Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
699 Ft - 99 999 Ft

Olajos magvak

Olajos magvak vásárlás, magok

"Vásároljon kedvezőbb áron! Nagyobb kiszerelésben jobban megéri!"

Minden, ami csak mag, a földimogyorótól a tökmagig bezárólag. Diófélék listája. Jótékony hatásuk közismert, és ráadásul finomak is. Válassza ki kedvenc ropogtatnivalóját! Egyedi csomagolású termékek természetes alapanyagokból. Minőségi olajos magvak Magyarország egész területére kiszállítva, akár egy napon belül. Például, nálunk pisztácia nagy kiszerelésben is kapható, akár csak a többi értkes  és finom mag. Rágcsálnivaló, és finom. Kesudió, földimogyorómandulaparadiópekándiómakadámdiódióbél, chia, törökmogyoróstifltelt mandula.


27termék
 

Olajos magvak - Lehet egészséges az ami finom? 

A válasz egyértelmű: igen! A magvak mindazt tartalmazzák, ami az élet kialakulásához szükséges. Mind genetikailag, mind tápanyagok tekintetében, hiszen egy magocskát elültetve egy egész fa, vagy bokor fejlődik ki belőle. Az ember is profitálhat ebből. A magok már a kezdetektől az emberiség táplálékaként szolgáltak, gondoljuk csak a gyűjtögető őseinkre, már ők is szedegették, eszegették ezeket - és így van ez napjainkban is. 


Szellemi munka, gondolkodás, fókuszálás

Kesudió - amit eddig nem tudtál róla. Bolg

Igen gazdag b vitamin források. Napi rendszeres fogyasztásuk, rágcsálásuk ajánlott, (akár csak néhány szem ) kifejezetten jót tesz a megfeszített szellemi teljesítménynek, így bátran ajánlható vizsgák idején, de programozóknak, feljeszőknek is jó szívvel ajánljuk. Sajnos, pl. a kesudió egyre drágább.

Kifejezetten cégeknek dolgoztuk ki ezt a prémium válogatásunkat is, környezetbarát, újrahasznosítható csomagolásban, ajándéknak is nagyon ajánlható.  Ezek a magvak minden évszakban aktuálisak, télen-nyáron finomak és egészségesek. Nem tartalmaznak tartósítószereket, színezékeket, úgy finomak, ahogy vannak. Válogass belőle kedved szerint.

A földi mogyoró hatása a szervezetre.

Antioxidáns tartalmuk révén semlegesítik a szervezetben képződött szabadgyököket. Fontos összetevőik a zsírban oldódó vitaminok, mint pl. az A-, a D-, az E-vitaminok felszívódásához, tárolásához nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű zsiradékbevitel, melyhez az olajos magvak fogyasztásával hozzájárulhatunk.

A kesudió 15 kedvező hatása, és a kesutej készítése

Továbbá tartalmaznak számos növényi vegyületet, úgynevezett szterolokat, fitonutrienseket, melyek fontosak a szív egészségéhez. Egészséges zsírsavak, foszfor, magnézium,  - már jól hangzik. A szelén, mint mikroelem is az utóbbi években került fókuszba. A lenmag, mandula és a napraforgómag is jelentős mennyiségben tartalamazza ezt. 

A szelénnek legfontosabb szerepe a szabadgyök megkötő tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére, ezáltal a lipid természetű anyagok kémiai védelmével járul hozzá a sejtek határoló membránjának állagmegóvásához. Különleges diófélék, Pekándió, makadámdió

Érdemes magvakat enni már csak azért is, mert

- Koleszterinmentesek
- Tele vannak antioxidánsokkal
- Nincs rajtuk, bennük tartósítószer, nitrit, nitrát, kén-dioxid, semmi ilyesmi!
- Színezékmentesek
- remek természetes vasforrás
- gazdagok jótékony zsírsavakban
- fogyasztásuk csökkenti a "rossz koleszterinszintet"
- Cukormentesek (szerintem ez a  fő érv)

Olyan sokszor mondtuk, olvastuk, hallottuk, hogy a finom dolgok általában ártalmasak egészségünknek. Persze, ez leggyakrabban a csokoládékkal kapcsolatban hangzik el, azonban az is egy kicsit ferdítés. A magas kakaótartalmú étcsokoládé igenis jó hatású, persze, csak módjával fogyasztva.

Nem kifejezetten ez volt a kiindulópontja, de választékunkban különösen kedveltek pl. éppen az étcsokival bevolt magvaink is. Szóval, visszakanyarodva az eredeti gondolatmenethez: az olajos magvak számos fontos, a gondolkodás, a csontok felépítése, a fogak állapota és idegrendszerünk jó működéséhez szükséges mikrotápanyagokat és zsírokat (pl. omega3, omega6) tartalmaznak.

Érdemes még elnézni natúr magkrémekkel, és magolajokkal foglalkozó kategóriánkba is! 

Minden jog fenntartva - magzsola.hu