Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula
5387 Ft-tól

Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula

Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula
Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula

Pasuchaca 200mg... Tovább

Értékelés:

A termék 2 vásárlói vélemény alapján 4.5 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

400 mg 60 db
5387 Ft

Pasuchaca 200mg

A pasuchaca tekinthető a növényfajok közül a legnagyobb hipoglikémiás hatásúnak.

Ősi, hagyományos gyógynövény, kiváló eredménnyel használható és megfelelő adagolás mellett nincs semmilyen káros mellékhatása. Használták már az ókori Peruban is a cukorbetegség kezelésére.

A fitokémiai komponensei között találunk glikozidokat, tanninokat, szaponinokat, klorofillt, zsírokat, viaszokat, gyantákat, olajokat, flavonoidokat, karotinoidokat és egyéb, a cukorszint redukálására alkalmas vegyületeket és alkaloidákat.

Fő tulajdonsága hipoglikémiás és antidiabetikus funkciója. Klinikai kísérletek során többszörösen igazolták a diabétesz kezelésében ( Geranium delsianum vizes kivonatát alkalmazva ) használatával a vércukorszint hatásos csökkentését.

Erős vércukorszint-csökkentő hatása általában már az alkalmazást követő egy-két órán belül megfigyelhető. Úgy tűnik, hogy hatásmechanizmusa nagyon hasonlít az orálisan szedhető antidiabetikumok (gyógyszerek) hatására, melyeket a cukorbetegség kezelésére használnak.

Gátolja továbbá a glükóz megemelkedett termelését a májsejtekben ( máj glükoneogenezis ) amely gyakran előfordul diabétesz esetén, illetve növeli az inzulin felvételét a receptorokhoz.

Kísérletek során 20 gramm/testsúlykilogramm/nap bevitele esetén sem mutatott toxicitást. Éveken át használták mellékhatások nélkül, azt feltételezik, hogy használata nem jelent semmilyen kockázatot az egészségre.

A pasuchaca segítségével illetve egészséges étrenddel és életmóddal, megfelelő mennyiségű testmozgással sok esetben gyors javulás érhető el.

Cuti-cuti 100mg

A biológiailag aktív vegyületek jelenlétének köszönhetően – mint például a sztilbének, flavonoidok (akacetin), nem-fehérje aminosavak, kumarinsav-származékok, naftokinon, tanninok és a nyálka – ez a növény kitűnően és igen jó eredménnyel használható a vércukorszint csökkentésére, illetve néhány specifikus hatóanyagának köszönhetően regenerálja a hasnyálmirigy-sejtek működését.

A cuti-cuti tulajdonságai közül talán legfontosabb értéke, hogy – talán egyetlen ilyen anyagként – elősegíti a hasnyálmirigy sejtek bizonyos fokú regenerálódását.

Keserűdinnye 50mg

A keserű dinnyét jótékony hatásai miatt nagyon régóta alkalmazzák hagyományos népi gyógymódként. Hasonlóan a többi természetes eredetű népi gyógyszerhez – országonként változóan – többféle betegség gyógyítására használták és használják még ma is. Hatásai között azonban mindenütt szerepel a vér cukorszintjének csökkentése, illetve a cukorháztartás optimalizálása, ugyancsak köztudott koleszterin- és triglicerid-szint csökkentő tulajdonsága is.

A népi bölcsesség szerint a keserűtök segít megelőzni a II típusú diabétesz kialakulását ill. a már meglévő betegséget javíthatja.
Az indiai Jawaharla Orvosi és Kutatási Tudományos Továbbképző Intézet egyik tudományos vizsgálata igazolta, hogy a keserűtök növeli az inzulinérzékenységet. 2007-ben a Fülöp-szigetek Egészségügyi Minisztériuma kiadott egy körlevelet, amely szerint a tudományosan alátámasztott gyógynövénynek tekintett keserűtök csökkentheti a magas vércukorszintet.

A keserűtök négyféle nagyon ígéretes összetevőt tartalmaz. Ezek az összetevők működésbe hozzák az AMPK (adenozin-momfoszfát-kináz) nevű fehérjét, amelynek feladata a szervezetben a sejt üzemanyag-ellátottságának érzékelése valamint a glükózfelvétel biztosítása, vagyis pontosan az a folyamat, amely a cukorbetegek esetében nem működik megfelelően.

