Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Átlagos értékelés:
4.4 (9 vélemény)
(5)
(3)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
fakanal01
2016.09.21
Nagyo jó termék.Én már több éve fogyasztom a ganodermás termékeket a Gano Excel cégtől.Az egész családnak csak jó tapasztalata van.Mindenkinek ajánlom.
Anonymous
2016.11.16
Mindig nagyon szerettem a kávé illatát, de ha néha elfogadtam egy vendégségbe, nagyon rosszul éreztem magam utána. Hevesen vert a szívem, az idegeim felzaklatta, és utoljára 17 évesen elhatároztam, soha többet nem iszom. 49 évesen hallottam, hogy létezik olyan kávé, amelyiktől nem lesznek ezek a tüneteim, és vásároltam gyorsan ebből a kávéból. Azt mondták, egy zacskó 2 adag erős kávét tartalmaz, ezért feleztem a lányommal és figyeltem, mi lesz? Reménykedtem benne, de hogy ennyire jó hatása lenne azt nem gondoltam. 30fő szüretes vendéget vártunk, főztünk, de én olyan frissen és gyorsan tudtam dolgozni, és ráadásul nem lettem ideges. Ami pedig a csúcs volt, az éjszakai pihenésem kifogástalan volt mind emellett. Ma már 9. éve, hogy fogyasztom én és az egész család, a Gano Excel Cég ganodermás kávéját, nem is váltanám le semmi pénzért, még más cég hasonló kávéjára sem, mert közben kiderült, hogy ettől jobb ízű, minőségű lúgosító ganodermás kávét ennyi pénzért sehol nem kapok.
Anonymous
2017.02.17
Jóízű kávé készíthető belőle, és ami a legfontosabb: jót tesz a refluxosoknak!!!
Anonymous
2017.05.11
A kávét még nem volt szerencsém megkóstolni. Egy dologra azonban felhívnám mindenki figyelmét, amit sajnálatos módon csak utólag tud meg a fogyasztó. Egy adag az 3 gramm, ebből 0,5 g (azaz kb 16%) cukor. Tudom nem sok ez a cukor mennyiség, de miért nincs feltüntetve a részletes termékleírásnál? Nekem nem probléma ez a cukormennyiség, de akinek cukor problémája van, ezt vegye figyelembe! Az oldal karbantartóját nagyon szépen kérem, hogy ezt tüntesse fel, mert nem elhanyagolható információ. Köszönettel: László László
magzsola.hu
2017.05.11
Kedves László! A terméken lévő adatok alapján mi mindent feltüntetünk a termékről, hogy még a vásárlás előtt tudjon tájékozódni a leendő vásárló, nem célunk a megtévesztés. Az Ön által említett és kifogásolt cukor a tápanyag tartalomban feltüntetett szénhidrát része, 100 g-ban 63 g szénhirdát, melyből cukor: 17 g, egy adagban 1,9 g szénhidrát, melyből 0,5 g cukor. Ez NEM hozzáadott cukor, hanem a termék tápanyag tartalmának része, a gyártó információi alapján.
Nácsa Andrásné
2017.09.23
Mivel a kávé nem tartozik a kedvenceim közé, csak élénkítő hatása miatt iszom, ez sem lett az a finomság, amit bármikor szívesen szürcsölök. De megnyugtató volt a tudat, hogy a többség véleménye szerint a szokásosan fogyasztott kávéknál ez egészségesebb.
Márta
2017.10.24
Ma próbáltam először, nagyon finom, és, amint olvastam, segít az epének; fogyasztani fogom, köszönöm!
Szél Éva
2021.01.13
Elégedett vagyok a termékkel, már többször újravásároltam.
Anonymous
2021.01.14
Régen rendszeresen fogyasztottam a ganodermás kávét. Nagyon jó hatással volt rá. Most szerettem volna újrakezdeni, de nem ízlik, így abbahagytam. Ez természetesen nem a terméket minősíti, csupán az én ízlésem változott meg.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza