Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db
4159 Ft-tól

GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db

GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db

FIGYELEM! Az 1333 mg hatóanyagot 2 db kapszula tartalmazza... Tovább

Értékelés:

A termék 5 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

80g
4159 Ft

FIGYELEM! Az 1333 mg hatóanyagot 2 db kapszula tartalmazza.!

(90 kapszula) Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek. Talán a legismertebb, és legelismertebb vitaminfajta. A C-vitamin az egyik legfontosabb vitaminunk, melynek rendszeres pótlása fontos szervezetünk egészséges működéséhez. Nem is gondolnánk, a C-vitamin milyen sok funkciót lát el testünkben. Szendi Gábor ezt írja: 

A tengeri pestis

A rettegett betegséget jól ismerték már az ókortól. Hosszú ostromok, éhínség és a telek kísérője volt, hol felbukkant és megtizedelte a lakosságot, hol meg, ahogy jött, eltűnt. A Szent Lajos francia király által vezetett hetedik keresztes háborúban Damietta városát a keresztes lovagok a különös kórtól elgyengülve feladták.
Aki megkapta a kórt, azt halálos fáradtság és letargia szállta meg, ínye feldagadt és vérezni kezdett, fogai kihullottak, testén fekélyek keletkeztek, végtagjai megduzzadtak, a régi sebek megnyíltak, a régen összeforrt csontok szétváltak, légzése elnehezült, majd jött a megváltó halál. Már Hippokratész elmélkedett a betegség okairól, okolva a káros kigőzölgéseket, a lustaságot, a fekete epe túltengését, a rézmérgezést, a hideget, na és persze az isteni büntetést. A középkorból is számos gyógymódot ismerünk, mint sós vízzel való hashajtás, érvágás, higanyos kenőcsök, kénsav vagy ecet fogyasztása.
A betegség különös fellángolt, amikor Európában elkezdtek akkora hajókat építeni, amelyekkel már hosszú tengeri utakra is kimerészkedtek a tengerekre. Vasco da Gama 1499-es Indiai útján emberei kétharmadát elveszítette a hosszú úton. Magellán 1520-as útján emberei nyolcvan százaléka hullott el a betegségtől. Magellán is meghalt 1522-ben Mactan szigetén, s bár vele is egy hiánybetegség végzett, de nem a skorbut, hanem a kannibálok fehérjeéhsége, melyet a szóbeszéd szerint Magellánnal csillapítottak. Becslések szerint a nagy tengeri felfedezések korában kétmillió tengerész halt meg a "tengerészek pestisében". 
George Anson kapitány 1740-ben a spanyolok ellen indított Csendes óceáni hadjáratában hat hajóból álló flottájának 5 hajóját, és 2000 tengerészéből 1300 veszített el a tengerészbetegség miatt. A flotta káplánja, Richard Walter úgy írta le a kórt, hogy : "a bőr fekete lesz, mint a tinta, fekélyek borítják a testet, nehézzé válik a légzés, a végtagok felpüffednek, a fogak kihullanak, s az egészben talán ez a legvisszataszítóbb, az ínyből ömleni kezd a vér a szájon át, amely rögtön rohadni kezd és az áldozat lehelete bűzössé válik." Walter leírta, hogy a betegségnek különös hatása van az érzékelésre is, a betegek hallása, látása, ízlelése és szaglása különös módon felfokozott lesz, s a végstádiumban elég egy puskalövést hallania a betegnek, hogy szörnyethaljon. Különös honvágy lesz úrrá a betegeken, agóniájukban is zokogni kezdenek, ha virágillatot hoz a szél a szárazföld felöl. Egyébként is mindentől sírhatnékjuk támad ezeknek az egykoron marcona embereknek. Walter mellékes megjegyzése igen figyelemre méltó: hogy ha gyümölccsel kínálják ezeket a szerencsétleneket, kéjesen nyeldeklik, mint soha nem élvezett gyönyört.
Hát persze, ma már tudjuk, hogy a tenger pestise nem volt más, mint a skorbut, vagyis a C-vitamin hiánya. De még sok százezren meghaltak, mire lassan kezdtek a hajósok rájönni, hogy a rejtélyes kórt nem valami, hanem valaminek a hiánya okozza.

E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában.

A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata,  a BioPerine® a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.

ajánlott adagolás: Napi 3 x 1 db kapszula étkezéskor. Legjobb elosztva a nap folyamán, azaz étkezésenként  1 db, de egyszerre is beszedhető mind a 3 db.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Összetevők: L-aszkorbinsav (C-vitamin), citrus bioflavonoid komplex, vörös szőlőhéj-kivonat, vörös szőlőmag-kivonat, BioPerine® feketebors-kivonat.

3db kapszula tartalmaz:

C-vitamin: 2000mg (RDA* 2500%)

Szinergikus növényi-kivonatok: összesen 456 mg, ebből:

Citrus bioflavonoid-komplex [60% heszperidin + egyéb bioflavonoidok] :300mg

Vörös szőlőmag-kivonat (Vitis vinifera) [95% oligomerikus proantocianidin komplex (OPC)]: 75 mg

Vörös szőlőhéj-kivonat (Vitis vinifera) [70% polifenol]: 75mg

BioPerine® feketebors-kivonat (Piper nigrum) [98% piperin]: 6 mg

*RDA = Felnőttek számára javasolt napi adag

OÉTI notifikált termék

Ismeri további kiváló, szerves  táplálékkiegészítőinket is?

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi GAL C-vitamin komplex higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db 4159 Ft/doboz. magzsola
L-aszkorbinsav (C-vitamin), citrus bioflavonoid komplex, vörös szőlőhéj-kivonat, vörös szőlőmag-kivonat, BioPerine® feketebors-kivonat.
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
A C-vitamin nagyon jó az immunrendszer erősítésére, főleg az őszi-téli időszakban. A GAL-C-vitamin komplex nagyon jó termék, többször használta már az egész család.
Vásárló
A C-vitamin utánpótlásra különösen a téli hónapokban nagyszerű.
Vásárló
Nagyon szeretem a GAL termék családot. Az egész család ezt fogyasztja.
Vásárló
A téli hideg időszakban nagyon jól jön, hogy az immunrendszerünket feljavítsuk és megelőzzük a megfázásokat. Természetes összetevők segítik a C-vitamin hasznosulását.
Vásárló
Egy súlyosabb betegségben szenvedő családtagunknak vettünk belőle.
Egy remek vitamin és antioxidáns bomba egy termékbe paszírozva

Értékelje Ön is a(z) GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) GAL C-vitamin komplex 1333 mg 90 db mellé:

Goji bogyó
Goji bogyó
999Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.