Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Rain Soul
32183 Ft-tól

Rain Soul

Rain Soul

Rain Soul táplálékkiegészítő... Tovább

Értékelés:

A termék 20 vásárlói vélemény alapján 4.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

30 adag RAIN SOUL

Kiszerelés: 30db-os multipack
32183 Ft

Rain Soul táplálékkiegészítő.

Egy kartonban 30 tasak található. Ezekből akár napi 1 tasak elfogyasztásával biztosíthatja szervezete számára a szükséges szabad gyök megkötő kapacitást. Ez az egyetlen olyan termék, amely mind az 5 aktív oxigéngyök (ágens) ellen védi az emberi szervezetet, méghozzá teljesen természetes alapanyagokból készített, csodálatos összetétele révén.

Nem csodaszer, de bárki, aki eddig megkóstolta és fogyasztotta, számtalan jótékony hatását tapasztalta meg, világszerte. A magok erejének, előnyös hatásainak színtiszta kivonata ez a termék. Éppen ezért mi is 100% termékelégedettségi garanciát vállalunk erre a termékre. Amennyiben elégedetlen lenne, kérem, küldje vissza a dobozt, és a maradék tasakokat (legalább 20 db-ot), és visszafizetjük az árát ( a postaköltség ez esetben Önt terheli, mint arról Általános Szerződési Feltételeinkben részletesen olvashat).

Az elején a lényeggel kezdem: Az élet csodálatos szépsége annak egyszerűségében rejlik.

Minden nagyszerű dolog valami nagyon logikus, faék egyszerűségű, mindenki számára érhető információból származik. Nincs olyan, aki ne tudná, hogy minden élet egy magból indul ki. A mag, bármilyen kicsi is, tartalmazza az összes szükséges genetikai információt, és a növekedés, a serkentés indulásához szükséges ÖSSZES TÁPANYAGOT, ÁSVÁNYI ANYAGOT, VITAMINT, ESSZENCIÁLIS ZSÍRSAVAKAT, és mindazt ezeken kívül, ami csak az egészséges fejlődéshez kell.

Lehet, hogy bizonyos növények magjában találjuk az élet esszenciáját, az egészséges, tiszta és jó életminőséget életünk második felében is?

A kérdést sokan feltették, már sokkal régebben is, de a tudományos kutatások csak nem régen találták meg erre a választ - és a válasz is igen egyszerű, egy szó: igen! A kérdés második fele: és melyek ezek a magvak? Őseink több ezer éve, először főleg kényszerűségből fogyasztottak különböző magvakat, ezek jótékony hatásait korán felismerték. Indiától, Mezopotámián keresztül, Egyiptomig számos feljegyzés tanúskodik ezekről, nem is mennék bele a részletekbe, ha igazán érdeklik ezek a történelmi dokumentumok, ide kattintva részletesen olvashat róluk. Néhány éve, gyermekek daganatos megbetegedéseinek utókezeléséhez, rehabilitációjához kapcsolódó laboratóriumi kísérletek során Arnold S. Leonard vezetésével bukkantak arra az eredményre, hogy háromféle mag együttes, különböző arányú, hideg sajtolású olaja, és maguk a magrészek keveréke rendkívül jó eredményeket értek el az említett kezelések során.

Felteszek két, egyszerű kérdést:

Ki ne szeretne betegségek nélkül, hosszan, jól élni? És mit tesz érte?

