Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
2 099 Ft - 10 199 Ft

Kollagén

A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely tulajdonképpen egyben tartja a testünket. Rugalmasságot ad a bőrünknek, a hajnak, az ínszalagoknak, inaknak, valamint szilárdságot a csontoknak, porcoknak. Kollagén receptre? 


12termék 112

Nálunk több, remek összeállításból is rendelhet, kényelmesen.  Halkollagénmarhakollagénsertéskollagén, illetve hialuronsavval kombinált változatok. Sokan, mint egyfajta anti aging termékre tekintenek, de hatása az egész szervezetre kiterjed. Ajánlott hozzá még szedni szerves alapanyagú C-vitamint, és sok vizet, csak így "működik". És még valami - érdemes kúraszerűen alkalmazni, legalább egy hónap időtartamra, hogy feltöltődjenek kiürült tartalékaink. 

Bőrünk 75%-át, míg csontjaink 30 %-át a kollagén alkotja. Ez a fehérje a bőr, a porc, a csontszövet ellenálló, ugyanakkor rugalmas vázanyagai, és a hilauronsavval együtt vízmegkötő képességük rendkívüli: saját térfogatának akár tízezerszeresét is megkötheti, így biztosítva a bőr rugalmasságát, hirdatáltságát. Webshopunkban elérhető kapszula és por formájában is.

Előnyös tulajdonságai közül néhány:
 
* Megakadályozhatja a csontritkulást
* Javíthatja a bőr egészségét
* Segít enyhíteni az ízületi fájdalmakat
* Elősegítheti a szív egészségének fenntartását
* Növelheti az izomtömeget


Káros folyamatok:

A napsugárzás különböző tartományai, a légszennyezettség, és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a szükséges kollagén termelődését a szervezeten belül, és ennek első jelei a bőr öregedése, megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése az arcon. Ezeken kívül érezhetjük csontjainkban, izületeinkben is: a mozgást lehetővé tevő porcok elvékonyodnak az idő előre haladtával. 

Különleges technológia az ember szolgálatában:

Készítményeink fő hatóanyagai szabadalmaztatott technológiákkal gyártott, nagy tisztaságú, igazoltan magas hatóanyag tartalmú, nagy hatásfokkal hasznosuló szarvasmarha eredetű, 1. és 2. típusú hidrolizált kollagén- és hialuronsav-kivonat. Ezek mellett több esetben vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel egészül ki az alapreceptúra, hogy ezek a hatóanyagok együttes erővel óvják szervezetünk egészségét, és segítsék a vonzó megjelenés megőrzését. 

Mi elsősorban a GAL kollagén készítményeket ajánljuk, de igen jó minőségűek az Interherb hyaluronsavval kombinált termékei is.

C-vitaminnal kombinálva hatékonyabb:

Mivel minden mindennel összefügg, az önmagában sok esetben kevés, ha csak kollagént fogyasztunk, rendszeresen. A C-vitamin a prokollagén előállítását segíti, mely a kollagén előnyaga. Vizsgálatokban sikerült igazolni, hogy a C-vitamin képes megakadályozni a kollagén szintézis két kulcsenzimének inaktiválódását, így segít megőrizni az ember normál kollagén hálózatát.

Mit tehetünk még?

  • Kerüljük a stresszt, mert károsítja a sejteket és öregíti a bőrt.
  • Ne menjünk a tűző napra, amikor az UV-sugárzás magas, mert az károsítja a dnst és ráncosítja a bőrt. Már évi 1 leégés is nagyban növeli a bőrrák kialakulásának esélyét.
  • Hidratáljuk magunkat, fogyasszunk napi 2-3 liter vízet, nyári időszakban akár 4-5 literrel is.