Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
199 Ft - 99 999 Ft

Ázsiai konyha, hozzávalók, finomságok

Keleti, ázsiai alapanyagok egy csoportban. Tészták, szószok, és más finomságok várnak arra, hogy éppen a te tányérodba kerüljenek. Egészséges, vegetariánus hús nélküli ételekhez is kiválóak, és kicsit fel lehet dobni velük a hétköznapi, ismétlődő ételeket. Fő a változatosság! .-)  Egzotikus, ízek, kedvező árakon. Szójaszósz, vagy teriyakiÜvegtészta, panko morzsa, őrölt gyömbér, fahéj? Igen, nekünk ilyenek is vannak! És alig várjuk, hogy csomagoljuk, és elküldjük neked. Próbáld ki konyhádban, némi kisérletezéssel új ízkombinációkat ismerhetsz meg. 


20termék
 

Ázsiai konyha
Egzotikus, ízek, kedvező árakon. Szójaszósz, vagy teriyaki? Üvegtészta, panko morzsa, őrölt gyömbér, fahéj? Igen, nekünk ilyenek is vannak! És alig várjuk, hogy csomagoljuk, és elküldjük neked. Próbáld ki konyhádban, némi kisérletezéssel új ízkombinációkat ismerhetsz meg.

 

Különös, hogy a magyar ízvilágtól teljesen különböző ázsai konyha íze, jellemzői miért ennyire szimpatikusak nekünk? Talán  nagyon távoli, ősi rokonság miat, Nem tudom, de tény, hogy napjainkban egyre többen fordulnak ehhez a változatos, finom ízeket felvonultató főzési kultúra felé. HAzánkban is egyre ismertebb és népszerűbb a panko morzsa is. Az is tény, hogy ezekben a távoli kultúrákban sokkal kevesebb hús fogysztanak. Sokszor pedig egyáltalán nem. Mivel sokan szeretnének egészségesebb irányba mozdulni táplálkozásukkal is, (vegán, vagy vegetariánus irányba)  ez egy jó alternatíva lehet, hiszen a növényi, teljes értékű fehérje is nagyon egészséges. (pl. csicseriborsó, vagy akár a vörös lencse is.  

Minőségi rizsek
Talán Te is akkor gondolkodtál el kicsit a rizsről, a ikor a hagyományos, "A", vagy "B" jelzésű helyett egyszer vettél már jó minőségű jázmin, vagy basmati rizst is. Ugye, hogy micsoda különbség van ezek között? 

Érdemes ezeket is használni, beépíteni mindennapi ételeink közé, és néha kell egy kis változatosság - a főzésben is! Próbáld ki egzotikus világok alapanyagait, kisérletezz. Lehet, hogy elsőre nem lesz tökéletes, de hidd el, ezek sem bonyolultabb elkészítési formák, sőt, sokszor egyszerűbbek, mint a magyaros ételek főzése. Ráadásul, bár ez általánosság, egészségesebbek is. Kevesebb hús, több zöldség. Használd pl. az üvegtésztát, más néven, a rizstésztát. Gluténmentes, könnyű elkészíteni, és persze, finom is. A csípősebb fűszeresebb ízek is csiklandozzák nyelvünket, és persze a változatosság gyönyörködtet. Gyömbér, római kömény.  Nézz szét recepjeink között, itt is találsz néhány érdekesebb kipróbált tippet, pl. a vietnami Pho leves elkészítésé is.

Drágább lesz a kesudió - mi ennek az oka?