Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Méz, erdei
1249 Ft-tól

Méz, erdei

Méz, erdei
Méz, erdei
Méz, erdei

Mézharmat (erdei) méz jellemzői, felhasználása... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

500 g
1249 Ft
Kredit érték: 12    Egységár: 2498 Ft / Kg

Mézharmat (erdei) méz jellemzői, felhasználása


Elsődleges mézharmatot adó növények a fenyőfélék, a hársak és a gesztenye. A mézharmat vegyes virág mézzel keveredik és ha jellemzői az mézharmatra jellemzőek akkor hívhatjuk a mézet mézharmatnak.

Mézharmat mézünk elsősorban a Dunakanyar védet természeti területeiről származik. Megfelelő idő esetén kora nyáron gyűjthető.


Méz megjelenése:

Sötét színű, olykor közel fekete, nagyon ízletes, zamatos méz. Nagyon hamar kristályosodik, olykor már a lépben. A méz kristályosodása természetes jelenség, annak minőségét nem befolyásolja, nem minőségi hiba! A méz folyékonysága, napos, meleg helyen, radiátoron vagy meleg vízbe állítva rövid idő alatt visszaállítható. Vigyázzunk, hogy ne karamellizáljuk meg!


Méz összetétele:

A mézharmat nagyon magas ásványi anyag tartalomban, és a klasszikus mézekhez képest eltérő cukor összetételekkel bír. A mézben található ásványi anyagok természetes formájuk révén könnyen hasznosulnak a szervezetben. Ezt segíti az is, hogy egyszerre több ásványi anyag fordul elő a mézben, illetve a vitaminok jelenléte is jelentőssé válik a hasznosulás szempontjából, minimális mennyiségük ellenére is.

Ez a méz igazi mézkülönlegesség! Fogyasztása elsősorban önmagában, csemegeként ajánlott!

Ismeri, kóstolta már a kiváló akácmézet, vagy a hársmézet is?

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi erdei méz higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Erdei méz 1249 Ft Ft/500 mL - magzsola
100% méz, erdei növényekből
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Méz, erdei termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Rendszeresen fáj a torkom, főleg kellemetlen reggelente erre ébredni. Ez a méz tökéletes megoldás, ráadásul, magyar, termelői, és az ára is kellemes.

Értékelje Ön is a(z) Méz, erdei terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Méz, erdei mellé:

Méz, ámor
Méz, ámor
1199Ft-tól
Mákolaj
Mákolaj
1439Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.