Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Közösségi fejlesztések, apróbb ráncfelvarrások.

2013-07-07 21:38:26 Cimkék: fejlesztés | Facebook

A mai napon sok minden frissült kedvenc oldalunkon. 

Először is, a főoldalon, a jobb oldali hasáb alsó részére felkerült egy ún. 
Facebook közösségi modul, ahol látható az utolsó post, illetve a kedvelő közül, aki felfér. :-) Pontosabban 3x4= 12 személy.

A blog bejegyzések aljára felkerült egy megosztási, illetve egy kommentelési lehetőség, ahol szintén a FB neveddel tudsz megjegyzést, észrevételt írni. Persze, nemcsak a facebook-on, hanem a Twitteren, a LinkedIn-en,
a Google+-on is.

Ugyanez a modul került fel( illetve le, mivel a cikk látható) minden egyes termékhez is.

Szerintem, kifejezetten csinosabb lett így a magzsola.hu, és sokkal közösségibb is.

A megfelelő betűtipus

Többen jeleztétek, hogy mobilinternetet használva ( mint rájöttünk a fejesztőkkel, az adattömörítés miatt) sokszor nem jól olvashatóak a termékek leírásai, illetve ez érinti a blogot is. Grafikusunk, Csabi, keresi az a (feltehetőleg Google) betűtípust, ami 1. jól néz ki, 2. nem áll fenn a fentebb részletezett hiba, 3. vannak normális ékezetes magánhangzói. Amint ez meglesz, mindenkinek könnyebbé válik az élete.

EZEKET OLVASTA MÁR?

Pár hasznos mondat az aszalványokról:

2016-05-19 07:37:32
Pár hasznos mondat az aszalványokról:

Bár oldalunkon több kategóriába sorolva, több, mint 400 termék kapható, a fő csapásirány számunkra - immár több, mint 3 éve - az aszalt gyümölcsök, és olajos magvak értékesítése. Ezekről, a tartósításról, aszalásról, már régebben is írtam, itt, a blogon, most kicsit megválaszolnék néhány, gyakran feltett kérdést, ami talán segít a döntésben Önnek is.

Miért hülyeség cukros dolgokat enni?

2017-03-16 21:48:48
Miért hülyeség cukros dolgokat enni?

A finomított lisztből készült péktermékek mellett a másik legkárosabb, de talán a leggyakrabban használt alapanyag a  - szintén finomított  - kristálycukor.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.