Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Főzeléknek valók

Nem csak főzelék készíthető belőlük, étrendünk értékes alapanyagai, a szervezet számára nélkülözhetetlen mikroelemekkel. Receptek ezrei állnak a rendelkezésedre, egy kis kereséssel. Egyedi csomagolású termékek természetes alapanyagokból. Minőségi köretek, magvak Magyarország egész területére kiszállítva, akár egy napon belül.

A termék részletes leírásáért és az árakért kattintson a termék képére!

Csicseriborsó

Csicseriborsó

Csicseriborsó

A Közel-Keletről származó, több, mint 800 éve termesztett növény. Talán leghíresebb változata a humusz, ami olívaolajjal, citrommal, esetleg némi fokhagymával készül. A benne található magnézium, és többféle B- és E-vitaminja révén fogyasztása elősegíti a szervezetben keletkező szabad gyökök megkötését, a sejtfalak karbantartását, (ezáltal rugalmasságuk megőrzését). Szerepet játszik a bőr ,az idegek, izmok, szívműködés egészségének megőrzésében is.
690 Ft-tól

Vörös lencse

Vörös lencse

Vörös lencse

A vörös lencse a hagyományos lencse nemesített formája, különösen kedvelt ételalapanyag Törökországban,Egyiptomban és Indiában. Mostanában a bioboltok és a keleti élelmiszereket árusító üzletek polcain tűnik fel élénk színével. Létezik hántolt és hántolatlan változatokban, ez utóbbi íze sokkal erőteljesebb. A lencsefélék az emberiség egyik legrégebbi kultúrnövényei, 8-10 ezer éve ismertek. Az egész világon elterjedt, de a trópusi, nedves közeget nem szereti.
475 Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG