Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
GINEPP cseppek
7999 Ft-tól

GINEPP cseppek

GINEPP cseppek
GINEPP cseppek

HA BÁRMILYEN SZAKMAI, VAGY MAGÁNJELLEGŰ KÉRDÉSE,  KÉREM, HÍVJA DR. VARGA GYULA URAT: ... Tovább

Értékelés:

A termék 4 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

50ml
8499 Ft Akciós ár: 7999 Ft-5.9% / 500 Ft
Akció vége: 11 nap 8 óra 5 perc múlva

2 doboz GINEPP csepp, ingyenes házhoz szállítással

Kiszerelés: 100ml
17000 Ft Akciós ár: 15999 Ft-5.9% / 1001 Ft
Akció vége: 11 nap 8 óra 5 perc múlva

HA BÁRMILYEN SZAKMAI, VAGY MAGÁNJELLEGŰ KÉRDÉSE,  KÉREM, HÍVJA DR. VARGA GYULA URAT: 06209108358

AUTOIMMUN BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKNEK JAVASOLJUK, HOGY A GINEPP SZEDÉSE ELŐTT KONZULTÁLJANAK KEZELŐORVOSUKKAL.

Volt Magyarországon egy olyan - méltatlanul ismeretlen - termék, amelyre minden magyar állampolgárnak szüksége lenne, gyermekektől az idősekig. Ez egy laktobacillusokból előállított vakcina (injekció), melyet 1972-től kezdődően egy elhivatott, tehetséges magyar kutatóorvos, Dr. Újhelyi Károly állított elő (róla, életéről a wikipédia is ír) GYNEVAC néven.

A következő leírás erről a 2012-ig elérhető injekció hatásairól szól, melyet klinikai kísérletek támasztanak alá. A Ginepp cseppek ugyanezen baktériumtörzs felhasználásával készülnek, csak nem injekció, hanem szájon át szedhető cseppek formájában.

A Gynevac bizonyított hatásai:

A bélben lévő gyulladásos tünetek megszüntetésével megszüntette a bélpanaszokat. Helyreállította a húgyivarszervek egészséges állapotát és azoknak a következményeit, így jó hatékonysággal kezelte az ezzel kapcsolatos tüneteket. A fentiek miatt az ivarszervek (nőknél és férfiaknál egyaránt) állapota javulásnak indultak, (krónikus ginekológiai kóros elváltozások) és visszaálltak “normál üzemmódra”, a bacillusoknak köszönhetően. Az olyan, főleg várandósággal kapcsolatos problémák, melyeket antibiotikummal, és növekedés hormonokkal próbáltak korrigálni a nőorvosok, 50% feletti sikeres módon megoldódtak. Ehhez azonban a férfi(ak) kezelése is elengedhetetlen!

A férjeknél a prosztata jóindulatú megnagyobbodás ( gyakori vizelési inger) is és ennek egyéb betegségei is javítható volt a Gynevac injekcióval. Ezt szabadalmi hivatalok is elfogadták. Már a 70-es években tudta Dr. Újhelyi Károly, hogy így lehet megszüntetni a ping-pong fertőzéseket, azaz, a férfi-női keresztfertőzéseket. "Később gyakran tapasztaltam azt, (Dr. Varga Gyula), hogy a Gynevac után aspermiogrammon belül megnőtt az élénken mozgó spermiumok aránya".

Mindezek az eredmények mellékhatások, és fájdalmak nélkül jelentkeznek. Természetes megoldás ezekre a panaszokra.

Hogy tetszik? Ha még azt is leírnám, hogy számos, irritált bőrtünet kezelés is sikeres volt, valamint, hogy több száz klinikai teszt is igazolta fenti eredményeket, mit szólna? Hazánkban 1-1.2 millió nő szervezetéből hiányzik ez a fajta bacillus. Dr. Újhelyi már ’72-ben megállapította:  a kis csecsemő pl. nem lehet egészséges, ha nincs a belében megfelelő tejsavbaktérium, amit pont a természetes születés során, a szülőcsatornán áthaladva kap meg az anyukától.  Nő nem lehet egészséges, ha nincs a hüvelyében kellő mennyiségű ilyen baktériumfajta és mindenkinek szüksége van a beleiben is ezekre, több szempontól is.. Ezeknek a tejsavbaktériumoknak természetes helyreállítási képességük van, így ginekológiai és hímivarszervi problémák kezelésére is alkalmas kúraszerű használattal.

Van annak valami tünete, egyáltalán, észlelhető-e, ha nincs ebből megfelelő mennyiségű a szervezetben?

A válasz: nincs. Sokszor, éppen határértéken működik a szervezet. a fő funkciók jól működnek, esetleg nőknél kicsit nem ok. a Ph-érték, és valahogy nem sikerül a teherbe esés. (sok esetben elmarad ennek az értéknek a mérése, pedig igen jó indikátora a női ivarszervek állapotának).  Pedig látszólag minden rendben. Mit ajánl ilyenkor a ginekológus? Sok, életvezetési tanács mellett esetleg a lombikbébi programot. Itt senki sem foglalkozik a női hüvely Ph-jával, vagy elváltozott állapotának felmérésével. A megoldás erre az esetre a bevált hormonkezelés, azaz a növekedési hormonok növelése.  Pedig a megoldás nem ez - van egy másik út:  a betegség, elváltozás megszüntetése. így helyreáll a normál flóra, az esetleges petefészek megbetegedése, kismedence, vagy húgyúti fertőzés, és nem utolsósorban a menstruációs ciklus is állandó intervallumra áll be. Ha az ivarszervek megfelelően működnek (a férfiaknál is),  meglepően magas számban születnek egészséges csecsemők, jó állapotban , jó súllyal, és nem koraszülötten, ami számos, későbbi  defektus okozója (lehet). Teherbe esni néha nem könnyű. A magukat a szakértőknek kikiáltó orvosok, professzorok is néha értetlenül állnak egy-egy eset előtt, pedig a nők két dologért tennének meg mindent: hogy legyen gyermekünk, vagy hogy ne legyen gyermekük. Gyakran hallható, hogy a vércukor magasabb szintje, esetleg a vegyi úton előállított kozmetikumok használata is gátolhatja a teherbeesést, de biztosat senki sem tud mondani.  A fogamzásképtelenség okát ma is sokan kutatják, pedig néha a megoldás egyszerű: visszaállítani a ph értéket a hüvelyben, és megszüntetni a belső kóros elváltozásokat. A női terméketlenség sokszor megoldhatatlan problémaként jelentkezik, és nagyon nagy lelki megterhelést jelent mindkét fél számára, gyakran vezet önvádhoz, így a lelki egészség is megsínyli. Meddőségről akkor beszélünk ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, vagy elhagyva, rendszeres szexuális élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt. A párok körülbelül 15-20 százaléka meddő, aminek számos oka lehet. Természetesen, nem állítom, hogy a termék egy általános csodaszer, de fentebb felsorolt jótékony hatásai - tények, nem kitalációk. Biztatónak tűnő kezeléseket számos intézet kínál, akár állami támogatással - sokszor meghozva az áhított sikert. Azonban ezeknek a hormonális beavatkozásoknak csupán kb. 20%-os hatékonysága van. Mit tehet az, akinek a lombikprogram sem segített?

Mi a Ginepp hatóanyaga?

A cseppek hővel elölt laktobacillus Reuteri törzset tartalmaznak. Amíg a Gynevac 5 törzset tartalmazott, amiből 4 bacillusféle volt, volt. Ennek a 4 törzsnek gyógyhatása nincs, és nem is volt. A fő hatóanyagot, amit fel is tüntettünk a termék részletes oldalán, az összetevők között. A készítmény ezt a törzset 5 x 10a 8-on CFU mennyiségben tartalmazza, ami többszöröse, a Gynevac-nak. A csíraszám mennyisége helyett a  CFU (colony forming unit) jelölést használják.. A bacillus reuteri hővel elölt, speciálisan "robbantott" darabjai találhatóak a termékben.

Ezek indítják be a szervezet ellenálló képességének drámai javulását, és ez a természetes, egyszerű módszer a termék működésének alapja. Mivel ez nem élő kultúra, úgy tűnik,  a gyomorsavnak nincs szerepe, gyengítő ereje a hatásmechanizmusban.

Több kísérletet is végeztek azzal kapcsolatban, hogy mi történik, ha növelik a hatóanyag mennyiségét, koncentrációját, de bizonyítást nyert, hogy ez nem növelte a hatást. Így leírható, hogy ez a termék ideális mennyiségben tartalmazza a bacillusokat.

Írtam is a termék történetéről, előzményeiről egy blogbejegyzést, kérem, olvassa el.

Belsőleg, szájon át szedhető termék!

Adagolás: javasolt mennyiség: napi 30 csepp, jól felrázva, kevés folyadékban.

1 mL 20 cseppet tartalmaz.

TIPP: Amennyiben bél- vagy hüvelyflórájának helyreállítása céljából vásárolná a terméket, javasolt esti bevétele, majd reggel, éhgyomorra élőflórás (lehetőleg natúr) joghurt fogyasztása.

Kúraszerűen 6-18 hétig javasolt fogyasztása!

A cseppek érvényes OÉTI besorolásról Ön is meggyőződhet.

Ha ellátogat az OÉTI oldalára, letölthető a bejelentett étrend kiegészítők listája, egy excel file-ban. Ezt megnyitva, keressen rá (ctrl+F), az engedély számára: 17639

Magyar termék , amit ISO9001:2008 minősítésü üzemben készítettek.

Ajánlom szíves figyelmébe még a kisvirágú füzike kivonatot is.

Ismeri további kiváló szerves táplálékkiegészítőinket is?

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Gyulladáscsökkentő GINEPP étrendkiegészítő cseppek, higiénikus csomagolásban akár egy napon belül. Gyulladáscsökkentő, felfázás, nőgyógyászati és urológiai, prosztata problémákra Ginepp cseppek - gyulladáscsökkentés, felfázás, prosztata. magzsola
Nátrium klorid, víz, Lactobacillus reuteri, tartósítószer: E211 (0.1%), E202 (0,1%)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) GINEPP cseppek termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-11-29 15:23:45
Vásárló
A 3. üveggel fogyasztom a párommal együtt, nagyon hatásos gyulladáscsökkentő évek óta szenvedtem a nőgyógyászati gyulladásoktól a sok antibiotikum megtette hatását, eddig ez az egyetlen termék segített mindent vissza építeni a szervezetemben, nem bántam meg, hogy elsőre, gondolkodás nélkül megrendeltem. Köszönöm, hogy van ez a termék, ez az oldal, a szállítás nagyon gyors és precíz a csomagolással együtt. :-)
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-10-23 11:00:47
Vásárló
Ez valóban egy szuper gyulladáscsökkentő! Hatásosan gyógyította a bélnyálkahártyát, és a prosztata panaszaim is már egy hét után enyhültek. Én két üveggel szedtem, napi, 30 cseppet, mert a rendszeres, kúraszerű alkalmazás hozza meg a várt eredményeket. Ajánlom!
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-06-08 17:48:08
Vásárló
Nagyon reménykedem a Ginepp csepp erejében, még csak 1 üveggel fogyasztottam el, nálam kb. 2 hét, vagy valamivel több alatt fogyott el. Így rendeltem még 2 üveggel, hogy a teljes kúrát végig tudjam vinni, ami 6-8 hét. A hüvelyflórám újrafelépítése a cél, annak érdekében, hogy sikeres legyen a babaprojektünk. Szurkoljatok!
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-05-24 08:44:09
Hozzászóló
Évek óta tartandó újra és újra kiújuló felfázásomra sok mindent kipróbáltam már de igazán hatásos csak a Ginepp csepp volt. Ajánlom!

Értékelje Ön is a(z) GINEPP cseppek terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Mondja el Ön is véleményét a termékről

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) GINEPP cseppek mellé:

Ezüstkolloid
Ezüstkolloid
1355Ft-tól
Magzsola  mix
Magzsola mix
999Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG