Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Átlagos értékelés:
4.6 (17 vélemény)
(13)
(2)
(2)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Istvánné Vitai
2024.01.31
Kipróbálom visszatérő hólyaghurutra.Még az elején tartok,de nem akarok antibiotikumot szedni.A tünetem csökkent,de még van panaszom.
Igazolt vásárlás
Horváthné Balogh Xénia
2022.11.07
Nőgyógyászati gyulladásokra és az immunrendszer erősítésére írta fel nekem az orvos. Azóta is használom megelőzésképpen. Nagyon bevált és az emésztőrendszert is karban tartja!
Anonymous
2018.05.24
Évek óta tartandó újra és újra kiújuló felfázásomra sok mindent kipróbáltam már de igazán hatásos csak a Ginepp csepp volt. Ajánlom!
Anonymous
2018.06.08
Nagyon reménykedem a Ginepp csepp erejében, még csak 1 üveggel fogyasztottam el, nálam kb. 2 hét, vagy valamivel több alatt fogyott el. Így rendeltem még 2 üveggel, hogy a teljes kúrát végig tudjam vinni, ami 6-8 hét. A hüvelyflórám újrafelépítése a cél, annak érdekében, hogy sikeres legyen a babaprojektünk. Szurkoljatok!
Anonymous
2018.10.23
Ez valóban egy szuper gyulladáscsökkentő! Hatásosan gyógyította a bélnyálkahártyát, és a prosztata panaszaim is már egy hét után enyhültek. Én két üveggel szedtem, napi, 30 cseppet, mert a rendszeres, kúraszerű alkalmazás hozza meg a várt eredményeket. Ajánlom!
Anonymous
2018.11.29
A 3. üveggel fogyasztom a párommal együtt, nagyon hatásos gyulladáscsökkentő évek óta szenvedtem a nőgyógyászati gyulladásoktól a sok antibiotikum megtette hatását, eddig ez az egyetlen termék segített mindent vissza építeni a szervezetemben, nem bántam meg, hogy elsőre, gondolkodás nélkül megrendeltem. Köszönöm, hogy van ez a termék, ez az oldal, a szállítás nagyon gyors és precíz a csomagolással együtt. :-)
KURUCZNÉ J LINDA
2019.02.27
KICSIT FURA, HOGY ENNYI PÉNZÉRT NEM JÓ A CSEPPENTŐJE ÉS PIPETTÁZNI KELL... VÁRANDÓSAN IS LEHET SZEDNI? KÖSZÖNÖM
Anonymous
2019.02.27
Kedves KURUCZNÉ J LINDA! Köszönöm véleményét. Éppen ezért csomagolunk a cseppek mellé pipettát, mivel az eredeti nem ehhez a termékhez lett fejlesztve. Mivel mi is készen kapjuk az üvegeket, ezen nem nagyon tudunk módosítani, bár már felvettük a kapcsolatot a gyártóval, és kértük, hogy lecsavarható, pipettás cseppentővel szereljék ki. Ekkor azonban nem fér bele a jelenlegi dobozba, azt is újat kell gyártat (új stancaszerszám= kivágó foma, új nyomtatás....) A Gineppel kapcsolatban esetleg van véleménye? Szívesen olvasnám. Kalocsai Sándor - magzsola.hu
Szováti Árpád
2019.05.29
A termék jó, viszont havonta drágul. Érdekes, hogy pár hónappal ezelőtt 7500 volt 1 üveg. Most akciósan 8500 ft és látom 2 nap múlva 9000 ft lesz. Hát kérem így kell tönkretenni egy terméket. Önök ezt miért csinálják?? Mohóság vagy más az ok?
magzsola.hu
2019.05.29
Kedves Szováti Árpád! Először is köszönöm véleményét, és azt is, hogy magával a termékkel elégedett. Igen, ez egy drága termék, mert nem nagyüzemi termelésben készül, hanem kisebb szériában. 7500 Ft-os árra én nem emlékszem, esetleg ez akkor fordulhatott elő, ha Ön beváltott valamilyen egyedi kedvezményt (kuponkód). Igyekszünk mindig akcióban tartani, és a két/négy üveget már szállítási díj nélkül küldünk ki, jellemzően másnapra. Az árak sajnos változnak, mi is egy sorban állunk, remélem, ha csökkennek, akkor ezt mi is érvényesíteni tudjuk vásárlóink felé. Kalocsai Sándor - magzsola.hu
Anonymous
2019.07.05
A termék jó. Sokat javított az állapotomon. Végre valami ami használ is.
Bálint Krisztina
2019.08.07
Nagyon meg vagyok elégedve a Gineppel, Októberben kismedence gyulladásom volt ami egy rosszul kezelt felfázásból alakult ki, ami nagyon nem akart rendbe jönni. 6 hete iszom a gineppet és a kínzó tünetek elmúltak. Ami fontos észrevételnek tartom ,hogy a kúrát végig kell csinálni és maximum 1 nap kihagyást lehet hagyni a csepp fogyasztása közben, sajnos én az első 2hét után késve rendeltem meg így 4 nap kimaradt és a tünetek visszatértek. Azóta nagyon figyelek rá ,hogy mindig legyen ginepp. Kúrát tovább folytatom és mindenkinek csak ajánlani tudom. 2018 októbere óta végre rendbe jöttem :-)
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza