Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Ingyenes termékminta - postán elküldve

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2017.05.23 12:17
Ingyenes termékminta - postán elküldve

Sokan látogatnak el oldalunkra, naponta 400-600-an. Ebből csak néhány százalék vásárol. Ennek számos oka isvan/lehet, de most teszünk egy kisérletet!

Biztosan sok az érdeklődő, nézelődő, de van olyan is, aki, ha megkóstolná pár termékünket, nagyobb bizalommal vásárolna.

Na, és hogyan csináljuk ezt? Egy, a téma szakértőjének számító „guruval” beszélgetve, arra a következtetésre jutottam, hogy az érdeklődőknek írok egy e-mail-t, és aki kéri, és megírja postázási adatait, attól még a postaköltséget sem kérem el, egy borítékba szépen beleteszik munkatársaim ezeket a mintákat, és huss, kiküldjük levélként.

Még engem is meglepett, mennyien válaszoltak! Most van egy kosár borítékunk, amit a postán, levélként fel lehet adni. Nemrég jött egy szigorítás, a levél meghatározásával kapcsolatban. Csak olyan borítékot adhatunk fel, ami nem vastagabb 2,5 cm-nél, és belefér a postaládába.

Ráadásul, még ezeket a küldeményeket ajánlottként is adjuk fel. Normális vagyok? Igen, mert így bizalmat adunk az érdeklődőknek, nem „csak” egy ígéretet, azzal tele már mindenki virtuális padlása.

Sokba kerül ez nekünk? Persze. Kérdés, mennyit ér meg egy vevő?

Goji bogyók, mandulabél, és kandírozott vörös áfonya… pár grammos, tényleg kóstolónyi mennyiségű termékminta. Ilyet még úgysem csináltunk sosem, és őszintén, kíváncsian várom az eredményeket… Folytatása következik! :-)

UPDATE: május 25-én beállítottam egy kisebb kecskeméti postára, 50 db levéllel, amit AJÁNLVA adtam fel. Kicsit félte, hogy morcosak lettek, de két, segítőkész hölgy megcsinálta az átvételt. Hamarosan jön az újabb adag!