A kókuszkrém minden értékes összetevőt tartalmaz ami a kókuszdió csonthéján belül található.
A tejszín helyettesítésére kiváló, tejmentes diéta esetén (paleo, vegetáriánus, vegán, laktózérzékeny, ketogén, stb.), vagy desszertekhez, ázsiai ételekhez, fagylaltokhoz.
A kókusztejszín válogatott kókuszból, annak húsából és kókuszvízből, pépesítéssel készül.
Ezért íze ellenállhatatlanul aromás és ízletes, a termék pedig teljesen természetes és friss állapotában jut el Önhöz.
Könnyen emészthető, magas energiatartalmú élelmiszer. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz, a tartósítás UHT csíramentesítéssel történik a legmagasabb minőség érdekében.
Fogyasztható önmagában, használható sütemények, desszertek, krémek és más ételek ízesítéséhez, az ázsiai konyha tejföl és tejszín helyett használja. Vízzel hígítva laktózmentes kókusztej készíthető belőle, melynek ajánlott keverési aránya 2 rész kókusztejszín és ízlés szerint 3-4 rész ivóvíz.
Összetétel: kókuszkrém, víz, xantán gumi
Tápanyag-összetétel 100 g termékben:
Energia: 237 kcal
Zsírtartalom: 24%, amiből telített: 20 g
Szénhidrát: 4,8 g, ebből cukor: 1,92 g
fehérje: 1,6 g
Származási hely: Indonézia
Ismeri további kókuszból készült termékeinket?