Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Honlap megújulás, belülről kifelé

2014-09-29 16:43:28 Cimkék: elindulás | újdonság | fejlesztés

Amikor másfél évvel ezelőtt elindultunk, a magzsola.hu oldallal, a kiinduló gondolat többek között az volt, hogy ezzel az üzlettel mindenki járjon jól, a vevő is, és az eladó is, ahogy manapság az angol kifejezést használják, legyen win-win szituáció.

Ez még most is sokan kétkedve fogadják, valami trükköt sejtenek mögötte, biztos, hogy ennyi pénzért is lehet jó minőséget kapni? Aztán, ahogy a termékek kommentjeit olvasgatom, sokszor tetten érhető az a fajta, hirtelen nem tudok rá jobb szót, kötekedés, ami más helyeket, fórumokon is tapasztalható, hogy a hozzászóló valami rosszízű megjegyzést tesz. Nem azt látja, hogy itt valami jó dolgot csinálunk, hanem igyekszik egy kicsit rúgni. Miért van ez, nem tudom, talán nemzeti sajátosságunk, a szomszéd tehene is dögöljön meg. Ok, lehet, hogy csak én érzem így, de azért néha nem esik ez jól, mert elég sok munka van ez mögött az oldal mögött.

És pont erről is akarok pár szót írni: a megújulásunkról.

Minden csinnadtratta nélkül, szeptember közepétől egy teljesen új kódolás, egy új szerkezet áll a jelenlegi, kicsit módosított látvány mögött. Eddig programozónk, Laci munkáját egy sorsszerű ajánlás, telefonos “találkozás”, és sok beszélgetés után Norbi vette át. Pontosabban nem vette át, mert az előző programnyelv, és annak alkalmazása vezetett oda, hogy az oldalbetöltődések végzetesen lelassultak, aminek nem tudtunk rájönni az okára. Így - némi vajúdás után - Norbi teljesen alapjaiból építette fel az oldalt.

Elsőre nem sok minden változott, pedig dehogynem! :-)

Teljesen megújult a vásárlói kosár felépítése, a vásárlás folyamata jobban nyomon követhető. Bejelentkezve, a termék adatlapján megjelent a “ kedvencek” gomb, amivel egy-egy termék megjelölhető, elmenthető. Ez a későbbiekben megkönnyítheti a vásárlást, hiszen csak a kedvenceket kell összeválogatni, és már kész is az új megrendelés.

A visszaigazolás és átalakult, a különböző státuszokról is egy-egy szép küllemű levélben értesítjük a megrendelőt ( iktatva, csomagolva, elküldve), ez még tovább fog csinosodni, és ezzel a legutóbbi levéllel együtt küldjük ki a számla PDF másolatát is.

Most már a visszaigazolásban megjelennek az egyedi árak, törzsvásárlói és egyéb kedvezmények is, így, aki bankkártyával fizet, pontos összeget láthat, azonnal.

Apróság, de bejelentkezve, amennyiben letelik a 15 perc oldalon eltöltött idő, a jobb felső sarokban az 5% kedvezmény színe zöldre változik, ezzel is jelezve, megerősítve a bónuszt.

A „mi mire jó" rovatunk is jelentősen bővült, és folyamatosan töltjük fel a recepteket a termékekhez is, mihez lehet használni, mit alapanyagot. Ezen kívül sok láthatatlan hibajavítás, optimalizáció is van, ami mind a zökkenőmentes, sima működést hivatott szolgálni. Ezért is jó érzés, minden alkalommal, amikor bejelentkezünk. Reméljük, Ön is így van, és lesz is ezzel.

EZEKET OLVASTA MÁR?

Paleolit táplálkozás és korunk betegségei

2018-03-18 13:55:20
Paleolit táplálkozás és korunk betegségei

Összefüggésben van-e táplálkozásunk az egészséggel ennek megtartásával, esetleg a betegségekkel? Mindenki tudja a választ: igen. Hogyan kapcsolódik ehhez a paleo étrend? 

Ingyenes kiszállítás Magyarország egész területére...

2013-10-25 15:36:09
Ingyenes kiszállítás Magyarország egész területére...

Amikor a magzsola.hu oldal megszületett, mint gondolat, az egyik alappillér az volt, hogy valahogy legyen ingyenes a kiszállítás, mert hiába vannak jó áraink, ha azok összevethetőek az online webáruházak jellemzően 1000-1300Ft körüli költségeivel. Aztán azt is láttuk, hogy sok webshop egyáltalán nem rendelkezik árukészlettel, a megrendelés után ők is megrendelik valahonnan, van úgy, hogy egy megrendelés 10 nap után ér ki a fogyasztóhoz. Mivel az általunk forgalmazott termékek haszonkulcsa messze nem olyan magas, okosan kellett gazdálkodni, hogy mindenki jól járjon - hiszen a hosszútávú üzlet egyszerű titka mindössze ennyi.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.