Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Apró ajándék a csomagban - csak úgy

2016-11-08 09:47:00 Cimkék: Tudatos vásárlás | fejlesztés | ingyen

Időszakonként kisebb ajándékokat is beleteszünk megrendelőink csomagjába. Ez nem rendszeres, és nem is kap mindenki, ezért aztán nem is hirdetjük meg kampányszerűen, így nagyszerűen működik a meglepetés elve is! :-)

Ki ne szeretne ajándékot kapni? Csak úgy? Nagyrészt ünnepekhez kötjük az ajándékozást, és sokszor komoly gondot okoz az, hogy kitaláljuk, minek is örülne a megajándékozott?

Jóval nagyobb annak az ereje, ha csak úgy, adunk egy kis apróságot, virágot, valami kedveset. Nem volt nálunk azért ennyire tudatos ez az ajándék-dolog, de ennek mentén kezdtük el, idén Húsvét előtt, éppen szalvétákkal, papírszatyorral, paleo-csokiszelettel….

Főleg első vásárlóinknak, akik még nem váltottak be kupont, próbáltunk kedveskedni ezzel, és persze, be is vált. Nem várunk hálát, köszönetet ezért, ezt mi amolyan feltétel nélküli kis apróságnak tekintjük. Így még nagyobb az ereje. Van egy olyan része is ennek, hogy nagyobb cégek, multik ilyet biztosan sosem fognak megtenni. Ez afféle „magzsolaság”. Mint a Grimm testvérek Kis Manók c. meséjében…:-)

Biztosan mindenkinek egy kis mosolyt csalt az arcára, mikor kibontotta csomagját.

Egy eléggé agresszív, szemöldökráncolós, törtető világban élünk (aki erről nem tud, vagy kiszállt belőle, az szerencsés) amiben egy ilyen apróságnak elég nagy az ereje. Miért? Mert kis finomság, odafigyelés, feltétel nélküliség úgy hiányzik, mint egy falat kenyér… talán ez is benne van.

Biztosan Önnel is előfordul már, hogy egy reggel, morcosan elhangzó mondat az egész napját kicsit beárnyékolta az egész napját – és egy kis mosoly, vagy napsütés, egy kis nevetés meg feldobja, és egész más színben látja még a rosszat is. Ez utóbbi gondolatiságához próbáltunk mi is csatlakozni.

Október végén tudatosan nem fókuszáltunk a  Halloween-hez kapcsolt eladási kampányokhoz, és nem is lihegtük túl a Mindenszentek ünnepet sem, mindössze egy 6 darabos mécses csomagot tettünk a dobozokba.

Aztán kapunk pl. egy ilyen üzenetet is, ami azért az egész magzsola.hu csapatot megerősíti, motiválja a munkánk során: 

„Kedves Magzsolások :)))!!
Nemrégiben megkapott csomagomban nagyon kellemes meglepetés és öröm ért, az ajándékgyertya révén. A figyelmesség már sajnos kihalóban van ebben a világban, de nem Önöknél!
Köszönöm, hogy bearanyozták a napomat. Mindent megkaptam, remek minőségben.
Szeretettel üdvözlöm Önöket!”

Szóval, folyatása következik, remélem, Önnek is tudunk egy kis pluszt adni.  


Olvasna még ilyesmit? Nézze meg a többi bejegyzést is.

EZEKET OLVASTA MÁR?

Alacsony glikémiás indexű köretek -táblázattal.

2019-04-26 15:40:29
Alacsony glikémiás indexű köretek -táblázattal.

Finomat, vagy egészségeset? Sokat vagy kevesebbet? Örök kérdések. Most éppen a köretek egyik fontos tulajjdonságát veszem górcső alá. De egyáltalán, mi is az a glikémiás index?

Nyári gyümölcsaszalás, és egy kafi sütirecept!

2013-07-16 09:40:56
Nyári gyümölcsaszalás, és egy kafi sütirecept!

Szombaton már írtam erről a FB-on, amit több, mint 2500-an láttatok. Ha ennyire népszerű ez a téma, két, ezzel foglalkozó blogbejegyzést is találtam. Mint mindent, ezt is csak elkezdeni nehéz, nagyanyáinknak biztosan nem kellett ezekkel kapcsolatban tanácsot adni. Egyébként milyen, érdekes, hogy mindaz a tudás, ami a természettel közeli tevékenységekről szól, hogy mit mivel lehet együtt ültetni, melyik kártevő ellen mivel lehet védekezni (pl. levéltetű ellen katicabogárral);, szóval, mindez a tudás egyészen nagyszüleinkig teljesen természetes volt, hiszen használták is ezt a mindennapi életükben.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.