Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Hamarosan megújulunk - új design, új menüpontok.

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2014.02.02 12:42
Hamarosan megújulunk - új design, új menüpontok.

Kilenc hónapja elérhető weboldalunk. Ez nem túl hosszú idő, mégis, nekünk, akik a magzsola.hu létrejötténél munkálkodtunk - remélem, beszélhetek többes számban - munkás időszak volt. Újabb és újabb ötletek merültek fel, ki kellett ezt-azt egészíteni. Ha az elején mindezt tudtuk volna, sokkal könnyebb munkája lett volna például Lacinak a programozással, vagy Csabinak a grafikával, de sok minden menet közben alakult, derült ki.

Kilenc hónapja elérhető weboldalunk. Ez nem túl hosszú idő, mégis, nekünk, akik a magzsola.hu létrejötténél munkálkodtunk - remélem, beszélhetek többes számban -  munkás időszak volt. Újabb és újabb ötletek merültek fel, ki kellett ezt-azt egészíteni. 

Ha az elején mindezt tudtuk volna,

...sokkal könnyebb munkája lett volna például Lacinak a programozással, vagy Csabinak a grafikával, de sok minden menet közben alakult, derült ki.  Az eddigi eredményekre és a látogatókra, vásárlókra egyaránt büszkék vagyunk, sikerült egy olyan kis közösséget összehozni az érdeklődőkből, akik tudatosan vásárolnak, és étkeznek, tudják, mi mennyibe kerül, akár üzletekben, akár más webáruházakban, és sokan,  többször is visszatérnek oldalunkra vásárolni, mert elégedettek szolgáltatásainkkal. Ezt szeretnénk fejleszteni, egy teljesen megújult, letisztult felülettel, újragondolva az eddigi ötleteket és tapasztalatokat. 

Fejlesztések, könnyítések:

Csak pár gondolat, felsorolásszerűen, hogy mire számíthatsz: 

belépés Facebook, vagy Google névvel/jelszóval is, könnyebben lehetséges lesz.

Lesznek termékkategóriák, a könnyebb navigációért, egy kisokos összefoglaló, hogy mi mire is jó, mire van jó hatással - ezekből előre összeállított csomagok is választhatóak lesznek. 

Napi akciók, akár 30-40% kedvezménnyel, törzsvásárlói program. Az oldalon eltöltött idő függvényében nyújtott kedvezmény, 100% termékgarancia, pénzvisszafizetéssel, PickPackPont-os átvételi, és biztonságos, online fizetési lehetőség.... és még sok más újdonság!
Számítunk rád is, várunk benneteket!