Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
199 Ft - 4 599 Ft

Fűszerek, nagyobb kiszerelésben

Fűszerek nagy kiszerelésben.  A fűszer minden étel elkészítésénél nélkülözhetetlen. A középkorban karavánokkal, vagy tengeri úton kerül Európába nagyrészük, és arany áron mérték - manapság az egyik legolcsóbb összetevők. MI azért a válogatás során elsőrendű szempontként a minőséget tekintettük. Az üzletek polcaink is számos kiszerelésben megtalálhatóak, mi is aromazáró csomagolásban árusítjuk ezeket. Nagy kiszerelésű fúszerek is vannak a kínálatunkban. Remélem, az ár/érték arány itt is meggyőzni eddigi, és új vásárlóinkat egyaránt. Fekete borsfahéj, szegfűszeg, fűszerpaprika, vanilia, fokhagymagranulátum, csökkentett sótartalmú ételízesítő, szerecsendió, tárkony...


21termék
 

Megfűszerezik ételeinket,

Igen, ezeknek a kiegészítőknek a szerepe az, hogy ételeink meg finomabban, harmonikusabbak, fogyaszthatóak legyenk számunkra. Egyfajta ízfokozóként is tekinthetjük ezeket, hiszen pl. a himalaya só, vagy a fehér, és feketebors egyik nélkülözhetetlen része táplálkozásunknak. 

Az általános konyhai fűszerek mellett egzotikus fűszerek is elérhetőek webshopunkban, mint pl. a Bourbon vanilia kivonat, őrölt koriander, a jótékony hatású kurkuma por, vagy akár a római kömény is. Ezek használatával még inkább raifnált ízeket érhetünk el. Néha kell egy kis változatosság, izgalom, kísérletezés a konyhában is. 

Gombához, húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez.
Minden ételnek más ízvilága van, így mások a velük harmonizáló ízesítők is. Legjobbak persze a friss fűszernövények, de ha ezekhez nem jutsz hozzá, válaszd ki kínálatunkból a megfelelőeket itt, webshopunkban. 

A legismertebbektől az egzotikusokig, alapoktól a klasszikusokig - úgy igyekeztünk úgy kiváloogatni fűszerválasztékunkat, hogy mindezeket megtalálhassa nálunk.