Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
659 Ft - 2 225 Ft

Teafüvek

Az emberiség egyik legősibb itala a tea. Melege megnyugtat, felvidít. Egyes vélemények szerint, a filteres teák nem túl jó minőségűek. Ajánjuk a Teekanne termékeit, ár/minőség tekintetében kiválóak. Egyedi, aromazáró csomagolású filterei válogatott teákat tartalmaznak.


29termék
 

A Teekanne a teázás szerelmeseinek kedvez, mivel széles választékkal rendelkezik, a klasszikus fekete és zöld teáktól kezdve, egészen a gyümölcs- és gyógyteákig. Alapvetően három féle teát kínálunk: fekete tea, zöld tea, gyümölcs tea. A gyümölcsteák bátran kínálhatók a gyerekenek is, mivel koffeintartalmuk 0.


zöld tea jótékony hatása közismert:

élénkítő hatású, alacsony koffeintartalmú, egészséges és finom. Ez a legkevésbé feldolgozott teafajta, és ez tartalmazza a legtöbb antioxidáns polifenolt.  A klasszikus zöld tea az éppen betakarított, friss levelek rövid gőzölésével készül, amelynek során a levelek puhává és rugalmassá válnak, miközben a gőzölés folyamata megakadályozza a tealevelek fermentálódását és elszíneződését.

fekete tea esetében a leveleket

először szárítóállványokra helyezik, majd forró levegővel szárítják. Ez a művelet eltávolítja a levelek nedvességtartalmának mintegy egyharmadát, így a levelek puhává és rugalmassá válnak.

Ezután a leveleket kézzel vagy géppel sodorják, amelynek célja a levelek sejtfalának roncsolása, annak érdekében, hogy a későbbi erjesztés során a levegő könnyebben érintkezzék a sejtek nedvével, ezzel is gyorsítva a fermentációt.

Sodrás után a leveleket magas páratartalmú helyen szétteregetik, és addig erjesztik, amíg a levelek zöldes színe vörösesbarnára változik.

Gyümölcstea nem egy adott növényre, vagy növényekre utal;

ez összefogó neve azon főzeteknek, melyeket a tealevelekhez hasonlóan más növényi levelek, főként gyümölcsdarabok, néha virágszirmok forrázásával és áztatásával állítanak elő, különösen azokra használatos, melyek koffeint nem tartalmaznak. Ezeknek gyakran gyógyhatásuk is van (gyógyteák).

A gyümölcsteák valójában nem teák, mivel nem tartalmaznak tealeveleket. 

Egy részük többféle növény keveréke.

A Teekanne teák minőségi alapanyagokból készülnek, és az egyedi, aromazáró csomagolásnak köszönhetően, jóval hosszabb ideig megőrzik frissességüket. Emellett a Teekanne teák koffeintartalmuk miatt ideálisak azoknak, akik szeretik a teát, de nem szeretik a koffein túlzott élénkítő hatását.

A Teekanne tea kiváló minőségű, és a termékek árai is kedvezőek.

A magzsola.hu weboldalon egyszerűen kereshető a Teekanne tea termékei, és könnyen megtalálhatók a különböző kiszerelések és ízek. A Teekanne tea egy biztos választás a teázás szerelmeseinek, és azoknak, akik a minőségi tea élményét szeretnék megtapasztalni.

A Teekanne tea az egyik legnépszerűbb tea márka a világon.

Az osztrák cég 1882 óta készíti a teaitalokat, és ma már több mint 50 országban értékesíti termékeit.

Az osztrák Teekanne cég egy igazi specialista, amely az elmúlt évszázadokban kizárólag a teafűvel foglalkozott. A vállalat több mint 130 éves múltra tekint vissza, és a mai napig családi tulajdonban van.

Az alapító, Rudolf Anders, 1882-ben alapította a cégét az osztrák fővárosban, Bécsben. Elsődleges célja az volt, hogy a legmagasabb minőségű teát hozza el Ausztriába és ezen keresztül egész Európába. 1930-ban, a család második generációjának vezetésével, a cég egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a különböző teafajták csomagolására és forgalmazására.

A Teekanne elsősorban is a minőségre helyezi a hangsúlyt, és szigorú minőségellenőrzést alkalmaz minden termékére. A vállalat olyan szakértőkből álló csapatot alkalmaz, akik az egész világon személyesen keresik fel, és ismerik azokat a termelőket, akik a legjobb minőségű teafüvet termelik.

Az első, bécsi Teekanne üzletben a vásárlók maguk választhattak a világ minden tájáról érkező teák közül a saját keveréküket. Az üzlet olyan népszerű lett, hogy a vállalat hamarosan elkezdte bővíteni teaforgalmazási tevékenységét az osztrák és a nemzetközi piacokra.

Az 1920-as években a Teekanne megkezdte az első filteres tea gyártását, amely akkoriban forradalmian új módszer volt a teafogyasztásban. A filteres teák azonnal nagy népszerűségre tettek szert a vásárlók körében, mert könnyen elkészíthetők és tisztábbak voltak, mint a hagyományos tealevelek.

A második világháborút követően a Teekanne újraépítette és modernizálta gyárait, és tovább bővítette teaforgalmazási tevékenységét Európában és azon túl.

Az 1960-as években a Teekanne piacra dobta a gyümölcsteákat, amelyek azóta is népszerűek a vásárlók körében. A gyümölcsteák kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos teákhoz képest, mivel nem tartalmaznak koffeint, és friss gyümölcsökkel és fűszerekkel kiegészítve készülnek.

Az évtizedek során a Teekanne továbbra is elkötelezett maradt a minőségi teaforgalmazás iránt, és a vállalat ma már több mint 50 országban értékesíti termékeit. Az örökség és a hagyomány továbbra is az alapja a Teekanne sikerének, amelyet a vállalat azzal a küldetéssel kezel, hogy az egész világon élvezhetővé tegye a minőségi teát.