A keserűdinnye egy inzulinhoz hasonló hatású lectin típusú fehérjét taralmaz. Ennek a lectinnek inzulinhoz hasonló bioaktivitása abból adódik, hogy két inzulinreceptorral kapcsolódik össze, ezáltal testszerte a szövetekben csökkenti a vércukor koncentrációt. Ezen felül az agyban – az inzulin hatásához hasonlóan – csökkenti az étvágyat. Valószínű, hogy ez a lectin erőteljesen hozzájárul a hipoglikémiás állapot kialakulásához, amely a keserűtök fogyasztása után kialakul, és ezért is lehet hatékony a II. típusú diabétesz kezelésében.

A momordica azért is előnyös a cukorbetegek számára, mivel segít megelőzni a hályogot, inzulinszerű molekulákat tartalmaz, és segít kiüríteni a vérből a glukózt .

Az inzulinfüggő cukorbetegek szintén hasznát láthatják a momordicának, mivel nitrogén-oxid tisztító hatásánál fogva erősíti az immunrendszert, és mivel az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a vázizomzat aminosavfelvételét.

A cukorbetegek gyakran tapasztalnak jelentős sovány izomtömeg csökkenést, valamint zsírfelhalmozódást. A momordica szedésével a cukorbetegek megerősíthetik immunrendszerüket, és elősegíthetik a sovány izomtömeg fenntartását és újjáépítését.

Kimutatták, hogy a momordica csökkenti a testzsírt is,  csökkenti a triglicerid szintet is.

Chanca piedra 50mg

Csökkenti a vérnyomást, a vércukorszintet, és támogatja a májat. Kisebbfajta csoda, hogy a Chancapiedra milyen sok célra használható gyógynövény: a klinikai kutatások során az utóbbi évek alatt a növény bebizonyította májvédő, antilithikus (kövek elhajtása), fájdalomcsillapító,vérnyomáscsökkentő, görcsoldó, antivirális, antibakteriális, vizelethajtó, antimutagén ésvércukorszint csökkentő hatását.

Származási hely: Peru/Argentína


Felhasználási javaslat:

2-3 x 1-2 kapszula naponta.

A tinktúrából 20-30 csepp x 3 naponta! Figyelem!  A termék 1:1 arányú, azaz magas a hatóanyagtartalma, ellenőrizze vércukor szintjét rendszeresen. Az alkoholtartalom miatt járművet a cseppek bevétele után 8 órán át ne vezessen közúti forgalomban !!!!

Négy hét kúraszerű használat után 3-5 nap szünet tartása javasolt!

Vérnyomáscsökkentő, vércukorszint csökkentő gyógyszerek illetve inzulin egyidejű alkalmazása esetén azok hatását felerősítheti. Ilyen esetekben konzultáljon a kezelőorvosával!

Ellenjavallatok:

Krónikusan alacsony vércukorszint, alacsony vérnyomás.

Terhesség, szoptatás ideje alatt illetve 12 év alatti gyermekek esetében nem, vagy csak állandó kontroll mellett ajánlott alkalmazni.


OSS rendszer

“Az organikus módon kezelt termékek”

A legtöbb természetes terméket fertőtleníteni kell, pasztörizálni vagy egyéb módon sterilizálni. Számos módszer létezik a kezelésre, mint például a besugárzás, etilén-oxid, ózon és UV használata. Ezek a módszerek sok esetben károsítják a hatóanyagokat, bizonyos esetekben veszélyesek is lehetnek akár a környezetünkre, akár egészségünkre.

Az egyetlen nemzetközileg elismert és elfogadott módszer az “organikus sterilizálási rendszer (OSS)” , amely magas hőmérsékletű gőz és vákuum használatával, gyors és kíméletes módon, a hatóanyagok lebontása nélkül sterilizálja a termékeket.

Ez a termék az OSS rendszer segítségével lett csírátlanítva.


Figyelem!

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására az étrendből hiányzó adatok pótlására, esetleg speciális étrenden lévő anyagok pótlására, kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatást szolgálják, nem utalnak a termékekkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.

Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.

Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula 5387 Ft/doboz magzsola
Pasuchaca, Cuti-cuti, Keserűdinnye , Chanca piedra, zselatin kapszulákban
Peru/Argentína

Vásárlóink írták a(z) Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
A feleségem használta, meg volt elégedve vele. Kár, hogy ilyen drága!
Vásárló
Cukorbeteg vagyok. Vásároltam a termékből. Gyógyszeres terápiában részesülök, de reggelenként kiugró értékeim vannak. A vércukor mixet kiegészítésként kezdtem el szedni este 1 kapszulát, de éjjel 11 óra körül, leesett a várcukorszintem. Szedésénél fokozottan figyelni kell az étkezések betartására és a kora délutáni adagolásra.

Értékelje Ön is a(z) Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Vércukor mix 400 mg 60 db kapszula mellé:

Ezüstkolloid
Ezüstkolloid
1599Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.