a legjobb kifejezés rá. Letisztult, elegáns forma, megbízható zárókupakkal. Szerintem bármelyik konyhában megállja a helyét. Ebből még biztos rendelek.
Vásárló
12 darabot vettem egyszerre, mert így képen is láttam, hogy jó minőség. És valóban az. Egyszerű letisztult forma. A vákuumfedeles tárolóval szembeni előnye, hogy csavaros jól záródó a tető. Könnyen lehet le szedni a fedelet, nem kell erőlködni , mint a vákuumfedeles tárolóknál. Az átlagosnál vastagabb falu üveg. Ár érték arány jó. Szépen, törés mentesen csomagolva, gyorsan szállították. Ajánlom mindenkinek aki a szép tiszta formákat kedveli, ebben a kategóriában.
Vásárló
Nagyon jól hasznosítható, szép kivitelű tároló üveg.
Vásárló
Már kétszer is vette belőle, a méret a konyhában szokásos mértékekhez igazodik!
Vásárló
Továbbra is nagyon tetszik... Kell-e hathatósabb bizonyíték, mint hogy NÉGY újabbat rendeltünk a már meglévő kettő mellé?
(A Csatos üveg-ből is rendeltünk 2 db-t, de valamiért azt nem tudtam értékelni... Azt írja: "Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően." ????)
1
1-5 / 13

Értékelje Ön is a(z) Csavaros tetejű üveg tároló 400 mL terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Csavaros tetejű üveg tároló 400 mL mellé:

Kesudió
Kesudió
1599Ft-tól
Köles
Köles
499Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.