Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
1 999 Ft - 15 999 Ft

Alga, búzafű, spirulina

A zöld színű táplálékok telis-tele vannak jótékony, bioaktív hatóanyagokkal, melyek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek. Spirulina, chlorella, búzafűagar agar - por, illetve tabletta formájában. Klorofill - az élet nélkülözhetetlen forrása. Ha jó a növényeknek, akkor jó az embereknek is. Éld jobb minőségűen az életed. Nincsenek mellékhatások, csak előnyös tulajdonságok. Ízük kissé szokatlan, de tabletta formájában is kaphatóak. Ezek engedélyezett étrendkiegészítők, így napi adag mennyiségeket ne keress a dobozokon. Kezdd el szedni, és előnyei hamarosan megmutatkoznak. Pl. a japán emberek évezredek óta beépítették az algákat táplálkozásukba, és ez meg is mutatkozik, többek között a magas átlagéletkorban is.


3termék 13

Hosszútávú hatásuk - vitathatatlan!

Igazándiból minden csak szokás kérdése.Ha szeretnéd egészségedet hoszzabb távon is megőrizni, érdemes elgondolkodnod ezeken az alternatívákon. Reggeli előtt egy teáskanálnyi mennyiség vízbe, vagy gyümölcslében feloldva csak néhány korty. Ha idegenkedsz a por alakú változatoktól, válaszd az alga komplex-et, ebben mégkülönböző algák,  petrezselyemgyökér és zeller is szerepel az összetevők között, ráadásul, a 90 db pont három havi adag. Webshopunkban ezek elérhetőek por, illetve tabletta, kapszula formájában is.  

Buzafű kapszula kapszula jelenleg nem kapható shopunkban, viszont jó minőségű zöld buzafu por igen, két kiszerelésben is.

Az emberi táplálkozásbanban 3 fajtának van igazán jelentősége,
Ezek a Spirulina platensis alga, a Chlorella vulgaris és a Lithothamnium Calcareum alga. Valamennyi aminosav megtalálható bennük. Magas fehérjetartalmuk miatt a Föld egyik leggazdagabb fehérjeforrásának tartják ezeket, ezen kívül a magas tápértékük és antioxidáns hatásuk miatt a egyre fontosabb részei lehetnek táplálkozzásunknak.

Protein
Sokáig azt olvashattuk táplálkozástudománnyal foglalkozók írásaiban, hogy igazán csak a húsokban lévő fehérje a teljes értekű, így akik húsmentes, vagy vegán táplálkozásra álltak át, szervezetük nem kapja meg ezeket teljes formájukban. Ma már kissé árnyatabb a kép,  És egyre inkább köztudomású a növényi, (pl. vörös lencse) illetve az algákból származó fehérje különös hasznossága. Ha teheted, válaszd inkább ezeket.

Agar agar és más alga fajták előnyös hatásai