Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
699 Ft - 21 999 Ft

Fogyás

Mivel a magyar lakosság 55%-a túlsúlyos, természetesen van igény a fogyással, súlycsökkentéssel kapcsolatos termékek iránt is. Alapvetően, ahhoz, hogy a fogyás meginduljon, először belső megtisztíásra van szükség. És vízre, meg mozgásra is. Meg persze, kitartásra. :-) Ha ez megvan, mi is ajánlunk néhány hasznos segítőt: chia magok, lenmag, perui kovaföldútifű maghéj, tejsavópor. Csak kezdd el! Nagyon lényeges, bár ezt bizonyára Te is jól tudod, hogy a fogyásnak fokozatosnak kell lennie, apró lépésenként nagyobb a sikerélmény, és a motiváció is. Hasznos TIPP:: érdemes az étkezést egy nagy pohár (lehetőleg friss citrom levével kiegészített) pohár vízzel kezdeni, ez alapvetően csökkenti az éhségérzetet.


25termék
 

Nagyon sokan szeretnének vélt vagy valós súlyfeleslegüktől megszabadulni. Ehhez először is a szándék megléte a legfontosabb. Azaz, ne csak álmodozzunk erről, hanem tegyünk is érte valamit. Szerintem nem kell egyből óriási életmódváltoztatásba, diétába fogni, csak minden nap kis lépésekkel, apránként kell menni ezen az úton. 

Fogyás gyorsan

Szerintem ez sem járható út. Nagyon megterhelő lehet a szervezetnek a hirtelen váltás, legyen ez akár az ételek összetételének változása. Drasztikus szénhidrátmegvonás, túl sok fehérje, vagy zsír - lehet, hogy látványos eredmény érhető el, de ne feledjük - nem másoknak akarunk fogyni, hanem saját életminőségünket akarjuk javítani. Valóban, a kisebb testsúly kevesebb megterhelést jelent szívünknek, keringési rendszerünknek, minden kicsit könnyebbé válik, vagy válhat. Szintén saját vélemény, de a kristálycukor, és a finomliszt kihagyása, helyettesítése lehet az első lépés a sikerek felé. Tudom, hogy az édes íz nagyon vonzó, és finom, és néha kell egy kis nasi. Ezt kell, érdemes felismerni, kiváltani, például eritrittel, nyírfacukorralsteviával,  A liszt már egy nehezebb kérdés, de ott a köles, és az ebből készült tésztafélék - ezek ráadásul, gluténmentesek is. 

Legyen a fogyás hatékony, egészséges, és tartós. 

Ehhez a célhoz azért kell kitartás, változtatás, és kutyakemény akarat is. Ezek nélkül - szerintem - nem megy, vagy csak nehezen. És ha valami nem működik, én magam is hajlandó vagyok feladni. Legtöbbünk hasról szeretne fogyni, aminek nem csak esztétikai szerepe van - a túlsúly egy veszélyforrás, befolyásolhatja életminőségünket, és számos, később kialakuló betegség kiindulópontja lehet. Hazánkban népbetegségnek számítanak a  különböző szív- és érrendszeri bajok - ezek egy része is megelőzhet egy ideálisabb testsúllyal. Sok természetes rost, az emésztőrendszer tisztítása - nos igen, ezek si szükségesek. Ehhez ajánljuk akár a bambuszrostot, az útifű maghéjat, a perui kovaföldet - és persze, sok-sok tisztított ivóvizet, e nélkül nem megy.

Az eritrit cukor arány - mi mennyi?