Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Bourbon vanília kivonat 75 mL
4219 Ft-tól

Bourbon vanília kivonat 75 mL

Bourbon vanília kivonat 75 mL
Bourbon vanília kivonat 75 mL
Bourbon vanília kivonat 75 mL

Bár maga a vanília Mexikóból származik, jelenleg a prémium minőséget jelentő Bourbon&... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

70 g
4219 Ft
Kredit érték: 42    Egységár: 55686 Ft / Kg

Bár maga a vanília Mexikóból származik, jelenleg a prémium minőséget jelentő Bourbon típus termőhelye Madagaszkár.

Itt termelik a világ vaníliaszükségletének 70%-át. Tulajdonképpen ez egy ehető orchidea féleség. A Napkirály idején Franciaországban vágykeltő hatást tulajdonítottak ennek fűszernek, de a parfümiparban is jelentős szerepet kapott egyedi, semmi mással össze nem téveszthető illata miatt.

Összetevők: Invert cukor, Bourbon vanília koncentrátum (3%), színezék: karamell, vanília magok (0,6%)

Három féle módon forgalmazzák:

Vaníliarúd. Ha a sütemény csak enyhe ízesítést kíván, egészben belefőzhető, majd újra felhasználható. Intenzívebb ízesítéshez (például pudingok, krémek) hosszába ketté kell vágni a rudat, ki kell kaparni a belül található apró magokat, majd mind a héjat, mint a magokat az ételhez kell adni (a főzés végén érdemes a héjat eltávolítani).

Vanília kivonat. Előállításához alkoholos folyadékban főzik a vanília rudakat. A főzés legvégén érdemes az ételhez adni, különben hajlamos elpárologni. Az étel íze nagyon hasonló kivonattal készítve, mint vaníliarúddal, de az oldóanyag enyhe alkoholos íze érezhető marad bizonyos ételekben.

Vaníliás cukor. Legegyszerűbb előállítási módja, hogy vanília rudakat, vagy az elhasznált héjakat a cukorban hosszasan pihentetjük. Íze kevésbé komplex, mint a kivonat vagy a rúd íze. Nem tévesztendő össze a vanilin cukorral, ami egy iparilag előállított, a vaníliára hasonlító ízt kölcsönöz a cukornak.

Miért ennyire drága?

2017 Márciusban hatalmas pusztítást végzett Madagaszkáron az Enawo hurrikán, s ennek következtében  az ottani vaníliaültetvények 30 százaléka is elpusztult. Mivel a kereslet óriási erre a termékre, az árak az utóbbi időben az egekbe szöktek.

Ez a természetes Bourbon vanília kivonat adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz! Szóval, igazán finom sütit akar sütni, el akarja kápráztatni családját,

és nem egy áruházi utánzattal készítené el, ez egy remek választás lehet Önnek:

Látta már egyedi receptgyűjteményünket?

Bourbon vanília kivonat 75 mL, magzsola.hu

Származási hely: Madagaszkár

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Bourbon vanilia kivonat 75 mL higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére. Bourbon vanilia kivonat, vanilllia, eredeti, 75 mL magzsola
Invert cukor, Bourbon vanília koncentrátum (3%), színezék: karamell, vanília magok (0,6%)
Madagaszkár
100 g termékben:
Energia: 1235 kJ/290 kcal

Vásárlóink írták a(z) Bourbon vanília kivonat 75 mL termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Az eredeti, madagaszkári vanilia ára az egekben van. Ez a kivonat sem olcsó, mégis nagyon tömény, intenzív aromája van, ami nem vegyszerekből származik. aki profi alapanyagokból akar sütni, főzni, próbálja ki, nagyságrendekkel jobb, mint a vanilin-készítmények....

Értékelje Ön is a(z) Bourbon vanília kivonat 75 mL terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Bourbon vanília kivonat 75 mL mellé:

Köles
Köles
499Ft-tól
Királydatolya
Királydatolya
1299Ft-tól
Mazsola
Mazsola
259Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.