Ha nem tudsz belépni új oldalunkra, kérj JELSZÓEMLÉKEZTETŐT arra az e-mail címre, amivel eredetileg regisztráltál.

A kapott jelszót érdemes kézzel, karakterenként beírni, nem másolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! H-P 8:00-16:00 +36209278610

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.4 (21 vélemény)
(16)
(1)
(1)
(2)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Mohr Anna
2016.01.02
Ezt még nem próbáltam, most rendelek belőle elöszőr a tapasztalatomat ígérem leírom, csak olvastam róla ezért örültem meg neki, hogy itt is kapható. Előlegezem az 5 csillagot, mert az eddigi rendeléseimmel mindig maximálisan meg voltam elégedve, úgy az árakkal, mint a minőséggel.
Előnyök:
Hátrányok:
Mohr Anna
2016.02.11
Egy hónapja fogyasztom, eddigi észrevételem: körmeim nagyon megerősödtek, a szemem sokkal jobb - az éles látás - most megrendeltem a második adagot, áprilisban megyek nyaki ultrahangra, - kontroll - ugyanis nyaki ereimben meszesedés van kíváncsi vagyok lett e javulás... ugyanis három havi kúra után csecsemő kori tisztaságú lesz az érhálózatom. Áprilisi kontroll után újra jelentkezem.
Előnyök:
Hátrányok:
Pichlerne Gyöngyi
2016.02.13
Nekem inkább egy kérdésem lenne. Idézem Önöket. "... kemény henger, tele lyukakkal. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitás " A helyzet az, hogy ami terméket elsőként vásároltam, valóban nagyon apró kis csöves szerkezetű anyag volt, azonban most totális porrá van őrölve. Ez a kérdésem lényege!!! Így összetörve, már nem hengeres és lukacsos szerkezetű, érdeklődnék, hogy így is elvégzi ezt a bizonyos mechanikai módon történő ledörzsölést??? Írtam a gyártónak többször is, kérdeztem, de nem kapok választ!
Előnyök:
Hátrányok:
magzsola.hu
2016.02.13
Kedves Gyöngyi! Nem tudom, az Ön által vásárolt előző termék is tőlünk származott? Nagy tisztelettel köszönjük az idézett tartalmat, gondolom, azt is olvasta, hogy a mondat első része így szól: "Bár puha pornak tűnik, de amint látható, a kovaföld valójában egy....." Ezek a hengerek 3500 x -os nagyításban láthatóak, szabad szemmel nem. Saját magam is fogyasztom a terméket, és jó hatásait magamon is tapasztalom: jobb alvás, jobb anyagcsere, erősebb körmök, kevesebb hajhullás ( hajmosás után kevesebb hajszál a fürdőkádban).
Előnyök:
Hátrányok:
Nyilas Istvánné
2016.02.25
Azért rendeltük a terméket, mert szeretnénk megtapasztalni a jótékony hatását. Örülök annak, hogy sikerült beszerezni. A tapasztalatokról majd később.
Előnyök:
Hátrányok:
Klarissza SZEGED
2016.05.31
Az a gondom, hogy nekem sajnos székszorulást okoz, ezért nem tudom hogyan fogyasszam?
Előnyök:
Hátrányok:
magzsola.hu
2016.05.31
Kedves Klarissza! Neve alapján nem tudom beazonosítani, de ön, mint hozzászóló írt véleményt. Javasolt, hogy nagyobb mennyiségű folyadékot vigyen be szervezetébe, napi szinten elosztva. A perui kovaföldről ilyen típusú visszajelzésünk nem érkezett, saját véleményem szerint talán nem is ez okozhatta az Ön problémáját.
Előnyök:
Hátrányok:
csaba
2016.11.23
Már a második napon érezhető a hatás, mindenképpen érdemes betartani a reggeli,éhgyomorra, bő folyadekkal történő beviteli javaslat betartását.nagyszerű étrendkiegészítő.
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2017.02.18
Még most rendeltem ilyet először de,megvagyok elégedve vele!
Előnyök:
Hátrányok:
Szabó Réka
2017.09.23
Idáig egy dobozzal fogyasztottam el és érezhetően jó hatással volt a hajamra, körmömre és könnyedebbnek is éreztem magam. Ezenkívül a napi székletet optimálisan beállította már az első napon! Elsőre kicsit szoknom kellett az állagát (engem a gipszre emlékeztet), de persze ez minimális "áldozat" a kedvező hatásaiért, illetve 2-3 napon belül meg lehet szokni és utána szinte már hiányzik is! Szerintem érdemes min. 3-4 havi kúrákat csinálni, vagy folyamatosan szedni.
Előnyök:
Hátrányok:
Anonymous
2017.11.07
Most kezdtem el használni a kovaföldet, irgalmatlan szorulást okoz /ha ennek tudható be.. szokás valami ezt elősegitő szedése? köszönöm válaszát
Előnyök:
Hátrányok:
magzsola.hu
2017.11.07
Nap, legalább 2 l ivóvíz fogyasztása erősen javallott, anélkül nem "működik".
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Nincs belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza