Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Csomagolás a magzsolánál, és egy új dobozterv születése

2016-06-16 06:49:12 Cimkék: fejlesztés

A magzsolánál a csomagolásra az első időszakban nem sok hangsúlyt fektettem. Arra gondoltam, hogy a termék minősége számít, nem a zacskó, vagy doboz, és a vásárlóim ezt úgyis megértik. 

Nem is volt ezzel semmi baj, először egy nagy hagyományokkal rendelkező pékségnél történt a csomagolás (amíg ki nem nőttük a kapacitásukat). A gondok ott jelentkeztek, hogy a nagyobb térfogatú áruk ( zabpehely, kókuszreszelék, keményítő), főleg, 1 kg-ban kiszerelve, a szállítás során sokszor sérülten, kiszakadva érkezett a vásárlóhoz

Azon kívül, hogy ez kellemetlen volt, és a kiömlött áru beszennyezte a többi terméket is, nem volt teljesen szabályos formájú, és a kiszállítós dobozokba való elhelyezésük is gondot okozott.

Ekkor találtam rá egy kifejezetten élelmiszeripari csomagoló fóliákat gyártó, kisebb magyar vállalkozásra, és vásároltam a cégnek egy "szabad szemmel is jól látható összegért" egy lezáró gépet, ami szépen elforrasztja, összeolvasztja a megtöltött zacskókat. A címkézést is már egy digitális nyomda készítette, így kialakult némi arculatunk is.

Most éppen ott tartok, hogy egy prémium sorozatot szeretnék kiadni, és Önhöz is eljuttatni. Egy letisztult, szép, natúr papírdoboz a terv, és ezen belül, BOPP zacskóba csomagolva lesz maga a termék. A dobozok szépen egymás mellé állíthatóak, nem utolsó sorban, jól elférnek a kiszállítós dobozokban (melyekből időközben szintén saját, gyártatott változatot használunk).

A dobozt ugye, meg kell terveztetni. Sorsszerű, de egy nagyon kreatív, és szuper jó hozzáállású grafikus-designer-t ajánlott egy régi barátom, aki, némi beszélgetés-egyeztetés után, el is készített egy koncepciót.

Nekem nagyon tetszik, de igazán kíváncsi vagyok az Ön véleményére is, kérem, ha van ötlete, meglátása, ossza meg velünk.

Izgatottan várom, és persze, a doboz "születését" is, hiszen ez egy hosszabb folyamat. Nagyon remélem, hogy hamarosan kezembe foghatom az első, elkészült példányt....

EZEKET OLVASTA MÁR?

Magzsola és a szakmaiság

2017-10-23 18:34:46
Magzsola és a szakmaiság

Táplálkozás és független, szakértői segítség. Lehetséges. A magzsola.hu  oldalán egy szakmailag is hiteles dietetikus gondolatait olvashatja: 

Miért? És Mi az az ORAC?

2013-06-01 18:41:52
Miért? És Mi az az ORAC?

Egy amerikai egyetemen nemrég azt vizsgálták, melyik élelmiszer milyen erős antioxidáns hatású, vagyis mennyire képes megkötni a szabad gyököket. Az oxigéngyök-megkötő kapacitás, angol rövidítéssel ORAC, azt jelzi, hogy egy adott anyag milyen mértékű antioxidáns hatást mutat. Ma már ismeretes a legtöbb zöldség és gyümölcs ORAC értéke, amelyet szigorú előírásoknak megfelelő vizsgálatokkal, laboratóriumokban határoztak meg, és ezeket az adatokat tudományos folyóiratokban közölték.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.