Én például sokáig semmit nem tettem, csak az utóbbi időszakban, 40-es éveim második felében kezdtem változtatni elsősorban gondolkodásomon, hozzáállásomon, és táplálkozásomon. Hiszem azt, hogy ezek mind összefüggenek egymással, divatos szóval, szinergiában vannak. Az említett háromféle mag jó hatásai is összeadódik, egymást erősítik, segítik, és rövid idejű fogyasztásuk szinte mindenkinél pozitív eredményeket mutat. Fekete köménymag, chardonnay szőlőmag, fekete málna, és D-ribóz -ezek az alapkövei ennek a remek terméknek. Akik már ismerik magát a terméket, a következőket akár át is ugorhatják, bár, én javaslom, olvassanak tovább. Ha minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel,

SZÁLLÍTÁSI ÉS CSOMAGOLÁSI DÍJ NÉLKÜL, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, MÁS TERMÉKEINKHEZ KAPCSOLÓDÓ ÁRENGEDMÉNNYEL SZERETNÉK MEGVÁSÁROLNI,

Hallott már Ön az oxidatív stresszről, és az ORAC-ról?

A 2000-es évektől, vagy még régebbre visszatekintve, táplálékainkban drámaian lecsökkent a hasznos tápanyag, vitamin, és az értékes, esszenciális zsírsavak mennyisége. A nagyüzemi termelés, és állattartás szörnyűségeiről mindannyian tudunk, mégis, amíg közvetlenül ezt nem érezzük a bőrünkön, vagy nem indul el egy káros folyamat a szervezetünkben, közönyösen szemléljük, és fogyasztjuk, esszük a nagyáruházakban megvásárolt, sokszor silány minőségű élelmiszereket.

Szinten saját tapasztalat, hogy egészen addig nem nagyon változtattam én sem a fentieken, amíg csak nem kellett, nem lettem rákényszerítve. Ezzel - szerintem - mindenki így van. Nagyon nagy, belső tudatosság, és elhatározás kell ahhoz, hogy valaki még a betegségek megjelenése előtt úgy döntsön, hogy átalakítja táplálkozását - és főleg az eddigi felfogása szerinti életét. Pedig a kulcs a változás, a változtatásra való képesség - ami mindenkiben megvan - csak kutya nehéz elkezdeni. Én magam is szép nagy elefántcsonttornyokat tudok kifogásokból építeni, hogy mit miért, vagy mit miért nem teszek meg. Sokszor még magam is elhiszem, ha belül érzem is, hogy nem ez a helyes út.

 

Csak elkezdeni nehéz, ha elindul az ember, akkor már megy ez, és az egyik- változás szépen hozza a másikat is.

A termék angol nyelvű feliratai között kiemelten szerepel ez a három szó: Energize, revitalize, detoxify - energetizálja, újjáéleszti, és méregteleníti az emberi szervezetet, mindezt a magvak kizárólag természetes hatóanyagai évén. A Forrásól indul, amit semmilyen más, kereskedelmi forgalomban kapható termék nem biztosít. Erős antioxidáns ital, nagyon jó ízekkel, és a hideg sajtolás technológiájának segítségével értékes, növényi esszenciális, telítetlen zsírsavakat és natív vitaminokat kínál részünkre. Fogyasztásához nem kell hozzá víz, nem egy keserű, rossz ízű tablettát kell kényszerből bevenni. Kicsi, könnyű, bárhol elfér, akár egy zsebben is, higiénikus, egy adagos.

Az emberi szervezet és minden élő sejtjei a természetes tápanyagokat sokkal könnyebben ismerik és veszik fel, lépnek reakcióba vele, mint a szintetikus alkotórészekkel, így a hasznosulás és a beépülés a szervezetbe és ezzel együtt a hatása a bevitt tápértéknek sokkal jobb, ráadásul mellékhatások nélkül.

A lehető legtökéletesebb, tisztán, természetes összetevőkből áll.

Minden európai, élelmiszeripari előírást teljesít, készítésekor az USA-ban (Utah állam) található gyárban a legmagasabb minőségű, garantáltan génmanipuláció mentes (GMO free) alapanyagokat használnak fel. A magyar Országos Élelmezéstudomány Intézet is bevizsgálta a terméket és 15543/2014 notifikációs számmal engedélyezte a hazai forgalmazását. Egy adag magkivonat biológiailag aktív hatóanyagai megfelelnek kb 4,2 kg bio zöldségfélének, vagy gyümölcsnek. Ez azért elég durva arány, gondoljon bele csak egy pillanatig!

Sokan szednek valamiféle táplálékkiegészítőt is, hiszen rájönnek, vagy mások rávezetik őket a gyatra minőségű táplálékok hiányosságaira. Igen, és is szedtem évekig szintetikus vitaminokat, és ettem (és eszem most is ) is jó sok gyümölcsöt, zöldséget, bízva azok természetes anyagaiba. Persze, a változással jár az is, hogy némi "lelki táplálékkiegészítő" is kell, nekem ezt a chi-kung és az al-anon hozta el, illetve jó pár könyvet is olvastam, Dr. Balogh Bélától Edgard Tolle-ig - ezek sokat csiszoltak rajtam, és szerintem toleránsabb, alázatosabb lettem, bár az elfogadással, és mások nem kritizálással, skatulyázásával kapcsolatban még sok tanulnivalóm van. :-)

A termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges tartósítószert, cukrot, glutént, nincsenek mellékhatásai, és még az íze is jó, hol lehet a hiba? Van benne egy kis MLM. A jó hír, hogy ez egyáltalán nem kötelező, ha valaki csak vásárolni szeretne belőle, nem kötelező azonnal elkezdeni dolgozni vele.

Tulajdonképpen mi is ez?

Ez egy természetes vitaminbomba az emberi test számára. Természetes összetevőinek köszönhetően szinte mindenki néhány tasak elfogyasztása után érzi jótékony hatásait. Olajos magvak hidegen préselt olajai, és maga a mag összetevői szerepelnek az összetételében, de hogy milyen arányban, az természetesen titkos. Az emberi szervezet egyensúlyát nagyon sok biokémiai folyamat összehangolt, egészséges működése eredményezi. Maga az ember az, aki a legtöbbet árt magának, a rohanó, stresszes ételmóddal, az elégtelen mennyiségű és főként minőségű (nem táplálkozással, a szükséges folyadékmennyiség nem utánpótlásával.) A környezetünkben folyamatosan keletkeznek ilyen gyökök. A szervezetünket érő fokozott külső  terhelés oka lehet a dohányzás, a drog, gyógyszer és alkoholfogyasztás, az elektroszmog, az UV sugárzás, a légszennyezés, a mérgező vegyszerekkel való érintkezés, de bizonyos mértékig még a fürdőszobai kellékeink is.

A gyökös reakciók egy része a szervezet önfenntartó mechanizmusaiban is szerepet játszanak. Sejtjeink egy része azért termel ezekből hogy azok elpusztítsák a szervezetbe bejutott kórokozókat. Mások pedig olyan vegyületeket termelnek, melyek szabályozzák a véralvadást és vérnyomást. A szervezet védelmi rendszere optimális esetben a saját maga által termelt anyagok képesek semlegesíteni is. Ha a kelleténél több gyök kerül a szervezetünkbe, vagy nem adjuk meg testünknek a semlegesítő folyamatokhoz szükséges tápanyagokat, akkor az egyensúly felborul, és a ezek pusztítása már nem csak a kórokozókat fenyegeti, hanem szervezetünk ép sejtjeit is.

Az öregedési folyamatok, a bőr idő előtti öregedése és az időskori szenilitás szintén ide sorolható, még akkor is, ha ezek nem mondhatók betegségeknek. A szervezet azonban sokáig képes megakadályozni, hogy káros folyamatokat indítsanak be. A természet azonban gondoskodott megoldásról is. Bizonyos vegyületek képesek a ezt hatástalanítani.

Ezek az oxidációt gátló, megelőző anyagok, amelyek egyfajta védőpajzsként működnek az ártalmas, meg nem kötött gyökökkel szemben. Számos változatuk fellelhető a különböző élelmiszerekben: A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, Cink, Magnézium, Szelén, Karotinoidok, Flavonoidok és az egyéb polifenol vegyületek. Ezekre az anyagokra alapvetően jellemző, hogy szinergikusan, fejtik ki hatásukat. Védik a szervezetet a káros anyagok okozta oxidációs sejtkárosodástól, a karcinogének okozta hatásoktól, erősítik az immunrendszert, és csökkentik a szív és érrendszeri működési zavarok veszélyét. Ez a termék egy igen hatékony fegyver ebben a folyamatos “csatában”, hiszen támogatja a legyengült, vagy idősebb szervezet védekező mechanizmusát.

forrás: 

Oxigéngyök Abszorbciós Kapacitás

Az ORAC érték megmutatja az élelmiszerek szabad gyök lekötő képességét, hatását

Az ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = Oxigéngyök Abszorbciós /elnyelő/ Kapacitás) egy nemzetközileg elfogadott szabványrendszer az élelmiszerek és táplálékkiegészítők  kapacitásának mérésére. Több száz különböző fajtája létezik, melyek magukban foglalják a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, enzimeket és a növényi anyagokat is.

Egy tasak 2 uncia, azaz közel 60 mL-es ORAC értéke 8990!!

Ez minden tekintetben egy igen magas érték, mint azt a fenti táblázat is mutatja.

A tápanyagban gazdag magolajat hideg sajtolással és őrléssel nyeri ki a növények magvaiból, így károsodás nélkül kerülnek a termékekbe, biztosítva azok hatékonyságát. Ez a módszer biztosítja, hogy az esszenciális, legértékesebb magösszetevők és az oxigénmegkötő kapacitás megmaradnak az olajokban és lisztekben. Sok más gyártó használja a hatóanyagok kivonásához a magas hőmérsékletet és az erős vegyszereket, ami a legkevésbé sem hatékony - viszont jóval olcsóbb. Persze, hosszú távon ez a rosszabb megoldás.

A termék HIDEG SAJTOLÁSI ELJÁRÁSSAL KÉSZÜL, hogy a termék lényegét jelentő, garantáltan génmanipuláció mentes magvak lényegileg sérülésmentesen, azok hatékonyságának megtartásával kerüljenek szervezetünkbe. A Rain International szigorú gyártástechnológiai intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy az alkalmazott eljárás vegyszermentes legyen, amely így biztosítja a lehető legjobb minőséget! Gyártása az Egyesült Államokban, Utah államban történik. A termék biztonságát szavatolja a Kosher és Iszlám minősítések, illetve Magyarországon a hivatalos forgalomba hozatali engedélyek.

1 adagja 2 uncia, ennek tápanyagértékei a következő:

Energia (kalória): 35 kcal

Nátrium: 29 mg

szénhidrát: 7 g

ebből cukor: 5 g

Fehérje: 1 g

Összetétel:

fekete köménymag őrlemény, fekete szedermag őrlemény, chardonnay szőlőmag őrlemény, D-ribóz, resveratrol (természetes antioxidáns), tisztított víz, nádcukor sűrítmény, természetes ízesítők, nyírfacukor (növényi rostból), citromsav, sűrítő anyag (xantán gumi), savanyúságot szabályozó anyag (purac fit plus 80, azaz  egy természetes tejsav),( esszenciális zsírsavakban gazdag) (Omega 3-6-9), gránátalma lé, maracuja lé.

Ajánlott napi mennyiség

Egészséges, felnőtt személy: napi 1 tasak

Betegségek, panaszok esetén: napi 2-3-4-5 tasak, állapottól függően.

Amennyiben a kezdetektől csak napi 1 tasaknyi mennyiséget fogyasztunk, akkor is tapasztalhatjuk  jótékony hatását, azonban hosszabb időt fog igénybe venni, mintha napi 2-3-4 adagot innánk meg.

Túladagolni nem lehet, káros mellékhatásai nincsenek, a természetes összetevők beépülnek a sejtekbe, az optimális szint feletti mennyiség kiürül a szervezetből.

Figyelem! Az első napokban észrevehető a vizelet elszíneződése, ez a méregtelenítési folyamat természetes része, néhány nap múlva már nem lesz tapasztalható.

Amennyiben bármilyen egészségügyi kérdése van, keresse Dr. Ketskés Norbertet, a Prímus Labor Táplálkozástudományi Központ vezetőjét.

Előtte kérem, hívjon engem, és segítek az időpont egyeztetésben: Kalocsai Sándor: 06209278610

Milyen előnyöket biztosítunk Önnek?

Azon kívül, hogy egy mellékhatásoktól mentes, remek alternatívát nyújtunk egészsége megőrzéséhez:

* Ingyenes házhoz szállítással rendelheti meg

* 280 Ft értékű bónuszt adunk mellé, melyet bármelyik termékünk megvásárlásához beválthat.

Én javaslom, próbálja ki ezt a remek étrendkiegészítőt, saját magam, és családom is naponta fogyasztja ezt, és én is, személy szerint, jobban érzem magam.

Szállítási díjainkról, és fizetési módozatainkról IDE kattintva olvashat részletesen.

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Rain Soul higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Rain Soul - 32183 Ft/csomag - Rendeljen most online! magzsola
fekete köménymag őrlemény, fekete szedermag őrlemény, chardonnay szőlőmag őrlemény, D-ribóz, resveratrol (természetes antioxidáns), tisztított víz, nádcukor sűrítmény, természetes ízesítők, nyírfacukor (növényi rostból), citromsav, sűrítő anyag (xantán gumi), savanyűságot szabályozó anyag (purac fit plus 80, azaz egy természetes tejsav), esszenciális zsírsavak (Omega 3-6-9), gránátalma lé, maracuja lé.
USA
energia (kalória): 35 kcal
Nátrium: 29 mg
szénhidrát: 7 g
ebből cukor: 5 g
Fehérje: 1 g

Vásárlóink írták a(z) Rain Soul termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
1-5 / 20
Hozzászóló
Reagálás user részéről erre: " 2017-05-05 07:39:26

Parasztvakítás! Üzlet, üzlet, üzlet! Viszont új kocsit vehet bekőle a forgalmazó! (sevi........).."

Természetesen üzlet, igen. Nem láttam ugyanis "Máltai szeretetszolgálat" logót a cég honlapján.
És igen.. a tulaj ebből szeretne új autót venni, te meg a te munkádból, üzletedből.. Már ha van neked ilyen.. Lehet meglepő számodra "ecsém",
de Ő (t.i. a webshop tulaja), ebből él.
Javaslom, ha nem tudsz értelmeset hozzátenni az itteni kommentekhez, inkább ne rongáld az itt lévőket.
És... Esetleg.. az sem ártana, ha megtanulnál helyesen írni mer' így elég hiteltelen vagy.. testvér..
üdv.:a
Hozzászóló
Szerintem nagyon jó ès ajánlom aki teheti szedje mert az imnumrenszert erősíti jó hatással van a szervezetre .
Hozzászóló
Nem tud többet? Azért megnézném, hogy COPD tüdőbetegségből - hogy csak egyet említsek- melyik egészséges táplálkozás tesz tünetmentessé! 2013.február óta fogyasztom napi rendszerességgel, elhiheted nagyon sok terméktapasztalattal rendelkezem, hogy 5 csillagot adjak!
Hozzászóló
Előző vélemény: " a hozzászóló szeretne névtelen maradni..." Nem vette meg, csak bírálja. További sikeres életet, jó egészséget kívánunk neki.
Hozzászóló
Csak azért adtam 2 csillagot, mert ártani nem árt, vitamindús termék. És pont. Nem tud többit, mint egy egészségesebb táplálkozás! De az ÉRTÉKESÍTŐI biztos nem így gondolják, elvégre ebből élnek.
1
1-5 / 20

Értékelje Ön is a(z) Rain Soul terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Rain Soul mellé:

Rain Core
Rain Core
33000Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.