Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Liofilizált

A liofilizálás az egyik legkíméletesebb tartósítási módszer. A fagyasztva szárítás során a teljes víztartalmat eltávolítják, így a gyümölcs minden értékes összetevője, része, hatóanyaga (vitaminok , mikroelemek) teljes egészében megmaradnak

Liofilizált eper

Liofilizált eper

Liofilizált eper

Fantasztikusan szép és finom, fagyasztva szárított eper? Gyönyörű, és extra egészséges - már a magzsolán is! :-)
Már 1699 Ft-tól

Liofilizált fehércsokoládés málna drazsé

Liofilizált fehércsokoládés málna drazsé

Liofilizált fehércsokoládés málna drazsé

A liofilizált málna drazsé-egy teljesen új termékünk. A fagyasztva szárított gyümölcsöt fehér csokoládéval vonjuk be, majd meghempergetjük málnaporban. 
Már 999 Ft-tól

Liofilizált málna

Liofilizált málna

Liofilizált málna

Törékeny gyümölcs- halott már ilyenről? gyönyörű, és nem tartalmaz semmiféle tartósítót - mivel kivonták belőle a vizet.
Már 1699 Ft-tól

Liofilizált meggy

Liofilizált meggy

Liofilizált meggy

A meggy az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, telis-teli értékes növényi összetevőkkel, hatóanyagokkal.
Már 1399 Ft-tól

Liofilizált vörös áfonya

Liofilizált vörös áfonya

Liofilizált vörös áfonya

Porcelán törékenységű gyümölcs- hallottál már ilyenről? gyönyörű, és nem tartalmaz semmiféle tartósítót - szinte az összes vizet kivonták beőle.
Már 1599 Ft-tól
Ráadásul, a tartósításhoz nem kell cukor, vagy kén-dioxid. Ezek az ilyen módon szeletelt gyümölcsök egyrészt gyönyörűek maradnak, másrészt ízük teljes egészében olyan, mint az eredetié.  Miért? Mert nem történik semmiféle ízesítés, és nem tartalmaz semmiféle kémiai anyagot.

Mi a magzsolánál azért választottuk pont az 50 g-os kiszerelést, mivel így a porcelán törékenységű szeletek megmaradnak, nem, vagy kevésé sérülnek,és így nem csak port juttatunk el csomagjainkban. Próbáld ki! :-) 

Talán legnépszerűbb termékünk ebben a kategóriában a liofilizált eper. Előszeretettel vásárolják meg egyre többen is, otthoni tortakészítéshez, díszítéshez, hiszen ez a különlegesség NEM vásárolható meg a diszkont áruházak polcain, sem más, élelmiszerüzletben. Azonban egyre nagyobb az igény olyan, professzionális, otthon is, sütéskor is felhasználható alapanyagok iránt, melyek idáig csak a cukrászatokat ellátó nagykerek listáin szerepeltek.
Szerencsére, már nálunk is kaphatóak ezek. Hogy épségben érkezzen meg hozzád, a csomagolást még buborékfóliával is kiegészítjük..  Így reméljük, hogy biztosan, teljes épségben érkezik meg hozzád rendelésed.. 

Érdekesség, hogy a keresési trendeket figyelve, gyakran keresnek ránk ezzel a kifejezéssel is: liofilizált gyümölcs webáruház. Hosszú keresés után sikerült megtalálnunk azt  a beszállítót, aki nem csak por jellegű, darabkákat kínál, hanem szép, ép gyümölcs szeleteket is, 1 kg-os óriási zacskóban, hiszen ezeknek a termékeknek nem a súlya, hanem a térfogata az, ami jelentősebb. 
Igaz, ezekért személyesen kell elmennünk telephelyükre, mivel a futárszolgálatok sokszor dobálják, vagy futárjaik rálépnek a dobozokra a teherautók teherterében. Nos, ezek a termékek érzékenyek erre, nem viselik el a rossz bánásmódot.

A fagyasztva szárítás egy különleges technológia, és ennek "eredménye" szerencsére már a magzsola.hu vásárlói, érdeklődői számára is elérhetőek, szamóca, málna, meggy, és vörös áfonya, illetve egy egészen speciális édesség, a liofilizált fehércsokis málna formájában.

Nézz szét ebben a kategóriában, és vásárolj ezek közül, garantáltan nem bánod meg.

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.