Tejcsokoládé pasztillák Callebaut 823
Szintén egy remek sütési alapanyag, cukrászoknak, és otthoni, igényes háziasszonyoknak, nagymamáknak.
Ez a belga tejcsokoládé 33,5%-os kakaótartalmú. Íze kiegyensúlyozott, egyenlő arányban tartalmazza a tej, a kakaó és a karamell ízeit. Színe is gyönyörű,
Ízeiben még jól érezhető a pörkölt kakaó, és a csábító karamell jegyei.
A 823-at széles körben elismerik, nagyszerű hírnevének köszönhetően.
Gyümölcsös, fűszeres, tejes vagy likőrszerű aromák széles
választékával párosítható.
A csokoládé alapja a Wieze kakaó keverék:
elsősorban a nyugat-afrikai csúcsminőségű kakaóbabból készült,
kidolgozott, tökéletesített titkos keveréke. A 823-as szabványos folyékonyságot biztosít.
Van-e ennél jobb választás, ha sütésre kerül sor?
Bevonáshoz, vagy akár bonbonok készítéséhez is jó választás a Callebaut 823-as tökéletes receptúrája alapján készült tejcsoki pasztilla. De ha még nem ismered a 811-es alapreceptet, az ugye egy étcsoki pasztilla, feltétlenül érdemes kipróbálni, vétek lenne kihagyni. Több kiszerelésben is megtalálod oldalunkon!
Próbálja ki Ön is otthonában.