Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
GINEPP cseppek
8499 Ft-tól

GINEPP cseppek

GINEPP cseppek
GINEPP cseppek

HA BÁRMILYEN SZAKMAI, VAGY MAGÁNJELLEGŰ KÉRDÉSE,  KÉREM, HÍVJA DR. VARGA GYULA URAT: ... Tovább

Értékelés:

A termék 6 vásárlói vélemény alapján 4.8 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

50ml
8999 Ft Akciós ár: 8499 Ft-5.6% / 500 Ft
Akció vége: 8 nap 21 óra 3 perc múlva

2 doboz GINEPP csepp, ingyenes házhoz szállítással

Kiszerelés: 100ml
17998 Ft Akciós ár: 16499 Ft-8.3% / 1499 Ft
Akció vége: 8 nap 21 óra 3 perc múlva

4 doboz GINEPP csepp ingyenes házhoz szállítással

Kiszerelés: 200 ml
33996 Ft Akciós ár: 31499 Ft-7.3% / 2497 Ft
Akció vége: 8 nap 21 óra 3 perc múlva

HA BÁRMILYEN SZAKMAI, VAGY MAGÁNJELLEGŰ KÉRDÉSE,  KÉREM, HÍVJA DR. VARGA GYULA URAT: 06209108358

AUTOIMMUN BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKNEK JAVASOLJUK, HOGY A GINEPP SZEDÉSE ELŐTT KONZULTÁLJANAK KEZELŐORVOSUKKAL.

Volt Magyarországon egy olyan - méltatlanul ismeretlen - termék, amelyre minden magyar állampolgárnak szüksége lenne, gyermekektől az idősekig. Ez egy laktobacillusokból előállított vakcina (injekció), melyet 1972-től kezdődően egy elhivatott, tehetséges magyar kutatóorvos, Dr. Újhelyi Károly állított elő (róla, életéről a wikipédia is ír) GYNEVAC néven.

A következő leírás erről a 2012-ig elérhető injekció hatásairól szól, melyet klinikai kísérletek támasztanak alá. A Ginepp cseppek ugyanezen baktériumtörzs felhasználásával készülnek, csak nem injekció, hanem szájon át szedhető cseppek formájában.

A Gynevac bizonyított hatásai:

A bélben lévő gyulladásos tünetek megszüntetésével megszüntette a bélpanaszokat. Helyreállította a húgyivarszervek egészséges állapotát és azoknak a következményeit, így jó hatékonysággal kezelte az ezzel kapcsolatos tüneteket. A fentiek miatt az ivarszervek (nőknél és férfiaknál egyaránt) állapota javulásnak indultak, (krónikus ginekológiai kóros elváltozások) és visszaálltak “normál üzemmódra”, a bacillusoknak köszönhetően. Az olyan, főleg várandósággal kapcsolatos problémák, melyeket antibiotikummal, és növekedés hormonokkal próbáltak korrigálni a nőgyógyászok, 50% feletti sikeres módon megoldódtak, a cseppeknek köszönhetően. Ehhez azonban a férfi(ak) kezelése is elengedhetetlen!

A férjeknél a prosztata jóindulatú megnagyobbodás ( gyakori vizelési inger) is és ennek egyéb betegségei is javítható volt a Gynevac injekcióval. Ezt szabadalmi hivatalok is elfogadták. Már a 70-es években tudta Dr. Újhelyi Károly, hogy így lehet megszüntetni a ping-pong fertőzéseket, azaz, a férfi-női keresztfertőzéseket. "Később gyakran tapasztaltam azt, (Dr. Varga Gyula), hogy a Gynevac után aspermiogrammon belül megnőtt az élénken mozgó spermiumok aránya".

Mindezek az eredmények mellékhatások, és fájdalmak nélkül jelentkeznek. Természetes megoldás ezekre a panaszokra.

Hogy tetszik? Ha még azt is leírnám, hogy számos, irritált bőrtünet kezelés is sikeres volt, valamint, hogy több száz klinikai teszt is igazolta fenti eredményeket, mit szólna? Hazánkban 1-1.2 millió nő szervezetéből hiányzik ez a fajta bacillus. Dr. Újhelyi már ’72-ben megállapította:  a kis csecsemő pl. nem lehet egészséges, ha nincs a belében megfelelő tejsav baktérium, amit pont a természetes születés során, a szülőcsatornán áthaladva kap meg az anyukától.  Nő nem lehet egészséges, ha nincs a hüvelyében kellő mennyiségű ilyen baktériumfajta és mindenkinek szüksége van a beleiben is ezekre, több szempontól is.. Ezeknek a tejsav baktériumoknak természetes helyreállítási képességük van, így ginekológiai és urológiai problémák kezelésére is alkalmas kúraszerű használattal.

Van annak valami tünete, egyáltalán, észlelhető-e, ha nincs ebből megfelelő mennyiségű a szervezetben?

A válasz: nincs. Sokszor, éppen határértéken működik a szervezet. a fő funkciók jól működnek, esetleg a nőknél nincs rendben a Ph-érték, és valahogy nem sikerül a teherbe esés. (sok esetben elmarad ennek az értéknek a mérése, pedig igen jó indikátora a női ivarszervek állapotának).  Pedig látszólag minden rendben. Mit ajánl ilyenkor a ginekológus? Sok, életvezetési tanács mellett esetleg a lombikbébi programot. Itt senki sem foglalkozik a női hüvely Ph-jával, vagy elváltozott állapotának felmérésével. A megoldás erre az esetre a bevált hormonkezelés, azaz a növekedési hormonok növelése.  Pedig a megoldás nem ez - van egy másik út:  a betegség, elváltozás megszüntetése. így helyreáll a normál flóra, az esetleges petefészek megbetegedése, kismedence, vagy húgyúti fertőzés, és nem utolsósorban a menstruációs ciklus is állandó intervallumra áll be. Ha az ivarszervek megfelelően működnek (a férfiaknál is),  meglepően magas számban születnek egészséges csecsemők, jó állapotban , jó súllyal, és nem koraszülötten, ami számos, későbbi  defektus okozója (lehet). Teherbe esni néha nem könnyű. A magukat a szakértőknek kikiáltó orvosok, professzorok is néha értetlenül állnak egy-egy eset előtt, pedig a nők két dologért tennének meg mindent: hogy legyen gyermekünk, vagy hogy ne legyen gyermekük. Gyakran hallható, hogy a vércukor magasabb szintje, esetleg a vegyi úton előállított kozmetikumok használata is gátolhatja a teherbeesést, de biztosat senki sem tud mondani.  A fogamzásképtelenség okát ma is sokan kutatják, pedig néha a megoldás egyszerű: visszaállítani a ph értéket a hüvelyben, és megszüntetni a belső kóros elváltozásokat. A női terméketlenség sokszor megoldhatatlan problémaként jelentkezik, és nagyon nagy lelki megterhelést jelent mindkét fél számára, gyakran vezet önvádhoz, így a lelki egészség is megsínyli. Meddőségről akkor beszélünk ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, vagy elhagyva, rendszeres szexuális élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt. A párok körülbelül 15-20 százaléka meddő, aminek számos oka lehet. Természetesen, nem állítom, hogy a termék egy általános csodaszer, de fentebb felsorolt jótékony hatásai - tények, nem kitalációk. Biztatónak tűnő kezeléseket számos intézet kínál, akár állami támogatással - sokszor meghozva az áhított sikert. Azonban ezeknek a hormonális beavatkozásoknak csupán kb. 20%-os hatékonysága van. Mit tehet az, akinek a lombikprogram sem segített?

Mi a Ginepp hatóanyaga?

A cseppek hővel elölt laktobacillus Reuteri törzset tartalmaznak. Amíg a Gynevac 5 törzset tartalmazott, amiből 4 bacillusféle volt, volt. Ennek a 4 törzsnek gyógyhatása nincs, és nem is volt. A fő hatóanyagot, amit fel is tüntettünk a termék részletes oldalán, az összetevők között. A készítmény ezt a törzset 5 x 10a 8-on CFU mennyiségben tartalmazza, ami többszöröse, a Gynevac-nak. A csíraszám mennyisége helyett a  CFU (colony forming unit) jelölést használják.. A bacillus reuteri hővel elölt, speciálisan "robbantott" darabjai találhatóak a termékben.

Ezek indítják be a szervezet ellenálló képességének drámai javulását, és ez a természetes, egyszerű módszer a termék működésének alapja. Mivel ez nem élő kultúra, úgy tűnik,  a gyomorsavnak nincs szerepe, gyengítő ereje a hatásmechanizmusban.

Több kísérletet is végeztek azzal kapcsolatban, hogy mi történik, ha növelik a hatóanyag mennyiségét, koncentrációját, de bizonyítást nyert, hogy ez nem növelte a hatást. Így leírható, hogy ez a termék ideális mennyiségben tartalmazza a bacillusokat.

Írtam is a termék történetéről, előzményeiről egy blogbejegyzést, kérem, olvassa el.

Belsőleg, szájon át szedhető termék!

Adagolás: javasolt mennyiség: napi 30 csepp, jól felrázva, kevés folyadékban.

1 mL 20 cseppet tartalmaz.

TIPP: Amennyiben bél- vagy hüvelyflórájának helyreállítása céljából vásárolná a terméket, javasolt esti bevétele, majd reggel, éhgyomorra élőflórás (lehetőleg natúr) joghurt fogyasztása.

Kúraszerűen 6-18 hétig javasolt fogyasztása!

A cseppek érvényes OÉTI besorolásról Ön is meggyőződhet.

Ha ellátogat az OÉTI oldalára, letölthető a bejelentett étrend kiegészítők listája, egy excel file-ban. Ezt megnyitva, keressen rá (ctrl+F), az engedély számára: 17639

Magyar termék , amit ISO9001:2008 minősítésü üzemben készítettek.

Ajánlom szíves figyelmébe még a kisvirágú füzike kivonatot, valamint Propolisz tinktúránkat is.

Ismeri további kiváló szerves táplálékkiegészítőinket is?

Gyulladáscsökkentő GINEPP cseppek, higiénikus csomagolásban akár egy napon belül. Felfázás, nőgyógyászati és urológiai, prosztata problémákra. Ginepp cseppek - gyulladáscsökkentés, felfázás, prosztata. magzsola
Nátrium klorid, víz, Lactobacillus reuteri, tartósítószer: E211 (0.1%), E202 (0,1%)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) GINEPP cseppek termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
1-5 / 6
Vásárló
Kedves KURUCZNÉ J LINDA! Köszönöm véleményét. Éppen ezért csomagolunk a cseppek mellé pipettát, mivel az eredeti nem ehhez a termékhez lett fejlesztve. Mivel mi is készen kapjuk az üvegeket, ezen nem nagyon tudunk módosítani, bár már felvettük a kapcsolatot a gyártóval, és kértük, hogy lecsavarható, pipettás cseppentővel szereljék ki. Ekkor azonban nem fér bele a jelenlegi dobozba, azt is újat kell gyártat (új stancaszerszám= kivágó foma, új nyomtatás....) A Gineppel kapcsolatban esetleg van véleménye? Szívesen olvasnám. Kalocsai Sándor - magzsola.hu
Vásárló
KICSIT FURA, HOGY ENNYI PÉNZÉRT NEM JÓ A CSEPPENTŐJE ÉS PIPETTÁZNI KELL...
VÁRANDÓSAN IS LEHET SZEDNI?
KÖSZÖNÖM
Vásárló
A 3. üveggel fogyasztom a párommal együtt, nagyon hatásos gyulladáscsökkentő évek óta szenvedtem a nőgyógyászati gyulladásoktól a sok antibiotikum megtette hatását, eddig ez az egyetlen termék segített mindent vissza építeni a szervezetemben, nem bántam meg, hogy elsőre, gondolkodás nélkül megrendeltem. Köszönöm, hogy van ez a termék, ez az oldal, a szállítás nagyon gyors és precíz a csomagolással együtt. :-)
Vásárló
Ez valóban egy szuper gyulladáscsökkentő! Hatásosan gyógyította a bélnyálkahártyát, és a prosztata panaszaim is már egy hét után enyhültek. Én két üveggel szedtem, napi, 30 cseppet, mert a rendszeres, kúraszerű alkalmazás hozza meg a várt eredményeket. Ajánlom!
Vásárló
Nagyon reménykedem a Ginepp csepp erejében, még csak 1 üveggel fogyasztottam el, nálam kb. 2 hét, vagy valamivel több alatt fogyott el. Így rendeltem még 2 üveggel, hogy a teljes kúrát végig tudjam vinni, ami 6-8 hét. A hüvelyflórám újrafelépítése a cél, annak érdekében, hogy sikeres legyen a babaprojektünk. Szurkoljatok!
1
1-5 / 6

Értékelje Ön is a(z) GINEPP cseppek terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) GINEPP cseppek mellé:


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG