Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Ingyenes termékminta

2017-05-23 15:45:27 Cimkék: ingyen | ingyenes szállítás

Biztosan sok az érdeklődő, nézelődő, de van olyan is, aki, ha megkóstolná pár termékünket, nagyobb bizalommal vásárolna.

Na, és hogyan csináljuk ezt? Egy, a téma szakértőjének számító „guruval” beszélgetve, arra a következtetésre jutottam, hogy az érdeklődőknek írok egy e-mail-t, és aki kéri, és megírja postázási adatait, attól még a postaköltséget sem kérem el, egy borítékba szépen beleteszik munkatársaim ezeket a mintákat, és huss, kiküldjük levélként.

Még engem is meglepett, mennyien válaszoltak! Most van egy kosár borítékunk, amit a postán, levélként fel lehet adni. Nemrég jött egy szigorítás, a levél meghatározásával kapcsolatban. Csak olyan borítékot adhatunk fel, ami nem vastagabb 2,5 cm-nél, és belefér a postaládába.

Ráadásul, még ezeket a küldeményeket ajánlottként is adjuk fel. Normális vagyok? Igen, mert így bizalmat adunk az érdeklődőknek, nem „csak” egy ígéretet, azzal tele már mindenki virtuális padlása.

Sokba kerül ez nekünk? Persze. Kérdés, mennyit ér meg egy vevő?

Goji bogyók, mandulabél, és kandírozott vörös áfonya… pár grammos, tényleg kóstolónyi mennyiségű termékminta. Ilyet még úgysem csináltunk sosem, és őszintén, kíváncsian várom az eredményeket… Folytatása következik! :-)

UPDATE: május 25-én beállítottam egy kisebb kecskeméti postára, 50 db levéllel, amit AJÁNLVA adtam fel. Kicsit félte, hogy morcosak lettek, de két, segítőkész hölgy megcsinálta az átvételt. Hamarosan jön az újabb adag!

EZEKET OLVASTA MÁR?

Végre tavasz

2016-04-10 07:41:35
Végre tavasz

Április első harmadában vagyunk, és ez volt az első olyan hét, ami igazán tavaszinak mondható. Mire gondolok? A rügyező fákra, napsütéses, 20 fok feletti hőmérsékletekre, és kabát nélküli sétákra. 

Aszalás, vagy kandírozás?

2015-07-09 21:31:47
Aszalás, vagy kandírozás?

A legősibb tartósító eljárás. A szárítás és aszalás lényege, hogy a meleg levegő vizet von ki a szövetekből, de a legtöbb tápanyag benne marad a gyümölcsökben. Az átlagosan 13% nedvességtartalmú szárított gyümölcs ezen a módon több hónapig is eltartható. Az ipari előállítású, puhább aszalt gyümölcs nedvességtartalma magasabb, 20-30%, ezért ezeket vegyi úton is tartósítani kell; a sárgabarackhoz pl. ként (SU) használnak.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG