Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval
499 Ft-tól

Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval

Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval
Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval
Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval
Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval

Étcsokoládé táblás csokoládé Choceur 65% kakaóval... Tovább

100 g
499 Ft
Kredit érték: 5    Egységár: 4990 Ft / Kg

Étcsokoládé táblás csokoládé Choceur 65% kakaóval

Szerintem egy csokoládé, legyen étcsoki, és magas kakaótartalmú. Helyesebben, itt nem is a kakaótartalomról, hanem a kakaó szárazanyag tartalomról beszélünk/írunk. Ez minél magasabb, annál jobb minőségű a termék. A Choceur egy jó ár/érték arányú csoki, igaz, a márka annyira nem ismert, és elismert.

Könnyen törhető, 8 kisebb tábla található a papírcsomagolás, és az alufólia védelmében. El is ropogtatható, de tortákhoz, sütemények készítéséhez is jól felhasználható, szigorúan a hagyományos módon, tehát gőz felett, vajjal elkeverve. A dermedéspont is jól kitalált, az így felolvasztott vajas massaz néhány perc után már öthető is bevonóként, vagy belekerhető a sütemény tésztájába is.

UTZ minősítésű, tehát, a gyártó támogatja a fenntartható kakaótermelést, ez is dicséretes tulajdonsága.

Az UTZ CERTIFIED az egyik legnagyobb minősítési program,

...melynek segítségével visszakövethető a termék származása, és amely igazolja, hogy az árut társadalmilag felelősségteljes módon termesztették, olyan gazdaságokban, ahol a termelők különös gonddal óvják a természetet és a helyi közösségeket. Az UTZ minősítést azok a csokoládé, tea és kakaó termékek kaphatják meg, amelyek gyártói igazolni tudják, hogy a fenntartható gazdálkodás szabályainak megfelelően állították elő az adott árut.

célja, hogy a fogyasztók számára egyértelműen jelölje azokat a gyártókat, amelyek a farmtól az asztalig követhető, megbízható forrásból származó termékeket állítanak elő úgy, hogy az alapanyagokat gyártó farmerek életminőségének javítását is szem előtt tartják.
 
Az UTZ nemzetközileg elfogadott etikai kódexe gazdasági, szociális, és környezetvédelmi szempontokat vesz figyelembe, betartását pedig évente ellenőrzik. A szervezet felügyelőbizottságában a gyártók és az ellátási lánc szereplői mellett szakszervezetek, kiskereskedők és civilszervezetek is képviseltetik magukat.
 
A programban jelenleg félmillió farmer és 400 ezer munkás vesz részt harmincnégy országban. Az UTZ minősített termékek köre eléri a tízezret, az UTZ logóval ellátott élelmiszereket száztizenhat országban forgalmazzák. A projekt célja, hogy professzionális és fenntartható módszerekkel ismertesse meg a termelőket, akik így nagyobb hatékonysággal állíthatják elő a nyersanyagokat és előnyösebb ár feltételeket érhetnek el a piacon.

Az országokat tekintve az UTZ minősített kávé első számú termelője Brazília, a dél-amerikai ország gazdái a teljes volumen 33 százalékával látták el a piacot a szervezet friss jelentése szerint. A kakaótermelésben Elefántcsontpart kimagaslik a maga 54 százalékos minősítési arányával, míg a tea piacon Kenya vezeti a termelők listáját 49 százalékos részesedéssel. A szervezet honlapján az összes minősített termelő adatai elérhetőek, az interaktív térképen országonként és termékenként is kereshetőek a résztvevők.

Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), vaníliakivonat. Kakaó-szárazanyag: legalább 65%. Glutént tartalmazhat!

Felbontás után max. egy héttel belül érdemes elfogyasztani, vagy hűtőben tárolni.

Tápanyag tartalom 100 g termékben:
energia: 2393 kJ/577 kcal
zsír: 44 g, ebből telített: 26 g
szénhidrát: 34 g, ebből cukor: 32 g
fehérje: 6,9 g
só: 0,14 g

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval , higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére kiszállítva. Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval 100 g - 499 Ft magzsola
kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), vaníliakivonat. Kakaó-szárazanyag: legalább 65%. Glutént tartalmazhat!
Ausztria
Tápanyag tartalom 100 g termékben:
energia: 2393 kJ/577 kcal
zsír: 44 g, ebből telített: 26 g
szénhidrát: 34 g, ebből cukor: 32 g
fehérje: 6,9 g
só: 0,14 g

Vásárlóink írták a(z) Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo

Nincs még értékelés, legyen Ön az első, aki leírja tapasztalatait. Használja a lenti űrlapot.

Értékelje Ön is a(z) Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Mondja el Ön is véleményét a termékről

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Étcsokoládé szelet Choceur 65% kakaóval mellé:

Aszalt szilva
Aszalt szilva
519Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG