Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Liofilizált

A liofilizálás az egyik legkíméletesebb tartósítási módszer. A fagyasztva szárítás során a teljes víztartalmat eltávolítják, így a gyümölcs minden értékes összetevője, része, hatóanyaga (vitaminok , mikroelemek) teljes egészében megmaradnak. Ráadásul, a tartósításhoz nem kell cukor, vagy kén-dioxid. A szeletelt gyümölcsök egyrészt gyönyörűek maradnak, másrészt ízük teljes egészében olyan, mint az eredetié. 
Mi a magzsolánál azért választottuk pont az 50 g-os kiszerelést, mert mert így a porcelán törékenységű szeletek megmaradnak, nem, vagy kevésé sérülnek,és így nem csak port juttatunk el csomagjainkban. Próbáld ki! :-) 

Liofilizált banán

Liofilizált banán

Liofilizált banán

A banán az egyik legkedveltebb déligyümölcs. Íze, tápértéke, könnyű fogyaszthatósága révén sokak kedvence. Webshopunkban már eddig is kínáltuk roppanós, kandírozott változatát, és most itt van a minden mentes, liofilizált banán is.
Már 1199 Ft-tól

Liofilizált eper

Liofilizált eper

Liofilizált eper

Fantasztikusan szép és finom, fagyasztva szárított eper? Gyönyörű, és extra egészséges - már a magzsolán is! :-)
Már 1549 Ft-tól

Liofilizált málna

Liofilizált málna

Liofilizált málna

Törékeny gyümölcs- halott már ilyenről? gyönyörű, és nem tartalmaz semmiféle tartósítót - mivel kivonták belőle a vizet.
Már 1556 Ft-tól

Liofilizált meggy

Liofilizált meggy

Liofilizált meggy

A meggy az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, telis-teli értékes növényi összetevőkkel, hatóanyagokkal.
Már 1365 Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG