Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Átlagos értékelés:
4.4 (21 vélemény)
(16)
(1)
(1)
(2)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Mohr Anna
2016.01.02
Ezt még nem próbáltam, most rendelek belőle elöszőr a tapasztalatomat ígérem leírom, csak olvastam róla ezért örültem meg neki, hogy itt is kapható. Előlegezem az 5 csillagot, mert az eddigi rendeléseimmel mindig maximálisan meg voltam elégedve, úgy az árakkal, mint a minőséggel.
Mohr Anna
2016.02.11
Egy hónapja fogyasztom, eddigi észrevételem: körmeim nagyon megerősödtek, a szemem sokkal jobb - az éles látás - most megrendeltem a második adagot, áprilisban megyek nyaki ultrahangra, - kontroll - ugyanis nyaki ereimben meszesedés van kíváncsi vagyok lett e javulás... ugyanis három havi kúra után csecsemő kori tisztaságú lesz az érhálózatom. Áprilisi kontroll után újra jelentkezem.
Pichlerne Gyöngyi
2016.02.13
Nekem inkább egy kérdésem lenne. Idézem Önöket. "... kemény henger, tele lyukakkal. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitás " A helyzet az, hogy ami terméket elsőként vásároltam, valóban nagyon apró kis csöves szerkezetű anyag volt, azonban most totális porrá van őrölve. Ez a kérdésem lényege!!! Így összetörve, már nem hengeres és lukacsos szerkezetű, érdeklődnék, hogy így is elvégzi ezt a bizonyos mechanikai módon történő ledörzsölést??? Írtam a gyártónak többször is, kérdeztem, de nem kapok választ!
magzsola.hu
2016.02.13
Kedves Gyöngyi! Nem tudom, az Ön által vásárolt előző termék is tőlünk származott? Nagy tisztelettel köszönjük az idézett tartalmat, gondolom, azt is olvasta, hogy a mondat első része így szól: "Bár puha pornak tűnik, de amint látható, a kovaföld valójában egy....." Ezek a hengerek 3500 x -os nagyításban láthatóak, szabad szemmel nem. Saját magam is fogyasztom a terméket, és jó hatásait magamon is tapasztalom: jobb alvás, jobb anyagcsere, erősebb körmök, kevesebb hajhullás ( hajmosás után kevesebb hajszál a fürdőkádban).
Nyilas Istvánné
2016.02.25
Azért rendeltük a terméket, mert szeretnénk megtapasztalni a jótékony hatását. Örülök annak, hogy sikerült beszerezni. A tapasztalatokról majd később.
Klarissza SZEGED
2016.05.31
Az a gondom, hogy nekem sajnos székszorulást okoz, ezért nem tudom hogyan fogyasszam?
magzsola.hu
2016.05.31
Kedves Klarissza! Neve alapján nem tudom beazonosítani, de ön, mint hozzászóló írt véleményt. Javasolt, hogy nagyobb mennyiségű folyadékot vigyen be szervezetébe, napi szinten elosztva. A perui kovaföldről ilyen típusú visszajelzésünk nem érkezett, saját véleményem szerint talán nem is ez okozhatta az Ön problémáját.
csaba
2016.11.23
Már a második napon érezhető a hatás, mindenképpen érdemes betartani a reggeli,éhgyomorra, bő folyadekkal történő beviteli javaslat betartását.nagyszerű étrendkiegészítő.
Anonymous
2017.02.18
Még most rendeltem ilyet először de,megvagyok elégedve vele!
Szabó Réka
2017.09.23
Idáig egy dobozzal fogyasztottam el és érezhetően jó hatással volt a hajamra, körmömre és könnyedebbnek is éreztem magam. Ezenkívül a napi székletet optimálisan beállította már az első napon! Elsőre kicsit szoknom kellett az állagát (engem a gipszre emlékeztet), de persze ez minimális "áldozat" a kedvező hatásaiért, illetve 2-3 napon belül meg lehet szokni és utána szinte már hiányzik is! Szerintem érdemes min. 3-4 havi kúrákat csinálni, vagy folyamatosan szedni.
Anonymous
2017.11.07
Most kezdtem el használni a kovaföldet, irgalmatlan szorulást okoz /ha ennek tudható be.. szokás valami ezt elősegitő szedése? köszönöm válaszát
magzsola.hu
2017.11.07
Nap, legalább 2 l ivóvíz fogyasztása erősen javallott, anélkül nem "működik".
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza