Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
GINEPP cseppek
GINEPP cseppek

GINEPP cseppek

GINEPP cseppek

Kiszerelés: 50ml
Bruttó ár: 8499 Ft
Akciós ár: 8099 Ft-4.7% / 400 Ft
Akció vége: 8 nap 8 óra 58 perc múlva
Kredit érték: 85
db

2 doboz GINEPP csepp, ingyenes házhoz szállítással

Kiszerelés: 100ml
Bruttó ár: 17000 Ft
Akciós ár: 15999 Ft-5.9% / 1001 Ft
Akció vége: 8 nap 8 óra 58 perc múlva
Kredit érték: 159
db
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
GLS Csomagpontra már 11999 Ft értéktől ingyen szállítjuk ki csomagját! Használja ki ezt a remek lehetőséget! Ide kattintva további részletek érhetők el.

Inaktív Lactobacillus Reuterit tartalmazó étrendkiegészítő

OÉTI nyilvántartásba vételi sorszám: 17639/2016

 

Volt Magyarországon egy olyan - méltatlanul ismeretlen - termék, amelyre minden magyar állampolgárnak szüksége lenne, gyermekektől az idősekig. Ez egy laktobacillusokból előállított vakcina (injekció), melyet 1972-től kezdődően egy elhivatott, tehetséges magyar kutatóorvos, Dr. Újhelyi Károly állított elő (róla, életéről a wikipédia is írGYNEVAC néven.

A következő leírás erről a 2012-ig elérhető injekció hatásairól szól, melyet klinikai kísérletek támasztanak alá. A Ginepp cseppek ugyanezen bacillustörzs felhasználásával készülnek, csak nem injekció, hanem szájon át szedhető cseppek formájában.

A Gynevac bizonyított hatásai:

A bélben lévő gyulladások megszüntetésével megszüntette a bélpanaszokat. Helyreállíttotta a húgyivarszervek gyulladásait és azoknak a következményeit. A fentiek miatt az ivarszervek (nőknél és férfiaknál egyaránt) állapota (gyulladások) javulásnak indultak, és visszaálltak “normál üzemmódra”, a laktobacillusoknak köszönhetően. Az olyan, főleg meddőségi problémák, melyeket antibiotikummal, és növekedés hormonokkal próbáltak korrigálni a nőgyógyászok, 50% feletti sikeres módon megoldódtak. Ehhez azonban a férfi(ak) kezelése is elengedhetetlen!

A férjeknél a prosztata gyulladás is és a megnagyobbodás is javitható volt a Gynevac injekcióval. Ezt szabadalmi hivatalok is elfogadták.Aférjek kezelése elengedhetetlen. Már a 70-es években tudta Dr. Újhelyi, hogy igy lehet megszüntetni a ping-pong fertözéseket. "Késöbb gyakran tapasztaltam azt, (Dr. Varga Gyula), hogy a Gynevac után aspermiogrammon belül megnött az élénken mozgó spermiumok aránya".

Mindezek az eredmények mellékhatások, és fájdalmak nélkül jelentkeznek.


Hogy tetszik? Ha még azt is leírnám, hogy számos, gyulladásos bőrtünet kezelés is sikeres volt, valamint, hogy több száz klinikai teszt is igazolta fenti eredményeket, mit szólna? Hazánkban 1-1.2 millió nő szervezetéből hiányzik a laktobacillus. Dr. Újhelyi már ’72-ben megállapította:  a kis csecsemő pl. nem lehet egészséges, ha nincs a belében megfelelő laktobacillus. Nő nem lehet egészséges, ha nincs a hüvelyében kellő lactobacillus és mindenkinek szüksége van a beleiben Lactobacillusra.

Van annak valami tünete, egyáltalán, észlelhető-e, ha nincs laktobacillus a szervezetben?

A válasz: nincs. Sokszor, éppen határértéken működik a szervezet. a fő funkciók jól működnek, esetleg nőknél kicsit nem ok. a Ph-érték, és valahogy nem sikerül a teherbe esés. Pedig látszólag minden rendben.  Mit ajánl ilyenkor a nőgyógyász? Sok, életvezetési tanács mellett esetleg a lombikbébi programot. Itt senki sem foglalkodik a női hüvely Ph-jával, vagy gyulladásos állapotának felmérésével. A megoldás erre az esetre a bevált hormonkezelés, azaz a növekedési hormonok növelése.  Pedig a megoldás nem ez - van egy másik út: Gyulladás csökkentés, gyulladás megszüntetés. így helyreáll a normál flóra. Ha az ivarszervek megfelelően működnek (a férfiaknál is),  meglepően magas számban születnek egészséges csecsemők, jó állapotban , jó súllyal, és nem koraszülötten, ami számos, későbbi  defektus okozója (lehet).

A Ginepp cseppek hővel elölt laktobacillus Reuteri törzset tartalmaznak. Amíg a Gynevac 5 tözset tartalamazott, amiből 4 lakctobacillus fermentum volt, volt. Ennek a 4 tözsnek gyógyhatása nincs, és nem is volt. A fő hatóanyag a laktobacillus reuteri, amit fel is tüntettünk a termék részletes oldalán, az összetevők között. A Ginepp ezt a törzset 5 x 10a 8-on CFU mennyiségben tartalmazza, ami többszöröse, a Gynevac-nak. A csíraszám mennyisége helyett a  CFU (colony forming unit) jelölést használják.. A laktobacillus reuteri hővel elölt, speciálisan "robbantott" darabjai találhatóak a termékben. Mivel ez nem élő kultúra, a gyomorsavnak nincs szerepe, gyengítő ereje a hatásmechanizmusban. 

Belsőleg, szájon át szedhethő termék!

Adagolás: javasolt mennyiség: napi 30 csepp, jól felrázva, kevés folyadékban. 

1 mL 20 cseppet tartalamaz.


A Ginepp cseppek érvényes OÉTI besorolásról Ön is meggyőződhet.

Ha ellátogat az OÉTI oldalára, letölthető a bejelentett étrend kiegészítők listája, egy excel file-ban. Ezt megnyitva, keressen rá (ctrl+F), az engedély számára: 17639

Magyar termék , amit ISO9001:2008 minősítésü üzemben készítettek.

 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi GINEPP étrendkiegészítő cseppek, higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. GINEPP cseppek - 8499 Ft/csomag - Rendeljen most online! magzsola
Nátrium klorid, víz, Lactobacillus reuteri, tartósítószer: E211 (0.1%), E202 (0,1%)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) GINEPP cseppek termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo

Nincs még értékelés, legyen Ön az első, aki leírja tapasztalatait. Használja a fenti űrlapot.

Most jobb áron:

Aszalt meggy

Már 2399 Ft-tól

Rain Soul

Már 27999 Ft-tól

Földimogyoró wasabi ízesítéssel

Már 1019 Ft-tól

Szerves szelén 120 db megapack

Már 4243 Ft-tól
Értékelje a(z) GINEPP cseppek terméket:

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Az Ön neve

Válassza ki mennyire elégedett

Kattintson a megfelelő csillagra

Írja le a véleményét a termékről

Jelentkezzen be, hogy értékelésével krediteket gyűjthessen! További tudnivalók a kredit rendszerről.

Mondja el Ön is véleményét a termékről:

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG