Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

E-útdíj - mégis ingyenes kiszállítás!

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2013.07.01 10:31
E-útdíj  - mégis ingyenes kiszállítás!

Július elseje van. igazi, gyönyörű nyári reggel, csend és nyugalom. Forgalom még alig van az utcákon, én is lassan kevergetem a kávémat. Imádom ezeket a lusta perceket, ilyenkor olyan letisztult minden. Nincs semmilyen zavaró körülmény, ideális idő egy kis gondolkodásra. Néhány nap múlva 3. hónapjába lép a magzsola.hu. Nekem ez egy kicsit kísérleti vállalkozás is a jelenlegi nagykereskedelem mellett - és remekül működik. Sok inspirációt adtok a visszajelzéseitekkel a facebook-on - amiről mindenki azt mondta, hogy alkalmatlan komoly marketingre - lám, mégis működik, az oldal látogatói 90%-ban innen kattintanak át hozzánk.

Július elseje van. igazi, gyönyörű nyári reggel, csend és nyugalom. Forgalom még alig van az utcákon, én is lassan kevergetem a kávémat. 

Imádom ezeket a lusta perceket, ilyenkor olyan letisztult minden. Nincs semmilyen zavaró körülmény, ideális idő egy kis gondolkodásra. Néhány nap múlva 3. hónapjába lép a magzsola.hu. Nekem ez egy kicsit kísérleti vállalkozás is a jelenlegi nagykereskedelem mellett - és remekül működik. Sok inspirációt adtok a visszajelzéseitekkel a facebook-on - amiről mindenki azt mondta, hogy alkalmatlan komoly marketingre - lám, mégis működik, az oldal látogatói 90%-ban innen kattintanak át hozzánk.

Útdíj használati díj -ez érint bennünket?

Mától lép életbe - gondoskodó államunk legújabb intézkedéseként - az elektronikus útdíj fizetési kötelezettség. Nekünk, -és hamarosan neked is - ez azt jelenti, hogy minden szállítási költség emelkedik, amit szépen be fognak építeni az árakba, bármit is maszatol a média. 

Az internetes vásárlásnál nagyon erős hívószó az ingyenes kiszállítás, ezt én is tapasztalom. Majdnem minden vevőnk idáig élt az 5 kg feletti, 0 Ft-os futárdíjjal.

Huszáros vágással, hogy tudjuk tartani eddigi erősségünkön, kicsit emelnem kellett a téten - az 5 kg helyett mától 6 kg lesz az ingyenes kiszállítása határértéke.

Remélem, a fentiek tükrében megértitek ezt a nem könnyű intézkedést.

Köszönöm az eddigi segítséged, a sok like-ot, megjegyzést, biztatást. Megyünk tovább! :-)