Ha nem tudsz belépni új oldalunkra, kérj JELSZÓEMLÉKEZTETŐT arra az e-mail címre, amivel eredetileg regisztráltál.

A kapott jelszót érdemes kézzel, karakterenként beírni, nem másolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! H-P 8:00-16:00 +36209278610

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.7 (15 vélemény)
(12)
(1)
(2)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anonymous
2018.05.24
Évek óta tartandó újra és újra kiújuló felfázásomra sok mindent kipróbáltam már de igazán hatásos csak a Ginepp csepp volt. Ajánlom!
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2018.06.08
Nagyon reménykedem a Ginepp csepp erejében, még csak 1 üveggel fogyasztottam el, nálam kb. 2 hét, vagy valamivel több alatt fogyott el. Így rendeltem még 2 üveggel, hogy a teljes kúrát végig tudjam vinni, ami 6-8 hét. A hüvelyflórám újrafelépítése a cél, annak érdekében, hogy sikeres legyen a babaprojektünk. Szurkoljatok!
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2018.10.23
Ez valóban egy szuper gyulladáscsökkentő! Hatásosan gyógyította a bélnyálkahártyát, és a prosztata panaszaim is már egy hét után enyhültek. Én két üveggel szedtem, napi, 30 cseppet, mert a rendszeres, kúraszerű alkalmazás hozza meg a várt eredményeket. Ajánlom!
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2018.11.29
A 3. üveggel fogyasztom a párommal együtt, nagyon hatásos gyulladáscsökkentő évek óta szenvedtem a nőgyógyászati gyulladásoktól a sok antibiotikum megtette hatását, eddig ez az egyetlen termék segített mindent vissza építeni a szervezetemben, nem bántam meg, hogy elsőre, gondolkodás nélkül megrendeltem. Köszönöm, hogy van ez a termék, ez az oldal, a szállítás nagyon gyors és precíz a csomagolással együtt. :-)
Előnyök:
Hátrányok:
KURUCZNÉ J LINDA
2019.02.27
KICSIT FURA, HOGY ENNYI PÉNZÉRT NEM JÓ A CSEPPENTŐJE ÉS PIPETTÁZNI KELL... VÁRANDÓSAN IS LEHET SZEDNI? KÖSZÖNÖM
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2019.02.27
Kedves KURUCZNÉ J LINDA! Köszönöm véleményét. Éppen ezért csomagolunk a cseppek mellé pipettát, mivel az eredeti nem ehhez a termékhez lett fejlesztve. Mivel mi is készen kapjuk az üvegeket, ezen nem nagyon tudunk módosítani, bár már felvettük a kapcsolatot a gyártóval, és kértük, hogy lecsavarható, pipettás cseppentővel szereljék ki. Ekkor azonban nem fér bele a jelenlegi dobozba, azt is újat kell gyártat (új stancaszerszám= kivágó foma, új nyomtatás....) A Gineppel kapcsolatban esetleg van véleménye? Szívesen olvasnám. Kalocsai Sándor - magzsola.hu
Előnyök:
Hátrányok:
Szováti Árpád
2019.05.29
A termék jó, viszont havonta drágul. Érdekes, hogy pár hónappal ezelőtt 7500 volt 1 üveg. Most akciósan 8500 ft és látom 2 nap múlva 9000 ft lesz. Hát kérem így kell tönkretenni egy terméket. Önök ezt miért csinálják?? Mohóság vagy más az ok?
Előnyök:
Hátrányok:
magzsola.hu
2019.05.29
Kedves Szováti Árpád! Először is köszönöm véleményét, és azt is, hogy magával a termékkel elégedett. Igen, ez egy drága termék, mert nem nagyüzemi termelésben készül, hanem kisebb szériában. 7500 Ft-os árra én nem emlékszem, esetleg ez akkor fordulhatott elő, ha Ön beváltott valamilyen egyedi kedvezményt (kuponkód). Igyekszünk mindig akcióban tartani, és a két/négy üveget már szállítási díj nélkül küldünk ki, jellemzően másnapra. Az árak sajnos változnak, mi is egy sorban állunk, remélem, ha csökkennek, akkor ezt mi is érvényesíteni tudjuk vásárlóink felé. Kalocsai Sándor - magzsola.hu
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2019.07.05
A termék jó. Sokat javított az állapotomon. Végre valami ami használ is.
Előnyök:
Hátrányok:
Bálint Krisztina
2019.08.07
Nagyon meg vagyok elégedve a Gineppel, Októberben kismedence gyulladásom volt ami egy rosszul kezelt felfázásból alakult ki, ami nagyon nem akart rendbe jönni. 6 hete iszom a gineppet és a kínzó tünetek elmúltak. Ami fontos észrevételnek tartom ,hogy a kúrát végig kell csinálni és maximum 1 nap kihagyást lehet hagyni a csepp fogyasztása közben, sajnos én az első 2hét után késve rendeltem meg így 4 nap kimaradt és a tünetek visszatértek. Azóta nagyon figyelek rá ,hogy mindig legyen ginepp. Kúrát tovább folytatom és mindenkinek csak ajánlani tudom. 2018 októbere óta végre rendbe jöttem :-)
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2020.10.26
A termék biztos jó, igazából nem éreztem változást. Az állapotom némileg javult, de mivel sok mást is szedek, így nem tudom, hogy ennek tudható-e be.
Előnyök:
Hátrányok:
Albert Zsuzsanna
2021.02.20
Emésztési problémák miatt kezdtem el használni a ginepp cseppet. Az első alkalom után éreztem a hatását. Bevétel után 10-15 percel kezdett megszünni a hasi fájdalom. Egy hét fogyasztás után egyre kevesebbet fáj a hasam. Örülök neki hogy végre sikerült találni egy olyan terméket ami használ mert nekem hisztamin intolerancia problémám van és akármit nem is szedhetek. Maximálisan meg vagyok elégedve.
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Nincs belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza