A búzafű a klorofill természetes forrása. Ezek kémiai összetétele hasonlít legjobban a vérünkben az oxigénszállításért felelő hemoglobinhoz. Így a búzafű fogyasztásával növekszik sejtjeink oxigénfelvevő képessége, gátolhatja a kóros sejtburjánzást, növelheti a sejtenergiát.
A buzafu por tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot
amelyre a szervezetünknek szüksége van. Tökéletes, natúr fehérjeforrás: az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A-és C-vitaminban egyaránt.
Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban. Jelentős a B17 (laetrile) tartalma, amely a tudós és kutató körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a pusztító (daganatos) sejteket.
buzafu hatasa
buzafű
búzafülé jótékony hatása
Manapság egyre több kutatási eredmény erősíti meg azt, hogy nem elegendő vitaminokat, és ásványi anyagokat fogyasztani - azok egymáshoz viszonyított aránya talán a legfontosabb paraméter!
buzafűlé jótékony hatása:
Igen magas, több, mint 50 %-os rosttartalma, előnyösen befolyásolja az emésztést és a belső szervek működését. Megsemmisítheti a kórokozó baktériumokat és segíthet visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer érdekében.
zöldbúzafű hatása: Intenzíven segít az immunrendszer megújításában, felépítésében, megerősítésében azzal, hogy összetevői által javíthatja az anyagcsere folyamatok hatékonyságát. A tisztító és harmonizáló hatása következtében elérhető a súlyfelesleg folyamatos leadása.
A búzafűlé számos bázikus ásványi anyagot tartalmaz, melyek képesek szervezetünkben helyreállítani a természetes sav-lúg egyensúlyt. Erőteljes lúgosító hatású!
Fogyasztásának hatására emelkedik a vörösvérsejtek száma és a vér oxigénszintje is, és ez felgyorsítja a sejtmegújulást, a sejtek regenerálódását is.
A testben felgyülemlett méreganyagok kiürülését is segíti, és hozzájárulhat a jótékony baktériumok szaporodásához. Ezen kívül a klorofill gyorsítja a fekélyek, égések és sebek gyógyulását, lúgosítja a vért.
Javítja az anyagcsere folyamatokat, szabályozza a vérnyomást, gátolja a daganatos folyamatok elindulását. Szinte úgy működik, mint egy akkumulátor, energiával tölti fel a szervezetet.
búzafűlé ára
buzafü
zold buzafu
búzafű ital
Felhasználási javaslat:
Naponta 3 - 5 g (1-2 teáskanál) étkezés előtt egy órával!
Napi szinten fogyasztható levesekbe, salátákba, gyümölcs-vagy zöldséglevekbe, turmixokba, joghurtba keverve.
Ajánlott a port egyenletesen felrázni shakerrel.
Egyéb hatásai:
erőteljesen lúgosító hatású, kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalmú,17 féle aminosav található meg benne.
Összetétel:
100% bio búzafű por
Átlagos tápérték adat 100g bio búzafű porban:
Energia: 1132 kJ / 270 kCal
Szénhidrát: 28,6 g - amiből cukor 9,3 g
Zsír 2,1 g
- amiből telített zsírsav 0,2 g
- amiből többszörösen telített zsírsav 0,7 g
Rost: 46,4 g
Fehérje: 11,6 g
Só: 0,1 g
Javasolt felhasználás:
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.
Adagolás:
Egy adag = 3-5 g
Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen!
Származási hely: EU
Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.
Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!