Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Alga, búzafű

A zöld színű táplálékok telis-tele vannak jótékony, bioaktív hatóanyagokkal, melyek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek. Spirulina, chlorella, búzafű, agar agar - por, illetve tabletta formájában. Klorofill - az élet nélkülözhetetlen forrása. Ha jó a növényeknek, akkor jó az embereknek is. Éld jobb minőségűen az életed. Nincsenek mellékhatások, csak előnyös tulajdonságok. Ízük kissé szokatlan, de tabletta formájában is kaphatóak. Ezek engedélyezett étrendkiegészítők, így napi adag mennyiségeket ne keress a dobozokon. Kezdd el szedni, és előnyei hamarosan megmutatkoznak. Pl. a japán emberek évezredek óta beépítették az algákat táplálkozásukba, és ez meg is mutatkozik, többek között a magas átlagéletkorban is.

Agar agar

Agar agar

Agar agar

Az agar agar egy zselésítő, sűrítő alapanyag. Valójában ez egy hosszú láncú szénhidrát, bizonyos vörös alga-fajok sejtfalának alkotóeleme. Már alacsony adagolás mellett is erős gélt képez, amely melegítés során is stabil marad. Az agar agar-t gyakran más zselésítőkkel kombinálva használják.
Már 1999 Ft-tól

Alga complex

Alga complex

Alga complex

Alga complex - komplett megoldás, algákból, búzafűporból - három hónapra elegendő adag!
Már 4699 Ft-tól

Bio chlorella por

Bio chlorella por

Bio chlorella por

Ez is egyféle mikroalga,a spirulinához hasonlóan, és gyakran emlegetik "superfood" -ként is. Olvassa el a részleteket:
Már 2125 Ft-tól

Bio spirulina por

Bio spirulina por

Bio spirulina por

A spirulina egy tápanyagokban rendkívül gazdag algafajta, ami - mint „szuperétel”  - az egyik legrégebben forgalmazott természetes táplálék-kiegészítő. A tengeri alga egy igazán tökéletes táplálék, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint is a igazi superfood. Mivel az alga méregtelenít, táplál, lúgosít, feltölti szervezetedet nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. Ahol alga van, ott élet van.
Már 1799 Ft-tól

Búzafűpor, Éden

Búzafűpor, Éden

Búzafűpor, Éden

Hazánkban is az egyik legismertebb táplálék kiegészítő a búzafű por.  Jótékony hatásai révén az egész emberi szervezetre jótékonyan hat, segít a káros anyagok kiürítésében, kivezetésében – tehát méregtelenít.  
Már 899 Ft-tól

NAPI1 zöldbúzafűlé extraktum 300 mg 30 db

NAPI1 zöldbúzafűlé extraktum 300 mg 30 db

NAPI1 zöldbúzafűlé extraktum 300 mg 30 db

NAPI1 Zöldbúzafűlé Extraktum kapszula 300 mg 30db - A sejtkárosító szabadgyökök megkötésére
Már 2029 Ft-tól

Spirulina megapack Bioco 200db

Spirulina megapack Bioco 200db

Spirulina megapack Bioco 200db

A Spirulina a Föld egyik legősibb algafaja, melyet már az aztékok is fogyasztottak, és napjainkban sem hiányozhat számos kultúra napi étrendjéből. A készítmény kizárólag ebben az algában természetes módon megtalálható A-vitamint tartalmazza, béta-karotin formában, mely az A-vitamin provitaminja. 
Már 4454 Ft-tól
Hosszútávú hatásuk - vitathatatlan!

Igazándiból minden csak szokás kérdése.Ha szeretnéd egészségedet hoszzabb távon is megőrizni, érdemes elgondolkodnod ezeken az alternatívákon. Reggeli előtt egy teáskanálnyi mennyiség vízbe, vagy gyümölcslében feloldva csak néhány korty. Ha idegenkedsz a por alakú változatoktól, válaszd az alga komplex-et, ebben még petrezselyengyükér és zeller is szerepel az összetevők között, ráadásul, a 90 db pont három havi adag. Webshopunkban ezek elérhetőek por, illetve tabletta, kapszula formájában is.  

Az emberi táplálkozásbanban 3 fajtának van igazán jelentősége,
Ezek a Spirulina platensis alga, a Chlorella vulgaris és a Lithothamnium Calcareum alga. Valamennyi aminosav megtalálható bennük. Magas fehérjetartalmuk miatt a Föld egyik leggazdagabb fehérjeforrásának tartják ezeket, ezen kívül a magas tápértékük és antioxidáns hatásuk miatt a egyre fontosabb részei lehetnek táplálkozzásunknak.

Protein
Sokáig azt olvashattuk táplálkozástudománnyal foglalkozók írásaiban, hogy igazán csak a húsokban lévő fehérje a teljes értekű, így akik húsmentes, vagy vegán táplálkozásra álltak át, szervezetük nem kapja meg ezeket teljes formájukban. Ma már kissé árnyatabb a kép,  És egyre inkább köztudomású a növényi, (pl. vörös lencse) illetve az algákból származó fehérje különös hasznossága. Ha teheted, válaszd inkább ezeket.

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.