Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
693 Ft - 109 539 Ft

Sütikhez, tortákhoz, minőségi, profi alapanyagok

A kiváló sütési alapanyagok gyűjtője ez a termékcsoport. Ma már otthon is alkothat süteményeket, sütiket, tortákat, édességeket a legprofesszionálisabb alapanyagokból, és a végeredmény is ilyen lesz! Mit talál itt? 

 


38termék
 

Callebaut étcsokoládé pasztillák, és a remek Bensdorp kakaópor.

...madagaszkári Bourbon vanillia kivonat, egész és őrölt fahéj, fekete áfonya, blansírozott mandula, és törökmogyoró organikus nádcukor, pekándió - mind Önre várnak webshopunkban:

Kiemelném még a belga Callebaut remek áruit is. Ez a több, mint 100 éves családi vállalkozás egyrész faitrade kereskedelmi gyakorlattal rendelkezik, másrészt olyan, kidolgozott receptúráik, feldolgozási móüdszereik vannak, melyek egyedülállóvá teszik terrmékeike. Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehércsokoládé, pasztilla, csepp, forgács  - mindenben remekelnek!


Callebaut - miért is? 

Igazándiból az látjuk az elmúlt hét és fél év során, ahogy a termékskálánkat bővítjük, hogy vásárlóink között egyre több az otthon sütő, de professzionális minőségű termékeket is felhasználó hölgy.

Jónéhány, a fenti kritériumoknak megfelelő termék nem kapható a hagyományos kereskedelmi forgalomban, csak cukrászati nagykereskedésekben elérhetőek.

Mivel nekünk néhány ilyennel igen jó kapcsolatuk alakult ki az éves során, kött az ötlet, hogy saját magunk is kisebb kiszerelésket készítsünk, csomagoljuk, mint azt tesszük aszalt gyümölcsökkel, és olajos magvakkal is. 

A Callebaut termékek mögött évszázados tapasztalat, tökéletesre csiszolt receptúrák és fenntartható forrásból származó kakaóbab áll. A vásárlóink egyre nagyobb része olyan otthoni sütés iránt érdeklődő hölgy, aki nem elégszik meg a bolti csokoládékkal – és jól is teszi! A professzionális minőség ma már otthon is elérhető.

A legtöbb ilyen minőségű alapanyag – legyen szó csokipasztilláról, kakaóporról vagy manduláról – hagyományos boltokban nem kapható, csak cukrászati nagykereskedések kínálatában bukkan fel. Mivel évek óta szoros kapcsolatban vagyunk ezekkel a partnerekkel, lehetőségünk nyílt saját, kisebb kiszerelések kialakítására is – ahogy azt aszalt gyümölcseinknél vagy olajos magvainknál már megszokhatta.

A Callebaut csokoládé fő összetevői: kakaómassza, cukor, kakaóvaj – mégis az a szaktudás és technológia, amellyel ezeket feldolgozzák, teszi egyedivé a termékeiket. Csokipasztilláik olvadása, ízharmóniája és könnyű adagolhatósága nélkülözhetetlenné teszi őket torták, bonbonok, pohárdesszertek készítéséhez.

 

Az a csodálatos mandula!


A torták, sütik egyik titkos összetevője a mandula. Először ebből az Amerikából származó magnak csak a kemény külső héjtől megtisztított változatát tartottuk, ma már van belőle blansírozott, (azaz belső héjától megtisztított), pálcikákra vágott, stiftelt, és  szeletelt, gyalult, és őrölt, liszt változata is. Ez az alapja a marcipánnak is, ami egy különleges, vonzó, és nem utolsósorban finom "torta-alkatrész". 

Dr. Oetker a régi motoros szakértő.

Szintén a fenti kapcsolatoknak köszönhetően a Martin Braun kft-től vásároljuk nagyobb kiszerelésű, kifejezetten a professzionális, gasztro nagyfelhasználókat célző Dr. Oterker alapanyagokat is. Megtalálható választékunkban az eredeti vaniliapuding, az instant, közkedvelt Aranka puding, illetve a 0,75 kg-os tiramisu krémpor is. Használatuk egyszerű, mivel nagyobb kiszerelésűek, így az 1 kg-ra eső áruk is remek.