Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
GINEPP cseppek
8099 Ft-tól

GINEPP cseppek

GINEPP cseppek
GINEPP cseppek

Gyulladáscsökkentő, felfázás ellen, nőgyógyászati és urológiai, prosztata gyulladásos problémák... Tovább

Értékelés:

A termék 2 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

50ml
8499 Ft Akciós ár: 8099 Ft-4.7% / 400 Ft
Akció vége: 11 nap 13 óra 11 perc múlva

2 doboz GINEPP csepp, ingyenes házhoz szállítással

Kiszerelés: 100ml
17000 Ft Akciós ár: 15999 Ft-5.9% / 1001 Ft
Akció vége: 11 nap 13 óra 11 perc múlva

Gyulladáscsökkentő, felfázás ellen, nőgyógyászati és urológiai, prosztata gyulladásos problémák kezelésére.

HA BÁRMILYEN SZAKMAI, VAGY MAGÁNJELLEGŰ KÉRDÉSE,  KÉREM, HÍVJA DR. VARGA GYULA URAT: 06209108658

AUTOIMMUN BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKNEK JAVASOLJUK, HOGY A GINEPP SZEDÉSE ELŐTT KONZULTÁLJANAK KEZELŐORVOSUKKAL.

Volt Magyarországon egy olyan - méltatlanul ismeretlen - termék, amelyre minden magyar állampolgárnak szüksége lenne, gyermekektől az idősekig. Ez egy laktobacillusokból előállított vakcina (injekció), melyet 1972-től kezdődően egy elhivatott, tehetséges magyar kutatóorvos, Dr. Újhelyi Károly állított elő (róla, életéről a wikipédia is ír) GYNEVAC néven.

A következő leírás erről a 2012-ig elérhető injekció hatásairól szól, melyet klinikai kísérletek támasztanak alá. A Ginepp cseppek ugyanezen bacillustörzs felhasználásával készülnek, csak nem injekció, hanem szájon át szedhető cseppek formájában.

A Gynevac bizonyított hatásai:

A bélben lévő GYULLADÁS, gyulladások megszüntetésével megszüntette a bélpanaszokat. Helyreállította a húgyivarszervek gyulladásait és azoknak a következményeit, így jó hatékonysággal kezelte a felfázást és a felfázással kapcsolatos tüneteket. A fentiek miatt az ivarszervek (nőknél és férfiaknál egyaránt) állapota (gyulladások) javulásnak indultak, (krónikus nőgyógyászati gyulladások) és visszaálltak “normál üzemmódra”, a laktobacillusoknak köszönhetően. Az olyan, főleg meddőségi problémák, melyeket antibiotikummal, és növekedés hormonokkal próbáltak korrigálni a nőgyógyászok, 50% feletti sikeres módon megoldódtak. Ehhez azonban a férfi(ak) kezelése is elengedhetetlen!

A férjeknél a prosztata gyulladás ( gyakori vizelési inger) is és a jóindulatú prosztata megnagyobbodás is javítható volt a Gynevac injekcióval. Ezt szabadalmi hivatalok is elfogadták. Már a 70-es években tudta Dr. Újhelyi Károly, hogy így lehet megszüntetni a ping-pong fertőzéseket, azaz, a férfi-női keresztfertőzéseket. "Később gyakran tapasztaltam azt, (Dr. Varga Gyula), hogy a Gynevac után aspermiogrammon belül megnőtt az élénken mozgó spermiumok aránya".

Mindezek az eredmények mellékhatások, és fájdalmak nélkül jelentkeznek. Természetes gyulladáscsökkentő.

Hogy tetszik? Ha még azt is leírnám, hogy számos, gyulladásos bőrtünet kezelés is sikeres volt, valamint, hogy több száz klinikai teszt is igazolta fenti eredményeket, mit szólna? Hazánkban 1-1.2 millió nő szervezetéből hiányzik a laktobacillus. Dr. Újhelyi már ’72-ben megállapította:  a kis csecsemő pl. nem lehet egészséges, ha nincs a belében megfelelő laktobacillus, amit pont a természetes születés során, a szülőcsatornán áthaladva kap meg az anyukától.  Nő nem lehet egészséges, ha nincs a hüvelyében kellő lactobacillus és mindenkinek szüksége van a beleiben is ezekre. Ezek a bacillusoknak van gyulladáscsökkentő hatásuk, így felfázás ellen, nőgyógyászati és urológiai, prosztata gyulladásos problémák kezelésére is alkalmas kúraszerű használattal.

Van annak valami tünete, egyáltalán, észlelhető-e, van-e bármilyen tünete, ha nincs laktobacillus a szervezetben?

A válasz: nincs. Sokszor, éppen határértéken működik a szervezet. a fő funkciók jól működnek, esetleg nőknél kicsit nem ok. a Ph-érték, és valahogy nem sikerül a teherbe esés. Pedig látszólag minden rendben.  Mit ajánl ilyenkor a nőgyógyász? Sok, életvezetési tanács mellett esetleg a lombikbébi programot. Itt senki sem foglalkozik a női hüvely Ph-jával, vagy gyulladásos állapotának felmérésével. A megoldás erre az esetre a bevált hormonkezelés, azaz a növekedési hormonok növelése.  Pedig a megoldás nem ez - van egy másik út: gyulladáscsökkentés, gyulladás megszüntetés. így helyreáll a normál flóra, az esetleges petefészek gyulladás, kismedencei gyulladás, húgyúti fertőzés, és nem utolsósorban a menstruációs ciklus is állandó intervallumra áll be. Ha az ivarszervek megfelelően működnek (a férfiaknál is),  meglepően magas számban születnek egészséges csecsemők, jó állapotban , jó súllyal, és nem koraszülötten, ami számos, későbbi  defektus okozója (lehet). Teherbe esni néha nem könnyű. A magukat a szakértőknek kikiáltó nőgyógyászok is néha értetlenül állnak egy-egy eset előtt, pedig a nők két dologért tennének meg mindent: hogy legyen gyermekünk, vagy hogy ne legyen gyermekük. A meddőség okát ma is sokan kutatják, pedig néha a megoldás egyszerű: visszaállítani a ph értéket a hüvelyben, és megszüntetni a belső gyulladásokat. A női meddőség sokszor megoldhatatlan problémaként jelentkezik, és nagyon nagy lelki megterhelést jelent mindkét fél számára, gyakran vezet önvádhoz, így a lelki egészség is megsínyli. Meddőségről akkor beszélünk ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, vagy elhagyva, rendszeres szexuális élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt. A párok körülbelül 15-20 százaléka meddő, aminek számos oka lehet. Természetesen, nem állítom, hogy a Ginepp egy általános csodaszer, de fentebb felsorolt jótékony hatásai - tények, nem kitalációk. Meddőségi kezeléseket számos intézet kínál, akár állami támogatással - sokszor meghozva az áhított sikert. Azonban ezeknek a hormonális beavatkozásoknak csupán kb. 20%-os hatékonysága van. Mit tehet az, akinek a lombikprogram sem segített?

Kérem, olvassa el az injekció és a cseppek történetének első részét, blogunkon!

Mi a Ginepp hatóanyaga?

A Ginepp cseppek hővel elölt laktobacillus Reuteri törzset tartalmaznak. Amíg a Gynevac 5 törzset tartalmazott, amiből 4 lakctobacillus fermentum volt, volt. Ennek a 4 törzsnek gyógyhatása nincs, és nem is volt. A fő hatóanyag a laktobacillus reuteri, amit fel is tüntettünk a termék részletes oldalán, az összetevők között. A Ginepp ezt a törzset 5 x 10a 8-on CFU mennyiségben tartalmazza, ami többszöröse, a Gynevac-nak. A csíraszám mennyisége helyett a  CFU (colony forming unit) jelölést használják.. A ezek hővel elölt, speciálisan "robbantott" darabjai találhatóak a termékben.

Ezek indítják be a szervezet ellenálló képességének drámai javulását, és ez a természetes, egyszerű módszer a termék működésének alapja. Mivel ez nem élő kultúra, úgy tűnik,  a gyomorsavnak nincs szerepe, gyengítő ereje a hatásmechanizmusban.

Több kísérletet is végeztek azzal kapcsolatban, hogy mi történik, ha növelik a hatóanyag mennyiségét, koncentrációját, de bizonyítást nyert, hogy ez nem növelte a hatást. Így leírható, hogy ez a termék ideális mennyiségben tartalmazza a laktobacillusokat.

Belsőleg, szájon át szedhető termék!

Adagolás: javasolt mennyiség: napi 30 csepp, jól felrázva, kevés folyadékban.

1 mL 20 cseppet tartalmaz.

TIPP: Amennyiben bél- vagy hüvelyflórájának helyreállítása céljából vásárolná a terméket, javasolt esti bevétele, majd reggel, éhgyomorra élőflórás (lehetőleg natúr) joghurt fogyasztása.

Kúraszerűen 6-18 hétig javasolt fogyasztása!

Gyulladáscsökkentő, felfázás ellen, nőgyógyászati és urológiai, prosztata gyulladásos problémák kezelésére.

A Ginepp cseppek érvényes OÉTI besorolásról Ön is meggyőződhet.

Ha ellátogat az OÉTI oldalára, letölthető a bejelentett étrend kiegészítők listája, egy excel file-ban. Ezt megnyitva, keressen rá (ctrl+F), az engedély számára: 17639

Magyar termék , amit ISO9001:2008 minősítésü üzemben készítettek.

 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Gyulladáscsökkentő GINEPP étrendkiegészítő cseppek, higiénikus csomagolásban akár egy napon belül. Gyulladáscsökkentő, felfázás, nőgyógyászati és urológiai, prosztata problémákra Ginepp cseppek - gyulladáscsökkentés, felfázás, prosztata. magzsola
Nátrium klorid, víz, Lactobacillus reuteri, tartósítószer: E211 (0.1%), E202 (0,1%)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) GINEPP cseppek termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-06-08 17:48:08
Vásárló
Nagyon reménykedem a Ginepp csepp erejében, még csak 1 üveggel fogyasztottam el, nálam kb. 2 hét, vagy valamivel több alatt fogyott el. Így rendeltem még 2 üveggel, hogy a teljes kúrát végig tudjam vinni, ami 6-8 hét. A hüvelyflórám újrafelépítése a cél, annak érdekében, hogy sikeres legyen a babaprojektünk. Szurkoljatok!
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-05-24 08:44:09
Hozzászóló
Évek óta tartandó újra és újra kiújuló felfázásomra sok mindent kipróbáltam már de igazán hatásos csak a Ginepp csepp volt. Ajánlom!

Értékelje Ön is a(z) GINEPP cseppek terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Mondja el Ön is véleményét a termékről

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) GINEPP cseppek mellé:


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.