Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
1 119 Ft - 13 491 Ft

Vitaminok, GAL, Bioco, Interherb, magyar gyártóktól

GAL vitaminok, Bioco vitaminok. A vitaminok kétfélék - vízban, vagy zsírban oldódók lehetnek. Mai táplálkozásunkkal, zöldségekkel, és gyümölcsökkel összesen sem lehet annyit bevinni az emberi szervezetbe, mint amennyire szüksége lenne. Az általunk forgalmazott termékek szerves alapanyagok felhasználásával készültek, így azok felszívódása, hasznosulása hatékonyabb a szintetikus készítményekhez viszonyítva. Legfontosabb ezek közül talán a gal vitamin C-vitamin, de mindegyik szedése fontos összetevője lehet jól, és egészségesen működő immunrendszerünknek. gál vitamin


17termék
 

GAL vitaminok, Bioco vitaminok.  A legjobb és leghasznosabb vitaminok megtalálása, bár látszólag könnyű, még sem túl egyszerű feladat. Számos gyártó kínálja termékeit, igencsak változó, hullámzó minőségben. Mi itt a magzsolán harom gyártó mellé tettük le voksunkat: GAL, Bioco, Interherb. Mindhárom magyar, és szerves, organikus alapanyagok felhasználásával készíti termékeit.

GAL vitaminok.

Érdemes egy kis kutatást végezni, hiszen nem mindegy, hogy mit mivel együtt veszünk be, ráadásul, itt van a vízben oldódó, és a zsírban oldódó vitaminok kérdése is. Komplex készítmények is kaphatóak nálunk, és multivitaminból is tartunk raktárunk polcain, sőt, ebből egy egész különleges összeállításút. Babaváró készítmények, esszenciális olajok is megtalálhatóak a magzsola.hu webáruházának választékában. Kérlek, nézd át, és válogasson közülül, remek ár/érték arányú mindegyik, sőt, sok esetben kiemelkedően remek, akciós árakon is kínáljuk. Szerves multivitamin

Talán a legfontosabb, és legismertebb a C-vitamin, melynek felfedezését dr. Szent-Györgyi Albertnek köszönhetjük.  Leghíresebb biokémikusunk egyáltalán nem kedvelte a paprikát, a világhírnevet mégis ez a zöldség hozta el számára. 

Az egyik közismert antioxidáns, óvja a szervezetünk sejtjeit az oxidatív sérülésektől,melyeket a szabad gyökök idéznek elő. A C-vitamin hatása ezen kívül növeli a fehérvérsejtek előállítását is, melyek a vírusok és a baktériumok indukálta támadások visszaverésében segédkeznek. Jó tudni, hogy rengetek gyümölcs (pl. citrusfélék) és zöldség (pl. paprika) finom és hamisítatlan C-vitamin forrás. Legkedveltebb termékek ebben akategóriában:

gal b vitamin komplex, szerves b vitamin komplex gal b vitamin gal cink b vitamin gal, alapanyagból

DE szívesen ajánlok figyelmedbe a gal vitaminokat is, és olvasnivalót is kínálunk, pl. az Omega 3 halolajról.