Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

2014 - új termékek januárban

2014-01-14 08:34:37 Cimkék: fejlesztés | gluténmentes
Engedd meg, hogy egy kis visszatekintéssel kezdjem!
A magzsola.hu 2012. április 5-én indult útjára.
 

Mennyi pénzből lehet elindítani egy webáruházat?

Sokan gondolják azt, hogy egy webáruház indítása roppant egyszerű. A szomszéd fia ingyen csinál egy weboldalt, és máris dől a pénz... Ez akár igaz is lehet, abban az esetben, ha van egy olyan termék, vagy szolgáltatás, amire mindenkinek nagy szüksége van, és még ez senkinek sem jutott eszébe, csak az előbbi példában említett, új oldalt indító vállalkozásnak. Erre vajmi kevés az esély, bár ezt a Grál kincset mi is keressük. :-) Az igazság az, hogy valóban kevesebb pénzből el lehet indítani az üzletet a neten, mintha egy új boltot nyitnánk, de senki ne essen abba a tévedésbe, hogy ez könnyen megy! Sőt, nagyon kemény munka, és jó munkatársak, emberi találkozások és kitartás, alázat kell ahhoz, hogy ez a fajta gépezet el kezdjen működni. ÉS persze, minden nap munka, törődés, ügyféltámogatás. NEKÜNK sikerült! 

Csapatmunka

Többes számban, mert ez egy erős csapat munkája. A decemberi hónap igazolta várakozásainkat, valóban, nagyon sok aszalt gyümölcsöt, és minden más egyebet adtunk el, juttattunk el vásárlóinkhoz.  Csúcsra lettünk járatva, mert a napi megrendelések száma igencsak megemelkedett. Köszönjük a vásárlói bizalmat, a munkatársaink és a futárcég munkáját! A próba sikerült.
 
Ezzel kapcsolatban sok e-mail-t kiküldtem, és erről olvashatsz a "rólunk írták" új menüpontban is. Ez inspirált bennünket arra, hogy újra bővítsük az egészséges termékek körét, illetve arra, hogy hamarosan egy teljesen új arculattal találkozhatsz, ha ellátogatsz a magzsola.hu oldalra.
No de ne szaladjuk előre, annyit azért tudnod kell, hogy jelenleg is dolgozunk ezen!
 
Három fajta rizs, egy újabb gluténmentes liszt és egy ősi, magyar gabonaféle nyitja az új évet. Az olasz arborio, a kambodzsai jázmin, és a magyar barna rizs, és a hántolt árpa a köretfélék közül az első néhány.  A hajdinából készült liszt pedig a negyedik újdonságunk. 
 
Továbbra is célunk a kiváló ár/érték arány. Nem szép csomagolást, hanem jó minőségű terméket árusítunk, és ez így is marad nem csak 2014-ban, hanem a továbbiakban is, hogy visszatérő vásárlóink továbbra is elégedett fogyasztóink legyenek. 

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ingyenes kiszállítás Magyarország egész területére, akár másnapra, de.....

2013-10-25 15:36:09
Ingyenes kiszállítás Magyarország egész területére, akár másnapra, de.....Amikor a magzsola.hu oldal megszületett, mint gondolat, az egyik alappillér az volt, hogy valahogy legyen ingyenes a kiszállítás, mert hiába vannak jó áraink, ha azok összevethetőek az online webáruházak jellemzően 1000-1300Ft körüli költségeivel. Aztán azt is láttuk, hogy sok webshop egyáltalán nem rendelkezik árukészlettel, a megrendelés után ők is megrendelik valahonnan, van úgy, hogy egy megrendelés 10 nap után ér ki a fogyasztóhoz. Mivel az általunk forgalmazott termékek haszonkulcsa messze nem olyan magas, okosan kellett gazdálkodni, hogy mindenki jól járjon - hiszen a hosszútávú üzlet egyszerű titka mindössze ennyi.

Termékértékelés - avagy a vásárló is beleszólhat

2016-09-12 13:45:21
Termékértékelés - avagy a vásárló is beleszólhat

Értékelni, véleményt írni a megvásárolt termékről, és azt kitenni a weboldal megfelelő részére.... eleinte ez igencsak ingoványos, kockázatos ötletnek tűnt. Mi lesz, ha sok rossz értékelést kapunk? Mit fog szólni ehhez a többi vásárló?

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG