Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

GINEPP

A Ginepp cseppek a Gynevac injekció eredeti, laktobacillus Reuteri hatóanyagát tartalmazó, 100%-osan magyar készítmény. Számtalan nőnek, és férfinak segített egészsége megőrzésében, helyreállításában. Mindazon előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, amivel a  már nem kapható vakcina is bírt. Főleg nőgyógyászati panaszok, húgyúti makacs gyulladások, prosztatagondok esetén lehet hatásos. Egyedül egy nagy titka van: a rendszeres, kúraszerű fogyasztás. Napi 30 csepp, legalább hat héten keresztül. 

GINEPP cseppek

-5.6% / 500Ft
GINEPP cseppek

GINEPP cseppek

Van Magyarországon egy olyan - méltatlanul ismeretlen - termék, amelyre minden magyar állampolgárnak szüksége lenne, gyermekektől az idősekig. Ez egy laktobacillusokból előállított csepp, aminek előzménye egy vakcina (injekció), ami, GYNEVAC néven ismert.
Már 8499 Ft-tól
Sok nő és férfi szenved makacs, szinte gyógyíthatatlannak tűnő gyulladásos tünetektől. Az ilyenkor szokásos, szakorvosok által felírt antibiotikum készítmények sok esetben nem sokat javítanak, néha még rontanak is az állapoton, viszont  akülönböző nyálkahártyákat alapsan rombolják. A probiotikumok viszont cak részben segítenek az előző problémán. A Ginepp cseppek hatóanyaga teljesen más hatásmechnaikzmus alaján működik. 
A korábban Gynevac néven forgalmazott vakcina egy különleges laktobaccilus törzset tartalmaz, és ez a titok egyik nyitja. 

Mivel a Ginepp engedélyezett táplálékkiegészítő, így gyógyhatásokat nem tulajdoníthatok neki, azonban számos vásárlói vélemény támasztaj alá, hogy a fentebb részletezett, hosszú éveken keresztül fennálló gyulladásos tünetek nagy részén javított a cseppek redszeres szedése. 

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.