Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta, XXL, IH
2799 Ft-tól

Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta, XXL, IH

Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta, XXL, IH

A Zöld kávé kivonat a friss kávétermés ötszörös koncentrátumából készül ... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

100 g
2799 Ft
Kredit érték: 24    Egységár: 27990 Ft / Kg

Zöld kávé kivonat a friss kávétermés ötszörös koncentrátumából készül 
 

Összetevők/tabletta: zöld kávé kivonat, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, nátrium-(karboxi-metil)-cellulóz), fahéj (Cinnamomum cassia) kéreg-kivonat, stabilizátor (polivinilpirrolidon), bevonat: [tömegnövelő szerek ((hidroxi-propil)-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), színezékek (titán-dioxid, vas-oxid vörös), csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid), habzásgátló (polietilénglikol)], csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát). 
Hatóanyag/2 tabletta (napi adag):
Zöld kávé kivonat (5:1) 500 mg (2500 mg*)
Fahéj kivonat (5:1) 300 mg (1500 mg*)

*növényi őrleményben kifejezett kivonat tartalom

fahéj hozzájárul a vércukor értékek megfelelő szinten tartásához.


Javasolt fogyasztás: napi 2x1 tabletta, folyadékkal bevéve. Három hónapos szedést követően tartson minimum két hét szünetet.

Figyelmeztetés: A készítmény napi adagja 5 mg koffeint tartalmaz. Fahéjra érzékenyeknek nem ajánlott. A fahéj jelentős mennyiségű kumarint tartalmazhat, ezért alkalmazása kerülendő antikoaguláns típusú gyógyszerek szedése esetén, valamint hormon-szubsztitúciós terápiában részesülőknél. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!


Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). 
OÉTI notifikációs szám: 14027/2014.


Figyelem!

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására az étrendből hiányzó adatok pótlására, esetleg speciális étrenden lévő anyagok pótlására, kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatást szolgálják, nem utalnak a termékekkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.

Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.

Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi zöld kávé és fahéj higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta XXL, 2799 Ft. magzsola
zöld kávé kivonat, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, nátrium-(karboxi-metil)-cellulóz), fahéj (Cinnamomum cassia) kéreg-kivonat, stabilizátor (polivinilpirrolidon), bevonat: [tömegnövelő szerek ((hidroxi-propil)-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), színezékek (titán-dioxid, vas-oxid vörös), csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid), habzásgátló (polietilénglikol)], csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát).
Hatóanyag/2 tabletta (napi adag):
Zöld kávé kivonat (5:1) 500 mg (2500 mg*)
Fahéj kivonat (5:1) 300 mg (1500 mg*)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta, XXL, IH termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Diabeteszem kordában tartására vásároltam ezt a növényi alapú tablettát. Az éhgyomori vércukor szintem csökkent, szerintem jó termék, érdemes szedésekor folyamatosan mérni a szinteket, és az orvosom is jókat mondott róla. 90 szem, szerintem jó áron.

Értékelje Ön is a(z) Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta, XXL, IH terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Zöld kávé és fahéj, 90 db tabletta, XXL, IH mellé:

Himalaya só
Himalaya só
349Ft-tól
Köles
Köles
299Ft-tól
Mákliszt
Mákliszt
699Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG