Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Fél kilós termékek, címkefelhő, és újabb tervek

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2013.07.14 14:24
Fél kilós termékek, címkefelhő, és újabb tervek

Ma július 14-e van, vasárnap, és nyár kellős közepe. Uborkaszezonnak is hívják ezt az időszakot, ilyenkor, aki teheti, nyaral, fürdik, vagy akár vitorlázni megy - a hétköznapi tevékenységek valamennyire háttérbe szorulnak. Látszódik ez a város forgalmán is, van, van, de -hál' Istennek - sokkal kisebb a szokásosnál. A webáruházak is kicsit visszafogottan működnek ilyenkor - bár, az internet és a 3G szinte mindenki kezében ott van már, és a roaming díjak is dícséretesen csökkennek.

Ma július 14-e van, vasárnap, és nyár kellős közepe.

Uborkaszezonnak is hívják ezt az időszakot,

ilyenkor, aki teheti, nyaral, fürdik, vagy akár vitorlázni megy - a hétköznapi tevékenységek valamennyire háttérbe szorulnak.

Látszódik ez a város forgalmán is, van, van, de -hál' Istennek - sokkal kisebb a szokásosnál. A webáruházak is kicsit visszafogottan működnek ilyenkor - bár, az internet és a 3G szinte mindenki kezében ott van már, és a roaming díjak is dícséretesen csökkennek.

A magzsola.hu mögött egy elhivatott, kreatív kis csapat munkálkodik

...még ilyenkor is. Sok ötlet van még a fejekben, és szépen lassan meg is valósulnak. Egy szavazásban az iránt érdeklődtem, legyenek-e fél kilós kiszerelések, és elsöprően sokan akartátok. Íme, ma már kilenc termékünk kapható ebben a formában.

Pár napja a facebook integrációt erősítettük, tegnap a bal sáv alá felkerült a címkefelhő, ahol a szavak nagysága egyenesen arányos ezek böngészésével, keserésével.

Új termékek is bekerültek a kínálatba, és a letölthető árlistába.

Szinte teljesen készen vagyunk egy új terméksorozattal,a  teljesen cukor, és vegyi anyag mentes, magas gyümölcstartalmú müzliszelet családdal, mely öt tagból áll. Azt szeretném, ha 25db/karton kiszerelésben tudnánk neked is kínálni, a szokásos kiváló ár/érték arányban. 

Hamarosan ezekről is részletesen beszámolok. :-)

Addig is, jó nyaralást, pihenést!