Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések:

Hogyan tudok rendelni?

https://magzsola.hu/rendeles-menete címen minden ezzel kapcsolatos információt részletesen megtalál.

 

Miért kell regisztrálnom?

 

A regisztráció a vásárlás biztonságos lebonyolítása érdekében szükséges (hogy ne tudjon bárki más az Ön nevében vásárolni). Ha Ön regisztrál, és megnéz az e-mail-jei között a tőlünk kapott levelet, abban találhat egy, kattintható sort. Ha erre rákattint, onnantól kezdve léphet be oldalunkon a választott névvel, és jelszóval. A későbbiekben, ha esetleg ezt elfelejti, az előző levélben visszaigazoljuk a nevét, ha jelszavát felejette el, a belépésnél kérheti újra jelszava elküldését.

 

Honnan származnak ezek a termékek?

 

A lédig kiszerelésű, 20-30 kg-os csomagokat importőröktől szerezzük be évek óta. Javarészt a Közel-Keletről ( Törökörszág, Irán), illetve Ázsiából (India, Vietnam, Kambodzsa, Thaiföld), és Dél-Amerikából (Argentiína, Chile). Minden termékünk többszörösen ellenőrzött, az európai és a hazai előírásoknak megfelelőek, és rendelkeznek a magyarországi forgalomba hozatallal szükséges dokumentumokkal. A csomagolás is higénikus, előírás szerinti körülmények között történik.

 

Hol találhatom meg az Általános Szerződési Feltételeket?

 

https://magzsola.hu/aszf, vagy a főoldal legalján, középen, az ÁSZF gombra kattintva.

 

Ezen az oldalon részletesen olvashat a következőkről: Üzemeltetői adatok, Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre, Szállítás díjak belföldre, Regisztráció, Rendelés menete, Adatkezelés, Árukereső.hu

 

Miért vásároljak pont erről az oldalról?

 

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy kedvező áron, jó minőségben juthasson hozzá kedvenc nassolnivalójához, cukrászati alapanyagához.

 

11 év élelmiszer kereskedelemben eltöltött év után vágtunk bele ebbe az online értékesítési formába, olyan keresett termékekkel mint például az aszalt szilva, szezámmag, tökmag és a napraforgómag.

 

Magyarországon ezek csak kisebb kiszerelésben férhetőek hozzá az üzletek polcain, ráadásul ezeknek az 1kg-ra számított áruk 2x-3x drágább, mint a mi termékeink.

 

Választékunkat folyamatosan bővítjük, és várjuk vevőink visszajelzéseit.

 

Hogyan tudok fizetni?

 

Készpénzzel, bankkártyával, vagy előre utalással. Ezeket a módozatokat utánvétes szállításnál, tehát a megadott szállítási címre való kiszállításnál választhatja, a két utóbbit a termék megrendelésénél választhatja ki. A GLS csomagátvételi pontokon helyben csak készpézzel fizethet, ez sajnos a hálózat sajátossága, hogy nem biztosít minden ponton bankkártya elfogadást.

 

Tudok nagyobb mennyiségben is vásárolni?

 

Igen, természetesen. Amennyiben nagyobb kiszerelésű termékeink érdekelnék, írjon e-mail-t ide: info@proexpress.hu, és egyedi árakkal szolgáljuk ki.