Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Honlap megújulás, belülről kifelé

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2014.09.29 17:46

Amikor másfél évvel ezelőtt elindultunk, a magzsola.hu oldallal, a kiinduló gondolat többek között az volt, hogy ezzel az üzlettel mindenki járjon jól, a vevő is, és az eladó is, ahogy manapság az angol kifejezést használják, legyen win-win szituáció.

Amikor másfél évvel ezelőtt elindultunk, a magzsola.hu oldallal, a kiinduló gondolat többek között az volt, hogy ezzel az üzlettel mindenki járjon jól, a vevő is, és az eladó is, ahogy manapság az angol kifejezést használják, legyen win-win szituáció.

Ez még most is sokan kétkedve fogadják, valami trükköt sejtenek mögötte, biztos, hogy ennyi pénzért is lehet jó minőséget kapni? Aztán, ahogy a termékek kommentjeit olvasgatom, sokszor tetten érhető az a fajta, hirtelen nem tudok rá jobb szót, kötekedés, ami más helyeket, fórumokon is tapasztalható, hogy a hozzászóló valami rosszízű megjegyzést tesz. Nem azt látja, hogy itt valami jó dolgot csinálunk, hanem igyekszik egy kicsit rúgni. Miért van ez, nem tudom, talán nemzeti sajátosságunk, a szomszéd tehene is dögöljön meg. Ok, lehet, hogy csak én érzem így, de azért néha nem esik ez jól, mert elég sok munka van ez mögött az oldal mögött.

És pont erről is akarok pár szót írni: a megújulásunkról.

Minden csinnadtratta nélkül, szeptember közepétől egy teljesen új kódolás, egy új szerkezet áll a jelenlegi, kicsit módosított látvány mögött. Eddig programozónk, Laci munkáját egy sorsszerű ajánlás, telefonos “találkozás”, és sok beszélgetés után Norbi vette át. Pontosabban nem vette át, mert az előző programnyelv, és annak alkalmazása vezetett oda, hogy az oldalbetöltődések végzetesen lelassultak, aminek nem tudtunk rájönni az okára. Így - némi vajúdás után - Norbi teljesen alapjaiból építette fel az oldalt.

Elsőre nem sok minden változott, pedig dehogynem! :-)

Teljesen megújult a vásárlói kosár felépítése, a vásárlás folyamata jobban nyomon követhető. Bejelentkezve, a termék adatlapján megjelent a “ kedvencek” gomb, amivel egy-egy termék megjelölhető, elmenthető. Ez a későbbiekben megkönnyítheti a vásárlást, hiszen csak a kedvenceket kell összeválogatni, és már kész is az új megrendelés.

A visszaigazolás és átalakult, a különböző státuszokról is egy-egy szép küllemű levélben értesítjük a megrendelőt ( iktatva, csomagolva, elküldve), ez még tovább fog csinosodni, és ezzel a legutóbbi levéllel együtt küldjük ki a számla PDF másolatát is.

Most már a visszaigazolásban megjelennek az egyedi árak, törzsvásárlói és egyéb kedvezmények is, így, aki bankkártyával fizet, pontos összeget láthat, azonnal.

Apróság, de bejelentkezve, amennyiben letelik a 15 perc oldalon eltöltött idő, a jobb felső sarokban az 5% kedvezmény színe zöldre változik, ezzel is jelezve, megerősítve a bónuszt.

A „mi mire jó" rovatunk is jelentősen bővült, és folyamatosan töltjük fel a recepteket a termékekhez is, mihez lehet használni, mit alapanyagot. Ezen kívül sok láthatatlan hibajavítás, optimalizáció is van, ami mind a zökkenőmentes, sima működést hivatott szolgálni. Ezért is jó érzés, minden alkalommal, amikor bejelentkezünk. Reméljük, Ön is így van, és lesz is ezzel.