Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Sütikhez, tortákhoz

A kiváló sütési alapanyagok gyűjtője ez a termékcsoport. Ma már otthon is alkothat sütiket, tortákat a legprofesszionálisabb alapanyagokból, és a végeredmény is ilyen lesz! Mit talál itt?  Callebaut pasztillák, és cseppek, és a remek Bensdorp kakaópor....Bourbon vanillia kivonat, fekete áfonya, bevonómasssza, blansírozott mandula, organikus nádcukor, pekándió - mind Önre várnak webshopunkban: 

Bourbon vanília kivonat 75 mL

Bourbon vanília kivonat 75 mL

Bourbon vanília kivonat 75 mL

A Bourbon vanília talán a legértékesebb, és legjobb minőségű vanília a világon.
Már 4219 Ft-tól

Dr. Oetker Aranka vaníliaízű krémpor 0,75 kg

-10% / 200Ft
Dr. Oetker Aranka vaníliaízű krémpor 0,75 kg

Dr. Oetker Aranka vaníliaízű krémpor 0,75 kg

Azonnal elkészíthető, hidegen is keverhető instant Aranka pudingpor 0,75 kg-os nagyobb kiszerelésben. 
Már 1799 Ft-tól

Dr. Oetker eredeti vanília ízű pudingpor 0,75kg

Dr. Oetker eredeti vanília ízű pudingpor 0,75kg

Dr. Oetker eredeti vanília ízű pudingpor 0,75kg

Professzionális és otthoni felhasználásra, ha eredeti pudingra vágysz. 0,75 kg-os nagyobb kiszerelésben. 
Már 1269 Ft-tól

Dr. Oetker tiramisu krémpor 0,75kg

Dr. Oetker tiramisu krémpor 0,75kg

Dr. Oetker tiramisu krémpor 0,75kg

Bevált megoldás, főzés nélküli tiramisukrém készítéséhez, nagyobb kiszerelésben, nem csak profiknak.
Már 3590 Ft-tól

Eritrit

Eritrit

Eritrit

Egy egészséges édesítőszerről szeretnék pár szót írni.  Manapság egyre több, cukorbetegséggel, súlyproblémával küzdő embertársunk keresi az ideális cukorhelyettesítőt. Erre egy kiváló alternatíva a nyírfacukor, és az eritrit is. Külsőre hasonlít a hagyományos kristálycukorra, nincs utóíze sem, kicsit hűsítő hatása van, ha megkóstoljuk. 
Már 929 Ft-tól

Étcsokoládé cseppek, Süthető Callebaut

Étcsokoládé cseppek, Süthető Callebaut

Étcsokoládé cseppek, Süthető Callebaut

Egy legendás, belga gyártó, különlegesen finom, sütésre alkalmas csokicseppjei... hmmm. mennyei! .-)
Már 1299 Ft-tól

Étcsokoládé pasztilla, Brazil 66,8% Callebaut

Étcsokoládé pasztilla, Brazil 66,8% Callebaut

Étcsokoládé pasztilla, Brazil 66,8% Callebaut

Étcsokoládé pasztilla, Brazil 66,8% Callebaut - egy különleges, termőterület szelektált piasztilla.
Már 1999 Ft-tól

Étcsokoládé pasztillák 811' Callebaut, 54.5%

Étcsokoládé pasztillák 811' Callebaut, 54.5%

Étcsokoládé pasztillák 811' Callebaut, 54.5%

A belga Callebaut az egyik legnagyobb név a kakaó- és csokoládéiparban, 1911 óta. A 811-es az egyik, méltán legendás termékünk. Az igazi ínyencek választásai is ez. Ha ön kiváló alapanyagból szeret dolgozni, megtalálta a megfelelőt.
Már 1299 Ft-tól

Fehér csokoládé pasztillák, Velvet White, 34,6% Callebaut

Fehér csokoládé pasztillák, Velvet White, 34,6% Callebaut

Fehér csokoládé pasztillák, Velvet White, 34,6% Callebaut

A belga családi vállalkozás termékei világszerte ismertek, a cukrászok körében. Ez is egy különleges csokoládé pasztilla.
Már 1365 Ft-tól

Fekete áfonya, cukrozott

Fekete áfonya, cukrozott

Fekete áfonya, cukrozott

Az áfonya úgy él a képzeletemben, mint ami csak erdők mélyén, bokrok alján található igazi csemege. Pedig nem is.
Már 899 Ft-tól

Gluténmentes piskóta muffin lisztkeverék

Gluténmentes piskóta muffin lisztkeverék

Gluténmentes piskóta muffin lisztkeverék

Egy klassz lisztkeverék süteményekhez, értékes, válogatott alapanyagokból:
Már 1669 Ft-tól

Kakaópor

Kakaópor

Kakaópor

Közép- és Dél-Amerikából származó trópusi, magasra növő, örökzöld fa termése a kakaóbab. A forró égövön évente kétszer hoz kemény héjú termést, melyet feltörnek, és a nedves, kékes lilás kakaóbabot 5-8 napon át fermentálják (erjesztik), ezután, nagyobb felületű fatepsiken szétterítik, szárítják. Ezután megpörkölik, aprítják, majd összeőrlik. Ezután préseléssel kinyerik a kakaóvajat, - mely fontos kozmetikai alapanyag is - a fennmaradó héjat még finomabbra darálják, és ez a kakaópor.
Már 1075 Ft-tól

Kakaós bevonómassza, extra

Kakaós bevonómassza, extra

Kakaós bevonómassza, extra

Professzionális étcsoki bevonó a Göteborg-tól. Remek alapanyag otthonra, és cukrászatokba is.
Már 299 Ft-tól

Kandírozott narancs körszelet,200 g

Kandírozott narancs körszelet,200 g

Kandírozott narancs körszelet,200 g

A kandírozott narancshéj, narancsszeletek kedvelt téli, főleg karácsonyi sütik alapanyaga. Isteni az illata, akár önmagában is rágcsálható, és hozzátartozik az ünnepi illatokhoz, akárcsak a szegfűszeg, vagy a fahéj.
Már 999 Ft-tól

Karamell ízű Tejcsokoládé, 31,1% Callebaut

Karamell ízű Tejcsokoládé, 31,1%  Callebaut

Karamell ízű Tejcsokoládé, 31,1% Callebaut

Karamell ízű Tejcsokoládé, 31,1%  Callebaut, 2,5 kg Pasztilla formátumú prémium karamell sütemények, torták készítéséhez, díszítéséhez. Az eredeti 2,5 kg-os csomagolásban található terméket saját magunk csomagoljuk, így az 250 és 500 g-os kiszerelésben is elérhető a minőségi cukrászati alapanyagok kedvelői számára! 
Már 1919 Ft-tól

Kókuszkrém, növényi főzőtejszín

Kókuszkrém, növényi főzőtejszín

Kókuszkrém, növényi főzőtejszín

A kókuszkrém minden értékes összetevőt tartalmaz ami a kókuszdió csonthéján belül található. A gazdag és sűrű kókusz főzőkrém praktikus visszazárható dobozba van csomagolva.    
Már 499 Ft-tól

Kókuszreszelék

Kókuszreszelék

Kókuszreszelék

A kókuszpálma évezredek óta jelentős kultúrnövény a trópusok vidékein. Őshazája Melanézia, manapság leginkább Dél- és Kelet-Ázsiában, Brazíliában, valamint Nyugat- és Kelet Afrikában termesztik. A kókuszdió csonthéjas gyümölcs, melynek zöld kérgét rögtön a szedés után eltávolítják. A termés magján három kör alakú bemélyedés, csírapórus található. Az érés 6., 7. hónapjában a dió belső ürege megtelik kókuszvízzel.
Már 359 Ft-tól

Mandula pálcikák

Mandula pálcikák

Mandula pálcikák

Mandula pálcikák, stiftelt mandula, hántolt, cukrászati alapanyag
Már 599 Ft-tól

Mandula, blansirozott, egész

Mandula, blansirozott, egész

Mandula, blansirozott, egész

Többféle finomsághoz is szükségünk lehet héj nélküli mandulára. A blansírozás tulajdonképpen előfőzést jelent. Ez egy teljesen hántolt, egész, "meztelen" változat. 
Már 699 Ft-tól

Mandula, szeletelt, hántolt

Mandula, szeletelt, hántolt

Mandula, szeletelt, hántolt

Alapvetően ez egy teljesen hántolt, szeletelt, vagy gyalult mandulabél, kb. 1-2 mm-es vastagsággal. Cukrászati alapanyag, csodálatos ízt ad a sütiknek, tortáknak, és az illata is isteni, ahogy sül! :-)
Már 1399 Ft-tól

Mandulaliszt

-5.6% / 100Ft
Mandulaliszt

Mandulaliszt

A magas tápértékű mandula liszt több, mit 50% értékes zsírokból, 20%-a fehérjéből tevődik össze, nagy mennyiségű A pro-, B2-, és E-vitamint is tartalmaz, valamint káliumot, foszfort, magnéziumot és kalciumot, amik leginkább a csontokat és az idegrendszert erősítik.
Már 1699 Ft-tól

Nádcukor, aranybarna

Nádcukor, aranybarna

Nádcukor, aranybarna

Sokféle cukorral találkozhatunk az üzletek, bioboltok polcaink, vajon, melyik az egészséges, és finom? (lehetőleg együtt). A Mauritiusról származó aranybarna nádcukor vitathatatlanul az egyik legfinomabb, minőségi, „tápegész”, GMO mentes termék.
Már 599 Ft-tól

Nyírfacukor, eredeti finn

Nyírfacukor, eredeti finn

Nyírfacukor, eredeti finn

A nyírfacukor egy magyar fantázianév, elnevezés a xylitre (xylitolra). Az eltérés csupán a névben van, de nem magában a termékben. A nyírfacukor ugyanúgy xylit, mint ahogy a gyümölcscukor fruktóz. Nyírfacukor = Xylit. A vásárló mindkét néven ugyanazt kapja, mindkettő xylit (xylitol), és mindkettőt nyugodt szívvel fogyaszthatja, ugyanazokkal a termékjellemzőkkel és tulajdonságokkal bír.
Már 1372 Ft-tól

Pekándió

Pekándió

Pekándió

A pekándió, más néven pekán dió  angolul Pecan, (Carya illinoinensis) az amerikai kontinens északi részén őshonos, és a diófélék családjába tartozik. 
Már 1199 Ft-tól

Rózsaszín mártócsoki pasztilla, Ruby RB1 47,3%, Callebaut

Rózsaszín mártócsoki pasztilla, Ruby RB1 47,3%, Callebaut

Rózsaszín mártócsoki pasztilla, Ruby RB1 47,3%, Callebaut

Rózsaszín mártócsoki pasztilla, Ruby RB1 47,3%, Callebaut  - Ruby típusú pink kakaóbabból készült 
Már 2619 Ft-tól

Stevia, sztivia

-16.7% / 300Ft
Stevia, sztivia

Stevia, sztivia

A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre. 
Már 1499 Ft-tól

Tejcsokoládé 823' pasztillák, 33,5% Callebaut

Tejcsokoládé 823' pasztillák,  33,5% Callebaut

Tejcsokoládé 823' pasztillák, 33,5% Callebaut

A tejcsokoládé az egyik legelterjedtebb, és legfinomabb csokiféleség. A belga Callebaut név pedig garancia a minőségre.
Már 1359 Ft-tól

Vanília őrlemény 6 g

-12% / 120Ft
Vanília őrlemény 6 g

Vanília őrlemény 6 g

Vanília őrlemény, 6 g, "kémcső" A madagaszkári vaníliarúd finomra őrölt változata kiemelkedő íz- és aromavilága által a legkedveltebb és a legkeresettebb vanília. 
Már 879 Ft-tól

Vanília rúd

-26.1% / 600Ft
Vanília rúd

Vanília rúd

A vanília illata, íze az édességek, fagyik utánozhatatlan összetevője. Értékes alapanyag, és kevés is elegendő belőle.
Már 1699 Ft-tól
Kiemelném még a belga Callebaut remek áruit is. Ez a több, mint 100 éves családi vállalkozás egyrész faitrade kereskedelmi gyakorlattal rendelkezik, másrészt olyan, kidolgozott receptúráik, feldolgozási móüdszereik vannak, melyek egyedülállóvá teszik terrmékeike. Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehércsokoládé, pasztilla, csepp, forgács  - mindenben remekelnek. 

Callebaut - miért is? 
Igazándiból az látjuk az elmúlt hét és fél év során, ahogy a termékskálánkat bővítjük, hogy vásárlóink között egyre több az otthon sütő, de professzionális minőségű termékeket is felhasználó hölgy. Mivel jónéhány, a fenti kritériumoknak megfelelő termék nem kapható a hagyományos kereskedelmi forgalomban, csak cukrászati nagykereskedésekben elérhetőek. Mivel nekünk néhány ilyennel igen jó kapcsolatuk alakult ki az éves során, kött az ötlet, hogy saját magunk is kisebb kiszerelésket készítsünk, csomagoljuk, mint azt tesszük aszalt gyümölcsökkel, és olajos magvakkal is.   

Az a csodálatos mandula!

A torták sütik egyik titkos összetevője a mandula. Először ebből az Amerikából származó magnak csak a kemény külső héjtől megtisztított változatát tartottuk, ma már van belőle blansírozott, (azaz belső héjától megtisztított), pálcikákra vágott, stiftelt, és  szeletelt, gyalult, és őrölt, liszt változata is. Ez az alapja a marcipánnak is, ami egy különleges, vonzó, és nem utolsósorban finom "torta-alkatrész". 

Dr. Oetker a régi motoros szakértő.

Szintén a fenti kapcsolatoknak köszönhetően a Martin Braun kft-től vásároljuk nagyobb kiszerelésű, kifejezetten a professzionális, gasztro nagyfelhasználókat célző Dr. Oterker alapanyagokat is. Megtalálható választékunkban az eredeti vaniliapuding, az instant, közkedvelt Aranka puding, illetve a 0,75 kg-os tiramisu krémpor is. Használatuk egyszerű, mivel nagyobb kiszerelésűek, így az 1 kg-ra eső áruk is remek.   

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.