Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
499 Ft - 15 999 Ft

Alapanyagok a konyhába

Jó néhány olyan alaptermék van, ami minden konyhában megtalálhatóak. Ezeket gyűjtöttük össze egy csokorba, hogy könnyebb legyen a válogatás. A hagyományos bolti só, liszt cukor kiváltására vannak alternatívák, csak egy kicsit kísérletezgetni kell. Szerintem érdemes változtatni, főleg, ha ez egészségünk érdekében történik. Gyere, és nézz szét nálunk! ​​Csicseriborsóolívaolaj, kakaóvaj, rizsek, tészták, tápióka keményítővörös lencse.... pl. a rizsfélék között is igen nagy különbség van, a barna rizs lassabb felszívódású, és alacsonyabb a glikémiás indexe is, azaz, a vércukorszintet lassabban emeli meg. 


34termék
 

Amikor étrendváltásra, vagy inkább életmódváltásra kerül a sor, sokan szeretnék táplálkozásukat is átalakítani. Nekik próbálunk segíteni választékunkkal, termékeinkkel.

A hagyoményos BL-5 finomliszt, és a finomított kristálycukor elhagyása már alapvetően sokat segít egészségünk megóvásában. Nem, mintha ezek ellenségek lennének, egészen egyszerűen az ipari élelmiszer előállítás során ezek maximálisan a profit előállításában szerepelnek az élen: finomak, és nem túl egészségesek, viszont tömegesen előállítva olcsók. 

Minőségi alapanyagok sütéshez, főzéshez, kategorizálva.

Durumtészták, zabpehely, rizsek, köles, kuszkusz, pankó morzsa - igen, ezekkel is lehet főzni, és finom ételek alapanyagai. Csak nekünk kell változtatni a hagyományos táplálkozás  alapjain.
Nincs ezzel semmi baj, alapvetően az a gond, hogy megváltozott életvitelünk. Míg a múltban az emberek sokkal többet mozogtak, mivel meg kellett termelniük szükségleteiket, manapság többet ülünk a kelleténél gépek előtt, és az üzletekben vásároljuk meg az előrecsomagolt élelmiszereket. Jóval több szénhidrátot fogyasztunk, mint amennyire valójában szükségünk lenne, a főétkezések során is. Nem is beszélve a sokszor teljesen felesleges, azonban nagyon finom csokikról, és édességekről. Igen, ezek finomak és néha teljesen ok, hogy nasizunk egy keveset. Igen, keveset. Javaslom, próbáld ki  atőlünk vásárolt alapanyagokat, melyek hosszú távon remélem, egészségedet szolgálják majd.