Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Méz, ámor
1199 Ft-tól

Méz, ámor

Méz, ámor
Méz, ámor
Méz, ámor

A csodálatos szépségű Tisza part legértékesebb cserjés növénye mézelés szempontjából. ... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

500 g
1199 Ft
Kredit érték: 12    Egységár: 2398 Ft / Kg

A csodálatos szépségű Tisza part legértékesebb cserjés növénye mézelés szempontjából. Ez a növény júniusban bódító illattal csalogatja a méheket, ösztönözve a természeti kincs begyűjtésére.

cserjés gyalogakác vagy ámorakác vagy süketakác (Amorpha fruticosa) a kétszikűek (Magnoliopsida) osztályába a hüvelyesek (Fabales) rendjébe és a Pillangósvirágúak (Fabaceae) családjába tartozó faj.

Észak-Amerikából került Európába, ahol gyorsan elterjedt. Magyarországon a Tisza-part egyik jellemző cserjés növénye, bódító illatú, élénk lila virágainak pora az ámor akácméz alapja

A belőle készült méz színe: tükrös, halványbarna. A méz élettani hatása kiváló. Növeli az érrendszer ellenálló képességét, erősíti a szívet és szabályozza a szívműködést. Erősíti a szervezet védekező rendszerét. Natúr fogyasztásra, ételek és italok ízesítésére is kiváló. Különlegesen karakteres ízű méz, lassan kristályosodik, "ikrásodik"

Az ámor mézet a középkorban a mézek királyának tartották. Színe tükrös, halványbarna. Íze kellemesen harmonikus, ugyanakkor jellegzetes is. Natúr fogyasztásra, ételek és italok ízesítésére is kiváló.

AZ ÁMOR MÉZ GYÓGYÍTÓ HATÁSA

Kiváló élettani hatású méz, nagyon magas vitamintartalommal.

Növeli az érrendszer ellenálló képességét, erősíti a szívet és a szervezet védekezőképességét, valamint szabályozza a szívműködést. 

Kiváló élettani hatású méz, nagyon magas vitamintartalommal. Növeli az érrendszer ellenálló képességét, erősíti a szívet és a szervezet védekezőképességét, valamint szabályozza a szívműködést. Natúr fogyasztásra, valamint ételek, italok ízesítésére kiváló.

Javallott fogyasztása: 4-5 teáskanálnyit naponta.

Származási hely: Magyarország

Ismeri további értékes, termelői mézeinket, pl. a tiszta akácmézet?

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi ámor méz higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Ámor méz 1199 Ft Ft/500 mL magzsola
100% cserjés gyalogakác méz
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Méz, ámor termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Különleges mézfajta, régóta kerestem, és külön örülök, hogy egy tiszakécskei, elhivatott méhész termékét vásárolhattam meg, nem csalódtam benne. Ahol lehet, ezt használom édesítésre, és próbálok arra is ügyelni, hogy 40 fok fölé ne menjen a hőmérséklet, mert akkor elpárolog belőle minden "jóság." Ajánlom ezt is.

Értékelje Ön is a(z) Méz, ámor terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Méz, ámor mellé:

Himalaya só
Himalaya só
349Ft-tól
Fenyőmag
Fenyőmag
1837Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.