Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Közösségi fejlesztések, apróbb ráncfelvarrások.

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2013.07.21 11:27
Közösségi fejlesztések, apróbb ráncfelvarrások.

A mai napon sok minden frissült kedvenc oldalunkon. Először is, a főoldalon, a jobb oldali hasáb alsó részére felkerült egy ún. Facebook közösségi modul, ahol látható az utolsó post, illetve a kedvelő közül, aki felfér. :-) Pontosabban 3x4= 12 személy. A blog bejegyzések aljára felkerült egy megosztási, illetve egy kommentelési lehetőség, ahol szintén a FB neveddel tudsz megjegyzést, észrevételt írni.

A mai napon sok minden frissült kedvenc oldalunkon. 

Először is, a főoldalon, a jobb oldali hasáb alsó részére felkerült egy ún. 
Facebook közösségi modul, ahol látható az utolsó post, illetve a kedvelő közül, aki felfér. :-) Pontosabban 3x4= 12 személy.

A blog bejegyzések aljára felkerült egy megosztási, illetve egy kommentelési lehetőség, ahol szintén a FB neveddel tudsz megjegyzést, észrevételt írni. Persze, nemcsak a facebook-on, hanem a Twitteren, a LinkedIn-en,
a Google+-on is.

Ugyanez a modul került fel( illetve le, mivel a cikk látható) minden egyes termékhez is.

Szerintem, kifejezetten csinosabb lett így a magzsola.hu, és sokkal közösségibb is.

A megfelelő betűtipus

Többen jeleztétek, hogy mobilinternetet használva ( mint rájöttünk a fejesztőkkel, az adattömörítés miatt) sokszor nem jól olvashatóak a termékek leírásai, illetve ez érinti a blogot is. Grafikusunk, Csabi, keresi az a (feltehetőleg Google) betűtípust, ami 1. jól néz ki, 2. nem áll fenn a fentebb részletezett hiba, 3. vannak normális ékezetes magánhangzói. Amint ez meglesz, mindenkinek könnyebbé válik az élete.