Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Bio termékek

Ellenőrzött gazdálkodásból származó, válogatott alapanyagok, bevizsgált tartalommal, sokféle célra, vegyszerek nélkül. Egyedi csomagolású termékek természetes alapanyagokból. Minőségi bio termékek Magyarország egész területre kiszállítva, akár egy napon belül.

A termék részletes leírásáért és az árakért kattintson a termék képére!

Bio búzafűpor, Éden

-8.6% / 200Ft
Bio búzafűpor, Éden

Bio búzafűpor, Éden

Hazánkban is az egyik legismertebb táplálék kiegészítő a búzafű por.  Jótékony hatásai révén az egész emberi szervezetre jótékonyan hat, segít a káros anyagok kiürítésében, kivezetésében – tehát méregtelenít.  
2139 Ft-tól

Bio moringa por Éden

Bio moringa por Éden

Bio moringa por Éden

A moringa manapság az egyik leginkább felkapott természetes antioxidáns - méghozzá abszolút természetes forrásból. Ráadásul egyre inkább köztudott a moringa a szervezetre gyakorolt tonizáló, energetizáló hatása is. Ez a kontrollált, vegyszermentes biológiai gazdálkodásból származó moringa por ráadásul igen jó ár/érték arányú is. Napi szintű fogyasztása hozzájurhat egészségünk megvédéséhez, a megbomlott egyensúly helyreállításához.
1886 Ft-tól

Bio pattogatott amaránt

Bio pattogatott amaránt

Bio pattogatott amaránt

Ez a teljes mértékben gluténmetes, Dél-Amerikából származó kultúrnövény az ősi inka és azték lakosság egyik fő tápláléka volt, melyet a XX. századben fedezetek újra fel az európai, tudatos fogyasztók. Nagy mennyiségben tartalmaz vasat, kalciumot (nagyobb mennyiségben, mint a tehéntejben), cinket, melyek mind szerepet játszanak az állóképesség és a szervezet egyensúlyának, ellenálló képességének fenntartásában, növelésében.
399 Ft-tól

Bio spirulina por 100 g

Bio spirulina por 100 g

Bio spirulina por 100 g

A spirulina egy tápanyagokban rendkívül gazdag algafajta, ami - mint „szuperétel”  - az egyik legrégebben forgalmazott természetes táplálék-kiegészítő. A tengeri alga egy igazán tökéletes táplálék, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint is a igazi superfood. Mivel az alga méregtelenít, táplál, lúgosít, feltölti szervezetedet nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. Ahol alga van, ott élet van.
1799 Ft-tól

Homoktövis velő, termelői

Homoktövis velő, termelői

Homoktövis velő, termelői

A homoktövis jótékony hatásáról még a homeopátiában járatlan, vagy azt elutasítók is hallottak, legalább a nevét ismerik. Ez a Magyarországon őshonos, szúrós, tüskés növény bogyója tele van természetes, gyógyító anyagokkal. Készítenek belőle teát, azonban szerintünk a növény bogyójának anyagát kár lenne veszni hagyni - ezért döntöttünk a homoktövis hagyományos recept alapján készült velőként való forgalmazásáról. Milyen előnyei vannak? 
1156 Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG