Tejcsokoládé pasztillák Callebaut 823
Szintén egy remek sütési alapanyag, cukrászoknak, és otthoni, igényes háziasszonyoknak, nagymamáknak.
Ez a belga tejcsokoládé 33,5%-os kakaótartalmú. Íze kiegyensúlyozott, egyenlő arányban tartalmazza a tej, a kakaó és a karamell ízeit. Színe is gyönyörű,
Ízeiben még jól érezhető a pörkölt kakaó, és a csábító karamell jegyei.
A 823-at széles körben elismerik, nagyszerű hírnevének köszönhetően. Gyümölcsös, fűszeres, tejes vagy likőrszerű aromák széles választékával párosítható. A csokoládé alapja a Wieze kakaó keverék: elsősorban a nyugat-afrikai csúcsminőségű kakaóbabból készült, kidolgozott, tökéletesített titkos keveréke. A 823-as szabványos folyékonyságot biztosít.
VIDEO
Van-e ennél jobb választás, ha sütésre kerül sor?
Bevonáshoz, vagy akár bonbonok készítéséhez is jó választás a Callebaut 823-as tökéletes receptúrája alapján készült tejcsoki pasztilla.
Próbálja ki Ön is otthonában.
VIDEO