Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
GAL K2+D3 FORTE vitamincseppek
5429 Ft-tól

GAL K2+D3 FORTE vitamincseppek

GAL K2+D3 FORTE vitamincseppek

D3, K1, és K2 vitamin tartalmú étrend kiegészítő cseppek bioaktív MK7-el. A menakinon... Tovább

Értékelés:

A termék 3 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

20 mL
5429 Ft

D3, K1, és K2 vitamin tartalmú étrend kiegészítő cseppek bioaktív MK7-el. A menakinon-7 (MK-7) a K2-vitamin biológiailag legjobban hasznosuló és leginkább bioaktív formája. Az MK-7 magas fokú bioaktivitása (ahol a “7” a lánchosszúságot jelöli) leginkább a vér jelentősen magasabb felezési idejének köszönhető, ettől a K vitamin legfontosabb formája. 

Ez a vitamin a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében BIO- és RSPO-minősítéssel is rendelkező ( fenntartható gazdaságból származó, "orángután-barát") pálma- és kókuszolajból nyert organikus MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait natúr formájukban, azaz  K1-vitamint és a K-vitamin MK-7-es formáját, amely virágesszenciaolaj-komponensekből,  és nem szójából van előállítva.

(más termékeknél előfordul, hogy a  MK-7-nem nem természetes kevésbé hatásos, "cisz" formuláját is tartalmaznak,

Mivel a GAL elkötelezett az alapanyagok iránt, ebben a hatásos termékben is csak ezek natív formátumát használja fel az előállítás során.)

A nagy dózisú vitaminról számos klinikai kísérletben állapítottak meg rákellenes hatást is. A K-vitamin az egészséges csontozat és fogazat kialakulásán és megőrzésén túl még sok egyéb jó hatással rendelkezik (pl.: Alzheimer-kór, inzulin-érzékenység).

Élelmiszereink közül ez a vitamin jelentős mennyiségben csak az állati belsőségekben (főleg agy, velő, máj és herék) fordul elő, illetve az igencsak drága másfél évnél tovább érlelt sajtokban (pl: parmezán). Így ezek étrendbe való beépítését a vegán, vagy vegetáriánus életmódot választók nehezen tudják megoldani, ebben segíthet ez a készítmény.

Vigyázzunk milyen vitamin készítményt választunk, és mekkora dózist fogyasztunk!

A  vitaminnak több típusa is létezik:

A  MK-4 (menakinon-4) esetében a legtöbb kutatás ezt csak 15.000 - 45.000 mcg-os mega-dózis fogyasztása esetében találta hatásosnak, mert nagyon gyorsan, 1-2 óra alatt teljesen kiürül a vérből.

Ezzel szemben a MK-7 (menakinon-7) már 45-200 mcg közti dózisban hatásos, ugyanis lassan ürül ki, 2-3 napig is mérhető marad a vérben.

Termékünkben a vitamin legaktívabb menakinon-7-es változatának kizárólag a természetben megtalálható transz- formáját használjuk, méghozzá virágesszencia olajakból előállítva, nem pedig baktériumokkal erjesztett szójaprotein-izolátumból nyerjük ki (ezeket hívják natto-kivonatnak tévesen és ezek is natúr transz- formában tartalmazzák az aktív menakinon-7-et).

A K- és K1-vitamint kókusz- és pálmaolaj-kivonatban (ún. MCT-olajban) oldva tartalmazza a készítmény, mely tovább segíti a fölszívódását. A nagyfokú stabilitás miatt pedig szerves E-vitamin-komplexet tartalmaz, azaz vegyes tokoferolokat, melyek napraforgóból és nem szójából vannak kivonva! Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz!

A nagy dózisú D-vitamin (5-10ezer NE, azaz 50-100mcg) rendszeres szedésének rákkockázat-csökkentő, immunerősítő és számtalan egyéb egészségmegőrző hatását lehetetlen túlbecsülni, mondhatni nélkülözhetetlen az egészségünkhöz. Azonban mivel ez a vitamin fokozza kalcium fölszívódását, ezért enélkül fokozhatja a kalcium ereken és lágyszöveteken való lerakódását is. Ennek megelőzésére min. 45 mcg  MK-7-re van szükség.

Ezért hoztuk létre a K2 + D3 készítményünket. Ebből napi 1-2 adag fogyasztásával biztonsággal szedhetünk nagy mennyiségű D-vitamint. A K-komplex Forte és K2+D3 Forte már borsosabb áru, de aki megengedheti magának, annak ezekből ajánlok napi 1-2 adag fogyasztását.

Összességében a lényeg, hogy MK-7-ből 45-200mcg-ot szedjünk, D-vitaminból pedig 5-10ezerNE-t naponta. K1-vitaminból 1000mcg körüli mennyiség ajánlatos. K1- és K-vitaminból ezeknél jóval nagyobb mennyiség szedése is biztonságos.

Összetevők: Organikus (bio) MCT-olaj (bio pálma- és kókuszolajból), fillokinon (K1-vitamin), kolekalciferol menakinon-7, szerves antioxidáns: E-vitamin (kevert-tokoferolokból).

60 adag, 1000 mg k-komplex, 400 NE D3 vitamin - 20 mL

Hatóanyag

1 adagban (12 cseppben)

K-vitamin-komplex : 1000 mcg (RDA*667%)

K1-vitamin (fillokinon): 900 mcg (RDA* 607%

K2-vitamin MK-7: 100 mcg (RDA* 60%) (menakinon-7)

D3-vitamin (kolekalciferol): 4000NE = 100mcg (RDA* 2000%)

*Felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverje!

1 üvegben ~60 adag található

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!


Figyelem!

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) 

Ismeri további kiváló, szerves  táplálékkiegészítőinket is?

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi GAL K2+D3 FORTE vitamin, higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén. GAL K2+D3 FORTE vitamin 60 adag 5429 Ft/doboz magzsola
Organikus (bio) MCT-olaj (bio pálma- és kókuszolajból), fillokinon (K1-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert-tokoferolokból).
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) GAL K2+D3 FORTE vitamincseppek termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
D vitamin pótlásra, csak ezt alkalmazzuk. Könnyen használható a cseppentős üvegtetővel .
Vásárló
Feleségemmel rendszeresen fogyasztjuk, mindig innen rendeljük maximálisan meg vagyunk a termékkel elégedve ajánlom mindenkinek fogyasztásra.
Hozzászóló
Egyik kedvencem.Rendszeresen fogyasztom, és mindig innen vásárolom.

Értékelje Ön is a(z) GAL K2+D3 FORTE vitamincseppek terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) GAL K2+D3 FORTE vitamincseppek mellé:

GAL glicin por
GAL glicin por
2999Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.