Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Cukor helyett. Édesítők

A cukor nagyon finom, viszont eléggé káros. Az édes íz természetesen pótolható, helyettesíthető ezekkel a termékekkel: xylit, nyírfacukor, agave szirup, eritrit, stevia. Ezekkel az alternatív édesítőkkel, cukorhelyettesítőkkel esetenként kicsit kisérletezni is kell, hiszen - egyik sem cukor. Vagy ízben, vagy mennyiségben néha változtatni kell az eredeti receptúrákon - de hosszú távon megéri. Nálunk széles választékot találsz ezekből a jó minőségű termékekből. Ráadásul, az ár/érték arányuk is remek, és sokszor akciózzuk is ezeket.

Bio agave szirup

-18.8% / 300Ft
Bio agave szirup

Bio agave szirup

Egyre inkább növekszik a kereslet a természetes édesítőszerek iránt. Oldalunkon kapható Eritrit, Nyírfacukor, és ezekből elég jelentős mennyiséget is vásárolnak a magzsolások. Ezt a sort bővítjük most az agave sziruppal.
Már 1299 Ft-tól

Eritrit

-7.8% / 140Ft
Eritrit

Eritrit

Egy egészséges édesítőszerről szeretnék pár szót írni.  Manapság egyre több, cukorbetegséggel, súlyproblémával küzdő embertársunk keresi az ideális cukorhelyettesítőt. Erre egy kiváló alternatíva a nyírfacukor, és az eritrit is. Külsőre hasonlít a hagyományos kristálycukorra, nincs utóíze sem, kicsit hűsítő hatása van, ha megkóstoljuk. 
Már 929 Ft-tól

Kókuszvirág cukor

Kókuszvirág cukor

Kókuszvirág cukor

A kókuszból készült termékek egyre népszerűbbek hazánkban is. Nem véletlenül, hiszen egészséges, teljes értékű tápanyagokat tartalmazó termése, és az európai ízlésnek is megfelelő ízvilága hamar népszerűvé tették.   A kókuszcukor az egyik legegészségesebb, természetes édesítő, a kókusz virágjának nektárjából készítik.
Már 649 Ft-tól

Nádcukor, aranybarna

Nádcukor, aranybarna

Nádcukor, aranybarna

Sokféle cukorral találkozhatunk az üzletek, bioboltok polcaink, vajon, melyik az egészséges, és finom? (lehetőleg együtt). A Mauritiusról származó aranybarna nádcukor vitathatatlanul az egyik legfinomabb, minőségi, „tápegész”, GMO mentes termék.
Már 599 Ft-tól

Nyírfacukor, eredeti finn

Nyírfacukor, eredeti finn

Nyírfacukor, eredeti finn

A nyírfacukor egy magyar fantázianév, elnevezés a xylitre (xylitolra). Az eltérés csupán a névben van, de nem magában a termékben. A nyírfacukor ugyanúgy xylit, mint ahogy a gyümölcscukor fruktóz. Nyírfacukor = Xylit. A vásárló mindkét néven ugyanazt kapja, mindkettő xylit (xylitol), és mindkettőt nyugodt szívvel fogyaszthatja, ugyanazokkal a termékjellemzőkkel és tulajdonságokkal bír.
Már 1372 Ft-tól

Paleo cukorhelyettesítő 4 x édes 500 g

-12.9% / 296Ft
Paleo cukorhelyettesítő 4 x édes 500 g

Paleo cukorhelyettesítő 4 x édes 500 g

Paleo cukorhelyettesítő "négyszerédes" 500g - Fogyókúrázok, és a cukormentes, egészséges életmódot követők egyik optimális alternatívája ez a remek magyar termék. 
Már 1999 Ft-tól

Stevia, sztivia

-5.6% / 100Ft
Stevia, sztivia

Stevia, sztivia

A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre. 
Már 1500 Ft-tól
Az édes íz - nagyon finom. Éppen ez vele a probléma.
nem rossz ízű, ellenkezőleg! A finomított kristálycukor, a legelterjedtebb édesítő a nádcukor mellett a legnagyobb mennyiségben előállított élelmiszeripari termékek egyike. A cukrászat és az élemiszeripar gigantikus mennyiségben használja fel, mert egy olcsó alapanyagról van szó. Karamellizáló hatása mellett azonban sajnos, elég sok rossz tulajdonsága van, többek között a szénhidrát a legfőbb ludas! Ráadásul, a glikémiás indexe nagyon magas, azaz, amikor cukros ételeket eszünk, vagy ilyen italokat iszunk, az nagyon megterheli a szervezetünket. Nagy szerepe van az emberiség általános elhízásában, írtunk is erről egy érdekes bejegyzést. 

Számtalan kísérlet történt kiváltására.
Szerencsére, ma már elérhető egészséges alternatív termék, sőt, termékek is. A magzsola webáruházában jó ár/érték arányú, természetes édesítőkhöz juhatsz hozzá. Eritirt, eredeti finn nyírfacukor, stevia, vagy más néven sztívia, agave szirup - mind mind azt a célt szolgálja, hogy szó szerint "megédesítsük" az életetedet, és az ételeidet. 
Gyere, válogass ezek közül, ezt a kategóriát kifejezetten azzal a céllal hoztuk létre, hogy össze tudd hasonlítani ezeket, és ki tudd választani a neked legmegfelelőbbet.  

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.