Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Ingyenes szállítás értékhatár nélkül

2016-05-11 15:11:44 Cimkék: ingyen | ingyenes szállítás

Egész áprilisban a webox csomag automatákba ingyenesen lehetett tőlünk rendelni. Aztán néhány nap erejéig GLSpontokra is ingyenessé tettük a szállítást. 

A webes vásárlásnak van néhány érdekes aspektusa. Pl. elég jó árakart lehet találni az árkereső oldalakon. A mi esetünkben ez azonban csalóka, hiszen egy 10 dkg-os csomagolás olcsóbb, mint a mi 1 kg-os termékünk - legalábbis első ránézésre, hiszen ha a 10 dkg-os termék 1 kg-ra számított árát nézzük, már más a helyzet....

Aztán az ár mellet lényeges szempont, hogy a futár díj nélkül hozza házhoz az árut. Ez mikor lehetséges? Ha a haszonkulcs akkora, hogy ez belefér, pl. egy 20-30 ezer Ft-os, vagy ez feletti áru terméknél (mosógép, hűtő). Persze, ingyen ekkor sincs, csak valaki ( =a forgalmazó) ezt kifizeti a futárcégnek a megrendelő helyett.

Érdekes mellékzönge, hogy míg az online vásárlásnál elvárás az ingyenes szállítás, ha egy multi akciót hirdet, sokan saját autóval, kilométereket utazva, erre órákat vesztegelve veszik meg az engedményes termékeket - meg sok mást is, ha már arra járnak. Ezzel a saját IDEJÜKKEL fizetnek, amiből mindig kevesebb van, Érdemes ezt erre szánni? A webshop ebből a szempontból sokkal jobb, hiszen megrendeli az árut, és átveszi, a többit mi csináljuk, "belül".

Szóval, mit akarok ebből kihámozni? Nem éri meg nálunk (es szinte semmilyen webshopban) egy-egy terméket venni. Mert hiába csak 200 Ft az a termék, és ingyenes a kiszállítás, azt a rendelést fel kell dolgozni, ki kell nyomtatni a számlát, össze kell csomagolni, ragasztani, címkézni, feladni a csomagszállító cég rendszerébe.

Persze, ezt megtettük, és megtehetjük ezt a későbbiekben is - csak végeredményben, veszteséget termelünk. És hosszú távúan ez nem működik. 

Szóval jó kísérlet volt ez nekünk, meg jó sok munka is. A pozitívum annyi, hogy talán néhányan, akik először vásároltak ilyen kis értékben, talán legközelebb is bennünket választanak. 

Így maradunk továbbra is az értékhatáros rendszernél, azaz 10 E Ft-tól lesz ingyenes a szállítás (webox automatába rendelve). remélem, így is megfelelünk. :-)    

EZEKET OLVASTA MÁR?

Újdonságok, köretek, Himalaya só, és....

2013-10-30 21:49:03
Újdonságok, köretek, Himalaya só, és....Szándékosan nem akarom kijátszani a Haloween-kártyát, de így alakult, hogy most tudjuk kihelyezni újdonságainkat. Háromféle köret, ami jól használható akár a mindennapi, akár az ünnepi ételek köreteként, mégis, eltér a szokásos sültkrumpli/rizs párostól. Egészséges, és finom. Érdekes, hogy ez a két fogalom mennyire távol van a fejekben. (persze, nem a tiédbe! :-))

A 7 legfontosabb tipp megfázás, nátha esetén:

2018-02-12 15:05:57
A 7 legfontosabb tipp megfázás, nátha  esetén:

Nemrégen családunkon is átvonult  - kisfiunk jóvoltából - egy óvodából hazahozott „szupervírus”. Torokgyulladásnak indult, aztán ennek talán mutációi is voltak, de mindhárman, feleségemmel együtt változó intenzitással köhögtünk, és szenvedtünk – aztán meggyógyultunk.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.