100% tiszta kakaóvaj mikropor formájában.
A Mycryo™ 100%-ban természetes összetevő: tiszta kakaóvaj porított formájában. A temperálás igazi forradalmát mutatja be. Ha csak körülbelül 2% Mycryo™-t adunk az olvasztott csokoládémagokhoz, akkor létrejön a szükséges stabil kristályok, amelyek kényelmesen előkristályosítják a tökéletes csokoládét. A tetején a kakaóvaj hozzáadásával a csokoládénak fényesebb lesz, és keményebb lesz a repedés.
A Mycryo™ egy csodálatos növényi zsír sütéshez és grillezéshez is.
Jobban ellenáll a sütési hőmérsékletnek, mint a vaj vagy az olajok, és nem ég meg. Ezenkívül a Mycryo™ még a legfinomabb összetevők, például a tengeri herkentyűk vagy a libamáj természetes ízeit is kiemeli.
Csak forgassa meg a zöldségeket, húsokat, halakat vagy szárnyasokat a Mycryo™-ban, és süsse meg vagy grillezze a hozzávalókat forró serpenyőben vagy forró grillen. A Mycyro®-t akár gyógynövényekkel vagy fűszerekkel is keverheti.
Ismered a kakaóvaj 100 g-os változatát?
Leírás - Semleges íz és fehér szín.
Használat - Temperáláshoz: adjon hozzá 2% Mycryo™-t a megfelelően felolvasztott csokoládéhoz, keverje össze és kész.
Főbb jellemzők - 100%-ban tiszta és természetes kakaóvaj. Stabil kakaóvaj kristályokat tartalmaz és ellenáll a magas hőmérsékletnek.
Hűvös és száraz helyen tárolandó +12°C +20°C között