Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g

Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g
Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g
Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g

Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g - Kiválóan használható sütéshez, csokoládé temperáláshoz és cukrászkészítmények stabilizálásához. Cikkszám CAL00560. Márka Callebaut. Kiszerelés 600 g. Eredeti, bontatlan gyári csomagolás!


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Súly
600 g
Gyártó
Callebaut
Raktáron
15 113 Ft
Egységár: 25 188 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 151 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
14 357 Ft/db
5+  db
-7 %
14 055 Ft/db
Részletek

Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g

100% tiszta kakaóvaj mikropor formájában.


A Mycryo™ 100%-ban természetes összetevő: tiszta kakaóvaj porított formájában. A temperálás igazi forradalmát mutatja be. Ha csak körülbelül 2% Mycryo™-t adunk az olvasztott csokoládémagokhoz, akkor létrejön a szükséges stabil kristályok, amelyek kényelmesen előkristályosítják a tökéletes csokoládét. A tetején a kakaóvaj hozzáadásával a csokoládénak fényesebb lesz, és keményebb lesz a repedés.


A Mycryo™ egy csodálatos növényi zsír sütéshez és grillezéshez is.

Jobban ellenáll a sütési hőmérsékletnek, mint a vaj vagy az olajok, és nem ég meg. Ezenkívül a Mycryo™ még a legfinomabb összetevők, például a tengeri herkentyűk vagy a libamáj természetes ízeit is kiemeli.

Csak forgassa meg a zöldségeket, húsokat, halakat vagy szárnyasokat a Mycryo™-ban, és süsse meg vagy grillezze a hozzávalókat forró serpenyőben vagy forró grillen. A Mycyro®-t akár gyógynövényekkel vagy fűszerekkel is keverheti.

Ismered a kakaóvaj 100 g-os változatát?

Leírás - Semleges íz és fehér szín.

Használat - Temperáláshoz: adjon hozzá 2% Mycryo™-t a megfelelően felolvasztott csokoládéhoz, keverje össze és kész.

Főbb jellemzők - 100%-ban tiszta és természetes kakaóvaj. Stabil kakaóvaj kristályokat tartalmaz és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

mycryo kakaóvaj a Callebaut belga gyártótól. Porított, finomított változat

Tudtad, hogy nem csak étkezési célra használható a kakaóvaj?

Alkalmazható kirepedezett, ekcémás bőrre, magas E-vitamin tartalma miatt rugalmassá varázsolja a hámréteget. A kakaóvaj jó barát a dermatitiszre, pikkelysömörre, hegekre, mert poliphenol (CMP) van benne, ami segíti a nedvesség benntartását!

A kakaóvajat sokféleképpen lehet használni.

A legtöbbször édességek és sütemények készítéséhez használják, mivel a kakaóvaj segítségével ízletes és puha textúrájú édességek készíthetők.

A kakaóvajat a csokoládé összetevőjeként is használják, és gyakran a csokoládékészítők különféle ízesítőket adnak hozzá, például fűszereket vagy gyümölcsöket.

A kakaóvajat bőrápoló termékekben is használják (ld. fentebb), , mivel hidratáló és selymes hatása van.

Azok, akik száraz bőrrel küzdenek, gyakran használják a kakaóvajat krémekben, testápolókban és szappanokban. A kakaóvajat a hajápolásban is használják, mivel segít a haj szerkezetének javításában és a haj nedvességtartalmának növelésében.

A kakaóvajat számos más célra is használhatja. Például a a főzés során is, mivel ízét tekintve hasonló a vajhoz, és a süteményekben és sült ételekben jó állagot, és egy egészen különleges, vajas ízt biztosít.

A kakaóvajat még gyógynövényes kenőcsökben is használják, mivel gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak. Ezen kívül, aromaterápiás célokra is használhatja, mivel kellemes, édes illata van.


Hűvös és száraz helyen tárolandó +12°C +20°C között

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek